Haarlem staat bekend om haar vele gastronomische adresjes. Aan de rand van het centrum zit ook zo'n adres waar je geweest moet zijn; Restaurant Fris. Fris heeft als uitgangspunt ‘culinaire klasse zonder poespas', oftewel lekker ontspannen en genieten op culinair niveau.
Sinds 1 september 2016 mag Rick May zich naast chef-kok ook eigenaar noemen van dit prachtige restaurant. Hier heeft hij al 3 jaar lang de culinaire visie bepaald. Al vanaf zijn tijd bij Restaurant De Leuf (Voerendaal), onder de vleugels van Meesterkok Paul van de Bunt, heeft Rick May zich de fijne kneepjes van een tweesterrenkeuken eigen gemaakt. Kwaliteit staat bij Fris hoog in het vaandel en dat is ook door de gidsen niet onopgemerkt gebleven; Fris werd beloond met 15 GaultMillau-punten en staat stevig in de Lekker. Je geniet van heerlijke, verse en biologische producten. De keuken werkt met pure, seizoenssmaken vanuit de klassieke Franse keuken met veel invloeden uit Zuidoost Azië. Niet alleen de keuken zal je verrassen, want behalve een rijk wijnassortiment kun je ook genieten van biologische frisdranken en hebben ze een cocktailkaart die de moeite waard is om te bekijken.
Ervaar een avond vol gastronomische klasse: je bent van harte welkom bij Restaurant Fris!
maandag gesloten
dinsdag 17:30 tot 22:00
woensdag 17:30 tot 22:00
donderdag 17:30 tot 22:00
vrijdag 18:30 tot 22:00
zaterdag 18:30 tot 22:00
zondag gesloten
Haarlem staat bekend om haar vele gastronomische adresjes. Aan de rand van het centrum zit ook zo'n adres waar je geweest moet zijn; Restaurant Fris. Fris heeft als uitgangspunt ‘culinaire klasse zonder poespas', oftewel lekker ontspannen en genieten op culinair niveau.
Sinds 1 september 2016 mag Rick May zich naast chef-kok ook eigenaar noemen van dit prachtige restaurant. Hier heeft hij al 3 jaar lang de culinaire visie bepaald. Al vanaf zijn tijd bij Restaurant De Leuf (Voerendaal), onder de vleugels van Meesterkok Paul van de Bunt, heeft Rick May zich de fijne kneepjes van een tweesterrenkeuken eigen gemaakt. Kwaliteit staat bij Fris hoog in het vaandel en dat is ook door de gidsen niet onopgemerkt gebleven; Fris werd beloond met 15 GaultMillau-punten en staat stevig in de Lekker. Je geniet van heerlijke, verse en biologische producten. De keuken werkt met pure, seizoenssmaken vanuit de klassieke Franse keuken met veel invloeden uit Zuidoost Azië. Niet alleen de keuken zal je verrassen, want behalve een rijk wijnassortiment kun je ook genieten van biologische frisdranken en hebben ze een cocktailkaart die de moeite waard is om te bekijken.
Ervaar een avond vol gastronomische klasse: je bent van harte welkom bij Restaurant Fris!
maandag | gesloten |
---|---|
dinsdag | 17:30 tot 22:00 |
woensdag | 17:30 tot 22:00 |
donderdag | 17:30 tot 22:00 |
vrijdag | 18:30 tot 22:00 |
zaterdag | 18:30 tot 22:00 |
zondag | gesloten |