Nederlands

Betovering in het klein: ontdek de Mini Efteling

Betovering in het klein: ontdek de Mini Efteling
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Stap binnen in een betoverende wereld waar de magie van de Efteling tot leven komt, maar dan in miniatuurvorm! De Mini Efteling in Nieuwkuijk is dé bestemming voor jonge avonturiers tussen de 4 en 10 jaar oud. Met een 3 uur durende rondleiding langs alle attracties geniet je van de charme van dit Efteling-gethematiseerde mini-pretpark. Een dag vol betovering en avontuur wacht op jou!

Met korting naar de Mini Efteling en andere pretparken

Ga jij graag een wonderlijk dagje uit? Ontdek betoverende deals op tickets voor de Mini Efteling via Social Deal. Ontvang niet alleen korting op toegang tot het minipark, maar ook op (binnen)speeltuinen, springparken, én voor pretparken in Nederland, themaparken in België en attractieparken in Duitsland. Neem snel een kijkje en laat je verwonderen door de besparingen.
Ontdek de magie van de Mini Efteling
Sprookjes komen tot leven in de Mini Efteling. In dit magische minipark volg je geen vrije route, maar word je meegenomen op een betoverende reis langs alle attracties en voorstellingen. Tijdens de drie uur durende rondleiding ontdek je alle hoogtepunten van dit Efteling-gethematiseerde pretpark.
Jonge avonturiers tussen 4 en 10 jaar oud beleven een fantastische dag terwijl ze langs attracties zoals de Poppenkast, het feestelijke Carnaval Festival, het griezelige Spookslot en nog veel meer gaan. Handig om te weten: halverwege de rondleiding is er een pauze ingelast waarin kinderen vrij kunnen spelen in de betoverende omgeving van de Sprookjestuin. Dat wordt gegarandeerd een magisch dagje uit!

4 magische hoogtepunten van Mini Efteling ✨

  • De Poppenkast 🎎 Een levendige voorstelling met traditionele poppen die tot leven komen en verhalen vertellen rechtstreeks uit de sprookjeswereld
  • Carnaval Festival 🎊 Een kleurrijk en feestelijk avontuur waar kinderen kunnen dansen en genieten van de vrolijke sfeer
  • Het Spookslot 👻 Een spannende attractie die jonge durfals meeneemt op een avontuur vol mysterie en spookachtige verrassingen
  • De Sprookjestuin 🧚 Een betoverende omgeving waar kinderen kunnen rondrennen en spelen te midden van sprookjesachtige decoraties en tuinelementen
Voordelig uit eten vlak bij de Mini Efteling
Heb je na je bezoek aan de Mini Efteling trek gekregen? De kids vast ook! Met de onverslaanbare deals van Social Deal ontbijt, lunch en dineer je met hoge kortingen bij restaurants in de buurt. Benieuwd waar je voordelig lekker eet? Ontdek hier de smakelijkste deals in de buurt van de Mini Efteling.
Overnachten met korting in de buurt van de Mini Efteling
Wil je snel weer wegdromen in een wereld vol magie en sprookjes? Bij Social Deal overnacht jij in comfortabele hotels in de buurt van de Mini Efteling, voorzien van alle gemakken.En dat alles tegen een betoverend voordelige prijs. Als kers op de taart ontvang je ook nog regelmatig leuke extraatjes van Social Deal, zoals late check-outs, ontbijt, diner of zelfs een welkomstdrankje. Laat je betoveren en geniet van een onvergetelijk verblijf nabij de Mini Efteling!