Hoe meld ik me aan voor de Social Deal nieuwsbrief?

Jezelf aanmelden voor de Social Deal nieuwsbrief? Dat is zeker een goed idee. Zo word je namelijk elke dag op de hoogte gehouden van de allerbeste deals in jouw stad. Aanmelden voor de nieuwsbrief is makkelijker dan je denkt. En nog gratis ook! In deze blog leggen we je uit hoe eenvoudig het is om jezelf voor de nieuwsbrief in te schrijven, wat je kunt verwachten én hoe je kunt instellen hoe vaak je de nieuwsbrief ontvangt. Zo weet je altijd en overal waar je de beste deals kunt vinden.

Stappenplan: aanmelden voor de Social Deal nieuwsbrief

Het aanmelden voor de Social Deal nieuwsbrief kan bijna niet gemakkelijker. Volg de onderstaande stappen en voor je het weet ontvang jij de beste deals met een leuke korting in jouw mailbox!

Stap 1: Ga naar de website

Wanneer je voor het eerst naar socialdeal.nl gaat, of als je nog niet bent ingeschreven, kom je op de landingspagina terecht om je aan te melden. Midden op de pagina vind je een balk waarmee je je in vier simpele stappen aanmeldt voor de nieuwsbrief.

Stap 2: Vul je gegevens in

Het enige dat je hier hoeft te doen is:

  1. Het e-mailadres invullen waarop jij de nieuwsbrief wilt ontvangen
  2. De stad of regio kiezen waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden
  3. Selecteren of je de nieuwsbrief dagelijks of wekelijks wilt ontvangen

Stap 3: Ontdek gratis

Je bent nog maar één klik verwijderd. Wanneer je op de groene knop ‘Ontdek gratis’ klikt, ontvang jij dagelijks, of wekelijks (mocht je dat hebben gekozen) de beste, leukste en scherpste deals bij jou in de buurt!

Wat kan ik verwachten van de Social Deal nieuwsbrief

Nu je jezelf hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, vraag je je misschien af wat je van ons kunt verwachten? Jij ontvangt vanaf nu regelmatig de beste deals voor eten & drinken, de leukste uitjes, compleet verzorgde overnachtingen, heerlijke wellness & beauty, cursussen & workshops en nog veel meer. Gewoon direct in je inbox, ‘s ochtends, om je dag extra goed te beginnen. Dagelijks worden de meest aantrekkelijke deals uitgelicht, en dat alles bij jou in de buurt! Wanneer je klikt op een deal in de nieuwsbrief word je doorverwezen naar deze deal op de website of in de app. Zo kun jij direct Social Deal vouchers aankopen voor jouw gekozen deal. Makkelijker kan niet!

Instellen hoe vaak je de nieuwsbrief ontvangt

Wil jij de nieuwsbrief nou vaker, of juist minder vaak (hoewel we ons dat niet kunnen voorstellen) ontvangen? Zoals eerder al benoemd in het stappenplan, kun je tijdens het aanmelden voor de nieuwsbrief kiezen uit de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief. Via deze link kun je schakelen tussen deze twee opties. Kom je er zelf niet helemaal uit, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

De Social Deal nieuwsbrief ontvangen voor meerdere steden

Meerdere steden ontdekken tegen een onverslaanbare prijs? Dat kan! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is het bovenstaande stappenplan opnieuw te volgen voor de volgende stad (of steden) waarvan je op de hoogte wilt blijven.

Nu je weet hoe je je kunt aanmelden voor de gratis Social Deal nieuwsbrief, geniet je dag in, dag uit van de beste deals met een fikse korting. Geld besparen was nog nooit zo gemakkelijk en leuk!