Op dinsdag 1 januari 2013 is de culinaire samenwerking tussen chef-kok Ron Blaauw en visrestaurant Bridges van start gegaan. ‘Bridges' gaat verder als ‘Bridges inspired by Ron Blaauw'. De keuken heeft een compleet eigen signatuur met elementen uit het tweesterrenrestaurant van chef-kok Ron Blaauw. Ook Joris Bijdendijk heeft zich als Executive Chef bij de witte brigade van restaurant Bridges gevoegd.
De filosofie van Bridges is om per gerecht slechts enkele verse ingrediënten toe te voegen aan de vis, om de smaak en het karakter van de vis perfect tot zijn recht te laten komen. De gerechten behouden zo hun puurheid en zijn bovendien licht verteerbaar. Vooral lokale, biologische groenten maken het gerecht compleet. Ontdek het zelf!
Op dinsdag 1 januari 2013 is de culinaire samenwerking tussen chef-kok Ron Blaauw en visrestaurant Bridges van start gegaan. ‘Bridges' gaat verder als ‘Bridges inspired by Ron Blaauw'. De keuken heeft een compleet eigen signatuur met elementen uit het tweesterrenrestaurant van chef-kok Ron Blaauw. Ook Joris Bijdendijk heeft zich als Executive Chef bij de witte brigade van restaurant Bridges gevoegd.
De filosofie van Bridges is om per gerecht slechts enkele verse ingrediënten toe te voegen aan de vis, om de smaak en het karakter van de vis perfect tot zijn recht te laten komen. De gerechten behouden zo hun puurheid en zijn bovendien licht verteerbaar. Vooral lokale, biologische groenten maken het gerecht compleet. Ontdek het zelf!
Montag | 18:30 bis 22:30 |
---|---|
Dienstag | 18:30 bis 22:30 |
Mittwoch | 18:30 bis 22:30 |
Donnerstag | 18:30 bis 22:30 |
Freitag | 18:30 bis 22:30 |
Samstag | 18:30 bis 22:30 |
Sonntag | 18:30 bis 22:30 |