Hoe maak ik een account aan op Social Deal?

Sooooo, dat is leuk, een Social Deal account! Alleen heb jij er helaas nog geen. Of het nu niet lukt om een account aan te maken of je nog niet helemaal overtuigd bent dat je er een nodig hebt, we trekken je in deze blog over de streep en leggen je alles stap voor stap uit. Van hoe je een account aanmaakt tot aan hoe je je eerste aankoop doet. Lees dus snel verder, die high tea gevolgd door een ontspanningsmassage van 60 minuten met korting, liggen binnen handbereik.

Waarom heb ik een account nodig bij Social Deal?

Wanneer je een deal bij ons wil kopen, dan hebben we een paar gegevens van je nodig. En daar pluk jij de vruchten van, want met een account kun je sommige deals zelfs gratis krijgen. Meer over de voordelen van een account vertellen we je graag in deze blog over de voordelen van het hebben van een account.

Hieronder leggen we je stap voor stap uit, hoe je een account aanmaakt bij ons.

Stappenplan voor het maken van een Social Deal account

In slechts 4 simpele stappen maak je een account bij Social Deal aan. Ga eerst naar onze website en volg daarna de onderstaande stappen.

Stap 1. Klik rechtsbovenaan op menu

Stap 2. Klik op Inloggen / registreren

Stap 3. Klik op registreren en vul je e-mailadres en een wachtwoord in. Je kan ook met je Facebook-, Google- of Apple-account aanmelden.

Stap 4. Je krijgt een e-mail om je account te bevestigen. Klik op de link in deze e-mail en je hebt Social Deal account

Help, het lukt niet!

Doorloop je de 4 stappen hierboven, maar loop je ergens op vast? Geen probleem, je kunt namelijk nog een extra hulplijn inschakelen. Onze klantenservice is doordeweeks van 07.00 tot 23.00 uur(!) bereikbaar en in het weekend van 08.00 tot 21.00 uur (neem contact op). Deze kanjers helpen je graag verder bij iedere hobbel in de weg. Maak je dus geen zorgen, dat account bij ons en toegang tot ons volledige assortiment, wordt geregeld!

Ik heb een Social Deal account, kan ik nu deals kopen?

Jazeker! Je hebt nu toegang tot het kopen van al onze deals. Lees hier meer over het kopen van een deal bij Social Deal. Voor nu wens ik je veel plezier met je nieuwe account en het ontdekken van ons aanbod.