De Indiase keuken staat bekend om de diversiteit van de streekgerechten. Al eeuwenlang berust de kunst van het mengen van kruiden en specerijen zich op strenge bereidingsvoorwaarden waardoor de authentieke smaak altijd behouden is gebleven. Bij Sunand ben je aan het juiste adres voor verrukkelijke authentiek Indiase gerechten.
Sunand maakt gebruik van de de traditionele klei-oven, de ‘Tandoor', waarin het vlees wordt geroosterd. Het brood, de ‘Nan', wordt gebakken, waardoor de speciale smaak van de gerechten ontstaat. De chef-kok bereidt met een passie voor het vak de allerfijnste gerechten, en dat proef je met elke hap.
Waan je in India, je bent van harte welkom bij Sunand!
De Indiase keuken staat bekend om de diversiteit van de streekgerechten. Al eeuwenlang berust de kunst van het mengen van kruiden en specerijen zich op strenge bereidingsvoorwaarden waardoor de authentieke smaak altijd behouden is gebleven. Bij Sunand ben je aan het juiste adres voor verrukkelijke authentiek Indiase gerechten.
Sunand maakt gebruik van de de traditionele klei-oven, de ‘Tandoor', waarin het vlees wordt geroosterd. Het brood, de ‘Nan', wordt gebakken, waardoor de speciale smaak van de gerechten ontstaat. De chef-kok bereidt met een passie voor het vak de allerfijnste gerechten, en dat proef je met elke hap.
Waan je in India, je bent van harte welkom bij Sunand!
maandag | 17:00 tot 22:00 |
---|---|
dinsdag | 17:00 tot 22:00 |
woensdag | 17:00 tot 22:00 |
donderdag | 17:00 tot 22:00 |
vrijdag | 17:00 tot 22:00 |
zaterdag | 17:00 tot 22:00 |
zondag | 17:00 tot 22:00 |