Hoe koop ik een deal op Social Deal?

Een lekker diner bij dat leuke restaurant om de hoek, een welverdiende ontspanningsmassage of een weekendje weg een hotelovernachting: als je op Social Deal rondsnuffelt kom je waarschijnlijk al snel deals tegen die je niet wil missen. De knoop doorgehakt? Dan wil je de deal natuurlijk zo snel mogelijk kopen, zodat je jouw etentje of ontspanmomentje met vette letters in je agenda kunt zetten. Maar hoe koop je zo’n Social Deal nou eigenlijk? Geen nood, dat leggen we je stap voor stap uit!

Een deal kopen op Social Deal in 3 stappen

  1. Stap 1: klik op de groene knop ‘Koop nu!’
  2. Stap 2: log in of maak een account aan. Ben je al ingelogd? Kies dan je betaalmethode en klik op de groene betaalknop en rond je betaling af bij de gekozen betaalprovider.
  3. Stap 3: gefeliciteerd! Je aankoop is gedaan en jij gaat binnenkort genieten van een fantastische Social Deal.

Ik heb een deal gekocht op Social Deal. En nu?

Gefeliciteerd! Je hebt een deal gekocht, dus je hebt een leuk uitstapje of etentje in het vooruitzicht. Om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, hebben we nog een aantal dingen op een rijtje gezet om rekening mee te houden:

💡 Reserveren: in de ‘grote kleine letters’ van de deal (ook te vinden op je voucher) staat of het nodig is om vooraf te reserveren en op welke manier je dan moet reserveren. Reserveer je deal op tijd zodat je zeker bent dat jouw gewenste dag en tijd nog beschikbaar zijn!

💡 Geldigheid: op de voucher vind je ook tot wanneer je deal geldig is. Zorg ervoor dat je jouw voucher verzilvert binnen de geldigheid!

💡 Toon je voucher: neem altijd je voucher mee als je je deal gaat verzilveren. Je kunt je voucher printen, maar veel makkelijker nog (en beter voor het milieu) is om gebruik te maken van de Social Deal-app.