Roy van der Hijde, de oprichter van de Satéhut, had de droom de keuken van zijn vaderland Indonesië in zijn huidige woonplaats Breda te integreren. Zijn lievelingsgerecht saté, waarvan het recept in zijn familie van generatie tot generatie is doorgegeven, probeerde hij door middel van een eigen restaurant aan de Bredase bevolking te presenteren. Uit deze droom is de Satéhut ontstaan.
De Satéhut is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Breda en omstreken. De basis voor het succes van de Satéhut: de gasten worden snel en vriendelijk bediend en de producten zijn van uitstekende kwaliteit. De satés worden nog steeds op traditionele wijze op houtskool geroosterd, want dat geeft toch die extra lekkere authentieke smaak.
Selamat makan bij De Satéhut!
maandag 17:00 tot 21:00
dinsdag gesloten
woensdag 16:00 tot 21:30
donderdag 16:00 tot 21:30
vrijdag 16:00 tot 21:30
zaterdag 16:00 tot 21:30
zondag 16:00 tot 21:30
Roy van der Hijde, de oprichter van de Satéhut, had de droom de keuken van zijn vaderland Indonesië in zijn huidige woonplaats Breda te integreren. Zijn lievelingsgerecht saté, waarvan het recept in zijn familie van generatie tot generatie is doorgegeven, probeerde hij door middel van een eigen restaurant aan de Bredase bevolking te presenteren. Uit deze droom is de Satéhut ontstaan.
De Satéhut is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Breda en omstreken. De basis voor het succes van de Satéhut: de gasten worden snel en vriendelijk bediend en de producten zijn van uitstekende kwaliteit. De satés worden nog steeds op traditionele wijze op houtskool geroosterd, want dat geeft toch die extra lekkere authentieke smaak.
Selamat makan bij De Satéhut!
maandag | 17:00 tot 21:00 |
---|---|
dinsdag | gesloten |
woensdag | 16:00 tot 21:30 |
donderdag | 16:00 tot 21:30 |
vrijdag | 16:00 tot 21:30 |
zaterdag | 16:00 tot 21:30 |
zondag | 16:00 tot 21:30 |