Jeroen en Nathalie verruilden in 2014 het Drentse land voor een nieuw bestaan aan de Zeeuwse kust. In de Verspassage aan de Langeviele in Middelburg werd Slagerij Ten Brink geopend. Niet veel later opende een tweede vestiging haar deuren aan de Papegaaienburg in Vlissingen.
De slagerij wordt niet voor niets culinair genoemd. Naast diverse ambachtelijke vleesproducten, zoals Zeeuwse boerenleverworst, kun je hier ook voor overheerlijke quiches en andere lekkernijen terecht. En heb je wat inspiratie nodig voor een diner, dan loop je gewoon even binnen voor deskundig advies van het enthousiaste personeel.
Maak kennis met Slagerij Ten Brink!
Jeroen en Nathalie verruilden in 2014 het Drentse land voor een nieuw bestaan aan de Zeeuwse kust. In de Verspassage aan de Langeviele in Middelburg werd Slagerij Ten Brink geopend. Niet veel later opende een tweede vestiging haar deuren aan de Papegaaienburg in Vlissingen.
De slagerij wordt niet voor niets culinair genoemd. Naast diverse ambachtelijke vleesproducten, zoals Zeeuwse boerenleverworst, kun je hier ook voor overheerlijke quiches en andere lekkernijen terecht. En heb je wat inspiratie nodig voor een diner, dan loop je gewoon even binnen voor deskundig advies van het enthousiaste personeel.
Maak kennis met Slagerij Ten Brink!
maandag | gesloten |
---|---|
dinsdag | 08:00 tot 17:30 |
woensdag | 08:00 tot 17:30 |
donderdag | 08:00 tot 17:30 |
vrijdag | 08:00 tot 17:30 |
zaterdag | 08:00 tot 16:00 |
zondag | gesloten |