Overzicht | Beauty & Nails Mandy


Beauty & Nails Mandy is een salon waar je kan genieten van heerlijke gezichtsbehandelingen, medische pedicurebehandelingen en ook van manicurebehandelingen en kunstnagels. Naast deze heerlijke behandelingen zetten ze ook wimperextensions en dit alles op 1 adres.

Gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de producten van het Nederlandse merk Webecos, voor de behandeling wordt er gekeken naar je huidtype en daarop worden de producten aangepast. Hierdoor heb je altijd een heerlijke behandeling en een uiterste goede verzorging van je huid. De pedicurebehandelingen kunnen variërend zijn. In de salon geven ze basispedicurebehandelingen, maar ook medische pedicurebehandelingen. Ze zijn aangesloten bij Provoet waardoor je eventuele vergoedingen voor pedicure ook kunt declareren als je daarvoor in aanmerking komt.

Voor de handen zijn er verschillende mogelijkheden. In de salon kun je kiezen voor verzorgende manicurebehandelingen, kunstnagels maar ook voor de nieuwste trend Sopolish. Dit is een nagellak in gelvorm. De Sopolish blijft tot wel 14 dagen mooi op de nagels zitten en beschadigen je natuurlijke nagels niet. Altijd al volle of lange wimpers willen hebben? Dit kan tegenwoordig door middel van wimperextensions. In de salon werken ze met de one-by-one techniek, dit houdt in dat op ieder eigen haartje een extension wordt geplakt. Hierdoor krijg je volle en langere wimpers, ideaal voor eventuele vakanties.

Je bent van harte welkom bij Beauty & Nails Mandy!


Noorderlicht 115
3824 EC Amersfoort
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 09:00 tot 21:00
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag 09:00 tot 14:00
zondag gesloten

Recensies

Op de valreep

Social Deals bij jou in de buurt