Nederlands

Met korting naar Cinema Gouda: voordelig naar de film via Social Deal

Met korting naar Cinema Gouda: voordelig naar de film via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Zin om naar de film te gaan? Cinema Gouda is dé bioscoop voor Gouda en omgeving! Je bewondert hier de gaafste films van dit moment, van spectaculaire actiefilms tot romantische komedies, spannende thrillers en gezellige familiefilms. Zak heerlijk onderuit in de comfortabele stoelen en geniet van royale beenruimte, terwijl je topfilms op het grote scherm beleeft. Wanneer ga jij naar deze fantastische bioscoop?

Alle bioscoopdeals ontdekken

Naast deals bij Cinema Gouda biedt Social Deal ook deals aan bij andere bioscopen in de regio. Benieuwd waar je zoals terecht kunt? Bekijk hieronder de actuele bioscoopdeals.

De zalen en voorzieningen van Cinema Gouda

Je vindt bij Cinema Gouda 6 filmzalen met in totaal 766 luxe stoelen, 42 superdeluxe VIP seats en 14 luxe rocker seats; zitgenot alom dus! Elke zaal beschikt over een wall-to-wall scherm, digitaal beeld en een Dolby 7.1 geluidssysteem om je een immersieve ervaring te bieden.

En dan hebben we nog niet eens gesproken over het paradepaardje van Cinema Gouda: zaal 1. Hier geniet je niet alleen van de meest luxueuze stoelen, maar ook van subliem geluid dankzij Dolby ATMOS. De 64 unieke geluidskanalen van ATMOS geven een zeer ruimtelijk en levensecht geluidsbeeld, waardoor je volledig ondergedompeld wordt in de filmervaring.

Voor of na de film klets je gezellig bij in de sfeervolle foyer met bar op de eerste en tweede verdieping, onder het genot van een hapje en drankje. Zo heb je nog fijne extra quality time met je gezelschap en geniet je nog samen na van die fantastische bioscoopbeleving.

4 redenen om nu een bezoekje aan Cinema Gouda te plannen

  • 🎞️ Beleef de tofste films van dit moment in de allerbeste kwaliteit
  • 💺 Zak heerlijk onderuit in de comfortabele bioscoopstoelen
  • 🍿 Smul van de lekkerste bioscoop-snacks, van klassiekers zoals popcorn en nacho’s tot candybars
  • 👪 Beleef een gezellig middag of avond met je geliefde, familie of vrienden & vriendinnen
Voor of na de film uit eten gaan in Gouda?
Wil je eerst nog een hapje in de buurt eten, zodat je niet op een lege maag naar Cinema Gouda gaat? Of naderhand gezellig napraten over de film, onder het genot van een volwaardig diner? Maak er een complete dag uit van en ga uit eten bij restaurants in Gouda en omgeving. Via Social Deal geniet je voordelig van de lekkerste hapjes en drankjes in de buurt van de bioscoop. Één tip, mocht je vooraf wat te eten scoren: houd natuurlijk wel genoeg plek over voor popcorn, nacho’s en andere lekkernijen in de bios. 😉
Korting op nóg meer leuke uitjes scoren?

Wist je dat je naast korting op je bezoek aan Cinema Gouda ook voordelig andere toffe uitjes meepakt via Social Deal? Ontdek de leukste uitjes en activiteiten in de regio van Gouda en geniet van een topdag met vrienden, familie of je partner!