Roy van der Hijde, de oprichter van de Satéhut, had de droom de keuken van zijn vaderland Indonesië in zijn huidige woonplaats Breda te integreren. Zijn lievelingsgerecht saté, waarvan het recept in zijn familie van generatie tot generatie is doorgegeven, probeerde hij door middel van een eigen restaurant aan de Bredase bevolking te presenteren. Uit deze droom is de Satéhut ontstaan.
De Satéhut is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Breda en omstreken. De basis voor het succes van de Satéhut: de gasten worden snel en vriendelijk bediend en de producten zijn van uitstekende kwaliteit. De satés worden nog steeds op traditionele wijze op houtskool geroosterd, want dat geeft toch die extra lekkere authentieke smaak.
Selamat makan bij De Satéhut!
lundi 17:00 à 21:00
mardi fermé
mercredi 16:00 à 21:30
jeudi 16:00 à 21:30
vendredi 16:00 à 21:30
samedi 16:00 à 21:30
dimanche 16:00 à 21:30
Roy van der Hijde, de oprichter van de Satéhut, had de droom de keuken van zijn vaderland Indonesië in zijn huidige woonplaats Breda te integreren. Zijn lievelingsgerecht saté, waarvan het recept in zijn familie van generatie tot generatie is doorgegeven, probeerde hij door middel van een eigen restaurant aan de Bredase bevolking te presenteren. Uit deze droom is de Satéhut ontstaan.
De Satéhut is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Breda en omstreken. De basis voor het succes van de Satéhut: de gasten worden snel en vriendelijk bediend en de producten zijn van uitstekende kwaliteit. De satés worden nog steeds op traditionele wijze op houtskool geroosterd, want dat geeft toch die extra lekkere authentieke smaak.
Selamat makan bij De Satéhut!
lundi | 17:00 à 21:00 |
---|---|
mardi | fermé |
mercredi | 16:00 à 21:30 |
jeudi | 16:00 à 21:30 |
vendredi | 16:00 à 21:30 |
samedi | 16:00 à 21:30 |
dimanche | 16:00 à 21:30 |