Passie en ambitie. Deze twee begrippen zijn kenmerkend voor Restaurant Vermeer aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Vermeer heeft een naam hoog te houden en doet dat met verve dankzij een vakkundig en gastvrij team onder aanvoering van Chef de cuisine Christopher Naylor en Maître d' Hotel Niek Beute. Een bekroning met een Michelin ster kon niet uitblijven en alle gasten spreken dan ook lovende woorden.
Eric: "Wanneer je zeker wilt zijn van dat wat je aanbiedt aan je gasten dan moet je echt naar Vermeer gaan. Zowel ik als mijn relaties waren diep onder de indruk. Het groentenpaletje is werelds, iedere groente soort een eigen bereiding, tongstrelend...Alles klopt aan dit restaurant van a t/m z. Van de 3 sterrenzaken waar ik ben geweest vond ik Vermeer de absolute topper." (IENS)
Passie en ambitie. Deze twee begrippen zijn kenmerkend voor Restaurant Vermeer aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Vermeer heeft een naam hoog te houden en doet dat met verve dankzij een vakkundig en gastvrij team onder aanvoering van Chef de cuisine Christopher Naylor en Maître d' Hotel Niek Beute. Een bekroning met een Michelin ster kon niet uitblijven en alle gasten spreken dan ook lovende woorden.
Eric: "Wanneer je zeker wilt zijn van dat wat je aanbiedt aan je gasten dan moet je echt naar Vermeer gaan. Zowel ik als mijn relaties waren diep onder de indruk. Het groentenpaletje is werelds, iedere groente soort een eigen bereiding, tongstrelend...Alles klopt aan dit restaurant van a t/m z. Van de 3 sterrenzaken waar ik ben geweest vond ik Vermeer de absolute topper." (IENS)
Montag | 18:30 bis 22:00 |
---|---|
Dienstag | 18:30 bis 22:00 |
Mittwoch | 18:30 bis 22:00 |
Donnerstag | 18:30 bis 22:00 |
Freitag | 18:30 bis 22:00 |
Samstag | 18:30 bis 22:00 |
Sonntag | geschlossen |