Roy van der Hijde, de oprichter van de Satéhut, had de droom de keuken van zijn vaderland Indonesië in zijn huidige woonplaats Breda te integreren. Zijn lievelingsgerecht saté, waarvan het recept in zijn familie van generatie tot generatie is doorgegeven, probeerde hij door middel van een eigen restaurant aan de Bredase bevolking te presenteren. Uit deze droom is de Satéhut ontstaan.
De Satéhut is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Breda en omstreken. De basis voor het succes van de Satéhut: de gasten worden snel en vriendelijk bediend en de producten zijn van uitstekende kwaliteit. De satés worden nog steeds op traditionele wijze op houtskool geroosterd, want dat geeft toch die extra lekkere authentieke smaak.
Selamat makan bij De Satéhut!
Montag 17:00 bis 21:00
Dienstag geschlossen
Mittwoch 16:00 bis 21:30
Donnerstag 16:00 bis 21:30
Freitag 16:00 bis 21:30
Samstag 16:00 bis 21:30
Sonntag 16:00 bis 21:30
Roy van der Hijde, de oprichter van de Satéhut, had de droom de keuken van zijn vaderland Indonesië in zijn huidige woonplaats Breda te integreren. Zijn lievelingsgerecht saté, waarvan het recept in zijn familie van generatie tot generatie is doorgegeven, probeerde hij door middel van een eigen restaurant aan de Bredase bevolking te presenteren. Uit deze droom is de Satéhut ontstaan.
De Satéhut is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Breda en omstreken. De basis voor het succes van de Satéhut: de gasten worden snel en vriendelijk bediend en de producten zijn van uitstekende kwaliteit. De satés worden nog steeds op traditionele wijze op houtskool geroosterd, want dat geeft toch die extra lekkere authentieke smaak.
Selamat makan bij De Satéhut!
Montag | 17:00 bis 21:00 |
---|---|
Dienstag | geschlossen |
Mittwoch | 16:00 bis 21:30 |
Donnerstag | 16:00 bis 21:30 |
Freitag | 16:00 bis 21:30 |
Samstag | 16:00 bis 21:30 |
Sonntag | 16:00 bis 21:30 |