Nederlands

Klim en klauter in Fort Vertier met korting op je tickets

Klim en klauter in Fort Vertier met korting op je tickets
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Ontdek de wereld van de Romeinen in Fort Vertier! Het 3D-labyrint, speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar, belooft eindeloos speelplezier. Met zijn vier torens, drie verschillende spellen en volop ruimte om te klimmen, klauteren en glijden, kunnen kinderen al hun energie kwijt. Terwijl zij zich vermaken, kun jij ontspannen op een van de picknickbanken met uitzicht op het fort. Wanneer komen jullie langs?

Ga met de kids eropuit bij Fort Vertier of talloze andere uitjes

Een dagje uit met de kids wordt nóg leuker met Social Deal. Profiteer van kortingen op je tickets voor Fort Vertier en talloze andere (binnen)speeltuinen en springparken. Denk aan dagjes uit bij Peppa Pig Leidschendam, Jump XL, Ballorig en vele andere grote namen en lokale aanbieders. Neem snel een kijkje en start met het plannen van je volgende uitje.
Verdwalen met plezier in Fort Vertier
Betreed het epische Fort Vertier en beleef een spannend avontuur in het Romeinse 3D-labyrint! Met uitdagende doolhoven, vier torens en drie boeiende spellen, is er geen einde aan het plezier. Elk kind begint het avontuur met een speciaal armbandje, waarmee ze kunnen inchecken bij de start en torens. Laat de kids hun eigen weg vinden terwijl ze klimmen, klauteren en glijden. Wie zet de snelste tijd neer? Met twee niveaus, voor kids van 5-9 jaar en 9-12 jaar, is er voor iedereen een uitdaging!
En terwijl de kleintjes genieten, ontspannen ouders op de comfortabele picknickbankjes, genietend van het uitzicht op het fort. Trek gekregen? Geen zorgen! De kiosk biedt verfrissende drankjes, lekkere snacks en smakelijke ijsjes. Fort Vertier is de ideale bestemming voor gezinsuitjes, kinderfeestjes en schoolreisjes. Mis het niet, plan jouw bezoek vandaag nog!

4 spellen in Fort Vertier 🎯

  • Torenspel 🏰 Bereik alle torens en zet de snelste tijd neer
  • Bordenspel 🚸 Los educatieve raadsels op rondom het Fort
  • Zoekspel 🕵️ Zoek alle afbeeldingen die zijn verstopt in het Fort
  • 3D-labyrint 🤸 Vrij spelen, klimmen, klauteren in het labyrint
Sluit je uitje smakelijk af met een etentje
Na een dag vol speelplezier krijgen jij en je kinderen vast trek. Het is tijd om een heerlijke maaltijd te scoren, vlak bij Fort Vertier. Met Social Deal eet je met korting bij restaurants in de buurt van het fort. Zo wordt jouw dagje uit met kinderen nóg voordeliger!
Nog meer avontuurlijke uitjes met korting
Heb je genoeg plezier gehad bij Fort Vertier? Social Deal heeft een scala aan fantastische uitjes-deals door heel Nederland, met kortingen tot wel 70%. Of je nu zin hebt om te karten, te zwemmen, een dagje naar de dierentuin te gaan of een pretpark te bezoeken, er is voor elk wat wils. Met de extra euro's die je bespaart, beleef je nog meer onvergetelijke momenten met je favoriete gezelschap. Dus, wie neem jij mee op dit avontuur?