Haarlem

 Overzicht Praktijk Francis Vermeulen


Praktijk Francis Vermeulen

Haarlem

Francis Vermeulen is gediplomeerd stresscounselor en gecertificeerd klankmasseuse, volgens de methode Peter Hess. Ze hanteert een werkwijze die is gebaseerd op respect, individualiteit, begrip en de overtuiging dat mensen uiteindelijk hun eigen kracht en balans kunnen vinden om het leven weer heerlijk te kunnen beleven. Positief in het leven staan en uitdagingen aangaan zijn kenmerkend voor haar.

Ze heeft inmiddels een schat aan ervaring opgedaan tijdens haar werkzaamheden in de Praktijk Queeste die ze van 2005 tot en met december 2012 in het gezondheidscentrum te Hillegom heeft gehad.


Openingstijden

maandag Op aanvraag

dinsdag Op aanvraag

woensdag Op aanvraag

donderdag Op aanvraag

vrijdag Op aanvraag

zaterdag Op aanvraag

zondag gesloten

 Overzicht  Praktijk Francis Vermeulen

LocatiesFrancis Vermeulen is gediplomeerd stresscounselor en gecertificeerd klankmasseuse, volgens de methode Peter Hess. Ze hanteert een werkwijze die is gebaseerd op respect, individualiteit, begrip en de overtuiging dat mensen uiteindelijk hun eigen kracht en balans kunnen vinden om het leven weer heerlijk te kunnen beleven. Positief in het leven staan en uitdagingen aangaan zijn kenmerkend voor haar.

Ze heeft inmiddels een schat aan ervaring opgedaan tijdens haar werkzaamheden in de Praktijk Queeste die ze van 2005 tot en met december 2012 in het gezondheidscentrum te Hillegom heeft gehad.Haarlem
Wilhelminastraat 22
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag Op aanvraag
dinsdag Op aanvraag
woensdag Op aanvraag
donderdag Op aanvraag
vrijdag Op aanvraag
zaterdag Op aanvraag
zondag gesloten

Recensies

Op de valreep

Anderen kochten ook: