Nederlands

Ontdek Dierenrijk: bezoek de dierentuin met korting via Social Deal

Ontdek Dierenrijk: bezoek de dierentuin met korting via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Geniet met het hele gezin van een heerlijk dagje uit in Dierenrijk! Je bewondert hier allerlei leuke en bijzondere diersoorten en krijgt overal goed de kans om ze te spotten. Daarbij kun je ook verschillende voedermomenten bijwonen, van het voeren van de roofdieren en de neushoorns tot het voeren van de olifanten, humboldtpinguïns en chimpansees. Je ziet niet alleen wat er bij deze dieren op het menu staat, maar krijgt ook nog eens allerlei leuke weetjes te horen van de enthousiaste verzorgers.

Met korting naar Dierenrijk

Een dagje naar Dierenrijk is gegarandeerd een genot voor jong en oud, maar het wordt nog aangenamer als je met een fijne korting het park kunt bezoeken. Met het geld wat je bespaart kun je tijdens je bezoek een heerlijk hapje en drankje scoren, een gave souvenir uitzoeken of besluiten om gewoon nóg een keer terug te komen naar Dierenrijk! Daarom tref je op Social Deal regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen waarmee je voordelig naar Dierenrijk gaat. Wanneer ga jij weer op bezoek?

Alle dierentuindeals bij Social Deal

Ben je dol op dierentuinen? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit bij de leukste dierentuinen in Nederland, België en Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
De dieren van Dierenrijk

In Dierenrijk tref je een heel scala aan diersoorten aan. Sta oog in oog met roofdieren zoals de Afrikaanse leeuw, Siberische tijger, cheeta, wolf en Europese lynx. Bewonder Indische neushoorns, Aziatische olifanten, Europese bruine beren en ijsberen. Ontdek wat je gemeen hebt met de chimpansees, witwanggibbons, berberaapjes en ringstaartmaki’s. Of vergaap je aan de vele prachtige exotische vogels, van de strohalsibis, kaalkop ibis en rode ibis tot de grijze kroonkraanvogel, vale gier, Europese flamingo, roodrug pelikaan en zwarte wouw.

Dit is nog maar slechts een greep uit het gehele dierenaanbod van Dierenrijk. Hoeveel verschillende dieren weet jij te spotten tijdens je bezoek aan het park?

5 topredenen om op avontuur in Dierenrijk te gaan

  • Bewonder de meest bijzondere diersoorten van zeer dichtbij
  • Spot de dieren in prachtige, groene en ruime verblijven
  • Leer nog meer over de dieren tijdens educatieve presentaties en voedermomenten
  • Geniet van volop speelplezier bij de twee grote buitenspeeltuinen én binnenspeeltuin
  • Beleef op diverse momenten in het jaar leuke en spannende evenementen in het park
Speelmogelijkheden in het park

Even tijd voor wat afwisseling tussen het bewonderen van alle dieren door? Dierenrijk beschikt over twee hele grote buitenspeeltuinen; één daarvan vind je vooraan in het park en halverwege de route kom je de tweede tegen. Daarnaast kom je tijdens de wandelroute ook regelmatig kleinere speelgelegenheden tegen. Zo kunnen de kids zich even helemaal uitleven. 

In de speeltuinen is voor iedere leeftijd wel wat leuks te vinden. De jongste kinderen leren klimmen en klauteren op diverse houten dieren en kunnen glijden vanaf een olifant. Grotere kinderen springen met plezier op een enorme airtrampoline, zoeven naar beneden over een tokkelbaan of ontdekken de powerschildpadden. En op de cheeta renbaan kunnen ze de strijd aangaan met de kampioen in sprinten. En ben je volwassen? Dan kun je je weer even echt kind voelen op de glijbaan of gezellig meeschommelen op de familieschommel.

Is het regenachtig of koud weer? Geen zorgen, er is namelijk ook een grote binnenspeeltuin, waar je indoor kunt apenkooien! Ideaal om even lekker warm en droog te spelen. Wat deze binnenspeeltuin extra bijzonder maakt is dat je hier oog in oog staat met de chimpansees. Hier werkt aapjes kijken dus in twee richtingen!

Eten en drinken in het park
Van dieren spotten en ravotten krijg je vanzelf gezonde trek! Gelukkig kun je daarom terecht bij twee horecapunten in het park. In het hoofdgebouw direct bij entree / uitgang vind je Smulrijk. Hier geniet je binnen of buiten op het terras van vers belegde broodjes, hamburgers, frietjes, snacks, tussendoortjes, ijsjes, gebak en diverse warme en koude dranken.
Halverwege je route vind je tussen de beren en cheeta's horecapunt De Halte; de ideale tussenstop! Na het spotten van deze imposante dieren is het tijd voor een welverdiende break. Bij De Halte scoor je frietjes, snacks, tussendoortjes, ijsjes en warme en koude dranken. Strijk neer op het eerste terras, met handig uitzicht op de speeltuin of geniet vanaf het tweede terras van direct zicht op de neushoorns!

Voordelig uit eten in de buurt van Dierenrijk

Wil je aan het eind van de dag buiten het park nog even rustig bijkomen en genieten van een heerlijk diner? Ga voor een smakelijke afsluiting en ontdek een van de vele restaurants in de buurt van Dierenrijk. Via Social Deal ga je voordelig uit eten in de omgeving van het park!

Met korting overnachten in de buurt van Dierenrijk

Wil je liever niet vermoeid naar huis rijden na een intensief dagje dierentuin? Dat begrijpen we goed! Via Social Deal overnacht je daarom met flinke korting bij hotels in de buurt van Dierenrijk. Zo kom je heerlijk bij van je bezoek en kun je na al het dieren spotten ook nog eens schaapjes gaan tellen.