Nederlands

Bioscoop in Mechelen : met korting naar de film via Social Deal

Zoek deals in de buurt vanMechelen
Bioscoop in Mechelen : met korting naar de film via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Of je nu een romantisch avondje uit wil met een date of geliefde, iets leuks gaat ondernemen met vrienden of een gezellig uitje plant met het hele gezin; een bezoekje aan de bioscoop in Mechelen is altijd de moeite waard! Bekijk de nieuwste blockbusters op het witte doek en geniet van topfilms in de beste kwaliteit. Subliem geluid, haarscherpe beelden en natuurlijk mogen de snacks ook niet ontbreken! Via Social Deal scoor je bioscoopkaartjes met korting en geniet je van een filmvertoning voor een scherpe prijs. Welke film ga jij als eerste checken? 
Bioscoopkaartjes voor de nieuwste topfilms
Het filmaanbod blijft vernieuwen en verrassen; je geniet steeds weer van de gaafste nieuwe films tijdens je bioscoopbezoek in Mechelen. Of je nu kiest voor een spectaculaire actiefilm, een romantische komedie, spannende thriller of gezellige familiefilm; er is altijd wel iets tofs om uit te kiezen. Bij Social Deal scoor je een bioscoopkaartje waarmee je zelf een film uitkiest. Zo geniet je gemakkelijk van al jouw must-sees op het witte doek.

Scoor filmtickets voor een bioscoop in Mechelen

Kun je niet wachten om weer eens een bezoekje te brengen aan de bioscoop in Mechelen? Scoor dan met korting bioscooptickets via Social Deal en ga voor een topprijs naar de gaafste films die nu te zien zijn. Weet jij al welke film je gaat checken en wie je daarbij meeneemt? We wensen je alvast veel kijkplezier!

4 redenen om nu een bioscoopbezoekje te plannen

  • 🎞️ Beleef de tofste films van dit moment in de allerbeste kwaliteit

  • 💺 Zak heerlijk onderuit in de comfortabele bioscoopstoelen

  • 🍿 Smul van de lekkerste bioscoop-snacks, van klassiekers zoals popcorn en nacho's tot candybars

  • 👪 Beleef een gezellige middag of avond met je geliefde, familie of vrienden & vriendinnen

Voor of na de film uit eten gaan in Mechelen?
Wil je eerst nog een hapje eten, zodat je niet op een lege maag naar de bioscoop gaat? Of naderhand gezellig napraten over de film, onder het genot van een heerlijk diner? Maak er een complete dag uit van en ga uit eten bij restaurants in Mechelen en omstreken. Via Social Deal geniet je voordelig van de lekkerste hapjes en drankjes in de omgeving van de bioscoop. Één tip, mocht je vooraf wat te eten scoren: houd natuurlijk wel genoeg plek over voor die overheerlijke popcorn, nacho’s en andere lekkernijen in de bios 😉
Korting op nóg meer leuke uitjes scoren?

Wist je dat je naast korting op je bioscoopbezoek ook voordelig andere gave uitjes meepakt via Social Deal? Ontdek de leukste uitjes en activiteiten in de regio van Mechelen en geniet van een topdag met vrienden, familie of je partner!