Hoe kan ik mijn waardebon verzilveren bij Social Deal?

Je gekregen waardebon verzilveren bij Social Deal is gemakkelijk! Heb jij een waardebon gekregen van je ouders, collega of vriend(in)? Of heb je deze bemachtigd omdat je je ingeschreven hebt voor de nieuwsbrief? Dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk verzilveren om een leuke deal uit te kiezen.

In een mum van tijd heb je je waardebon omgezet in Social Deal-saldo en heb je je volgende diner, kappersafspraak of overnachting geboekt! Hier lees je precies hoe jij je Social Deal-waardebon verzilvert. Graag zelf iemand verrassen met een cadeaubon? Ook hoe dat in zijn werk gaat leggen we voor je uit.

Dit is waarom jij je waardebon wil verzilveren bij Social Deal

Met het verzilveren van een waardebon van Social Deal, verzilver je een ongelofelijk veelzijdig cadeau. Of je nu uit eten wil, zin hebt in een ontspannen saunadag of er even tussenuit wil met je partner: met Social Deal kan het allemaal! 

Social Deal biedt tal van unieke deals tegen een onverslaanbare prijs. Op de website en in de app vind je dan ook altijd een deal die past bij waar jij zin in hebt. Vrijwel elke deal is perfect om te beleven met vrienden en familie, zo is een voucher aanschaffen op Social Deal ook nog eens enorm gezellig! Lees hier meer over de verschillende deals die Social Deal aanbiedt.

Voor al deze categorieën kun jij je Social Deal waardebon gebruiken:

  1. Eten en drinken
  2. Uitjes
  3. Overnachten
  4. Wellness & Beauty
  5. Speciaalzaken & auto’s
  6. Sport
  7. Cursussen & workshops 

Stappenplan voor het inleveren van mijn Social Deal-waardebon

Hieronder lees je hoe je stap-voor-stap je waardebon van Social Deal verzilvert.

Stap 1: ga naar de website van Social Deal of download de Social Deal-app

Stap 2: log in met je Social Deal-account of maak een nieuw account aan

Stap 3: na het inloggen scroll je in het menu omlaag en selecteer je ‘Waardebon verzilveren’

Stap 4: voer de unieke code in die op die op je waardebon staat

Gefeliciteerd! Je Social Deal-waardebon is verzilverd en het saldo is toegevoegd aan je account.

Kan ik zelf ook een Social Deal waardebon cadeau doen?

Nu je hebt ontdekt wat er allemaal mogelijk is na het verzilveren van je waardebon van Social Deal, gun je dat je beste vriend(in), ouder(s) of buurman natuurlijk ook. Dat snappen we helemaal! Gelukkig is het aanschaffen van een waardebon in slechts een paar klikken gebeurd. Er is voor elk budget een geschikte cadeaubon. Voor slechts €5 heb je er al een. 

Zo doe je een Social Deal-waardebon cadeau

Zorg dat je ingelogd bent in de Social Deal-app of -website en ga naar de speciale ‘Social Deal-cadeaubon’-pagina. Klik op ‘Koop nu’ een selecteer het bedrag waarvoor je een waardebon wil kopen. Vervolgens selecteer je je betaalmethode, reken je af en klaar! Jouw waardebon is gekocht.

Het enige dat jij nu nog hoeft te doen is de waardebon printen door bij je gekochte vouchers op het ‘cadeau-icoontje’ te klikken. Je waardebon wordt dan als cadeaubon geprint of opgeslagen als pdf-bestand.

Wie ga jij verrassen met dit veelzijdige cadeau? 

Het verzilveren van een waardebon van Social Deal lukt niet, wat nu?

Ondanks het stappenplan voor het verzilveren of aanschaffen van een waardebon, kan het zijn dat je er niet helemaal uitkomt. Onze klantenservice helpt je graag! Doordeweeks staan ze tussen 07.00 en 23.00 uur voor je klaar en in het weekend van 08.00 tot 21.00 uur. Zij helpen je maar al te graag bij vragen over het verzilveren of aanschaffen van jouw Social deal-waardebon!