Nederlands

Diergaarde Blijdorp: ontdek de best bezochte dierentuin van Nederland

Diergaarde Blijdorp: ontdek de best bezochte dierentuin van Nederland
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Diergaarde Blijdorp is de best bezochte dierentuin van Nederland en is in 2022 zelfs verkozen tot het leukste uitje van Nederland! Met recht een zeer geliefde dierentuin en dat is niet vreemd; je bewondert hier allerlei bijzondere diersoorten in prachtige verblijven. Bovendien zet dit dierenpark zich ook nog uitvoerig in voor het behoud en beschermen van deze onmisbare flora en fauna. Wie Diergaarde Blijdorp bezoekt geniet van een boeiend, leerzaam en vooral enorm leuk uitje!

Voordelig naar Diergaarde Blijdorp & meer dierentuinen

Een dagje uit naar Diergaarde Blijdorp is altijd een topidee, maar het wordt nog fijner als je met royale korting op ontdekkingsreis gaat in dit waanzinnige dierenpark. Op Social Deal ontdek je regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voor dierenparken zoals Diergaarde Blijdorp, zodat je voordelig eropuit gaat bij de leukste dierentuinen in Nederland, België en Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?  
De dieren & impactgebieden van Diergaarde Blijdorp
Bij Diergaarde Blijdorp ga je op ontdekkingsreis door verschillende impactgebieden. Dit zijn bijzondere en inspirerende gebieden in de wereld, waar de dierentuin een actieve bijdrage in levert aan soortbehoud en natuurherstel. Duik onderwater in de Duurzame Noordzee, sta oog in oog met Aziatische olifanten in Asian Corridors en ontmoet rode panda’s op de Himalayan Peaks.
Reis vol impact
Vervolg je reis over de African Plains en African Jungle, waar je onder andere gieren, neushoorns, gelada’s en dwergnijlpaarden bewondert. Bij de Carribean Coast zwemmen doktersvissen aan je voorbij en spot je Antilliaanse leguanen. En neem ook zeker een kijkje bij impactgebied Last Resort; hier biedt het dierenpark een veilige thuishaven voor diersoorten wiens bestaan bedreigd wordt, zoals de Annam waterschildpad.

Dieren Spotlijst: vind ze allemaal!

  • Sumatraanse Tijger 🐯 Zie jij deze zeldzame verschijning tussen het bamboe loeren?

  • Westelijke Laaglandgorilla 🦍 Maak kennis met deze intelligente en zachtaardige reus
  • Zwarte neushoorn 🦏 Spot een van de grootste dieren van Afrika; een imposante verschijning
  • Netgiraffe 🦒 Zie jij hoeveel vlekken dit majestueuze dier heeft?

  • Aziatische olifant 🐘 Sta oog in oog met het grootste landdier van Azië

  • Dwergnijlpaard 🦛 Weet jij deze compacte, West-Afrikaanse parkbewoner te signaleren?
Eten & drinken op het park
Na al die indrukken in Diergaarde Blijdorp toe aan een welverdiende break? Geniet van een hapje en drankje bij diverse locaties in het park. Er is voor ieder wat wils; van belegde broodjes tot panini’s, verse maaltijden, poffertjes, pannenkoeken, hamburgers, frites en snacks. En uiteraard mag een verkoelend ijsje ook niet ontbreken.

Voordelig uit eten in de buurt van Diergaarde Blijdorp

Wil je je dagje uit écht compleet maken? Geniet samen met je gezelschap van een heerlijk diner in de buurt van de dierentuin en ga voor een gezellige afsluiting van je dagje dieren spotten. Via Social Deal ontdek je voordelige etentjes bij toprestaurants in Rotterdam en omstreken.
Met korting overnachten nabij Diergaarde Blijdorp
Ben je geen nachtdier? Geen zorgen, in de buurt van Diergaarde Blijdorp vind je comfortabele hotelovernachtingen, tegen een zacht prijsje. Rust heerlijk uit en wie weet geniet je ook nog eens van de vele extra’s die bij hoteldeals van Social Deal inbegrepen zijn. Early check-ins, late check-outs, welkomstdrankjes, ontbijt of zelfs een volwaardig diner? Bekijk hieronder snel de actuele hoteldeals en ontdek van welke luxe jij profiteert tijdens je overnachting in Rotterdam.