Nederlands

Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve: smullen van pannenkoeken én meer

Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve: smullen van pannenkoeken én meer
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Kun je niet wachten om weer een keer te smullen van overheerlijke pannenkoeken? Dan zit je zeker goed bij Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve! Hier geniet je van de smakelijkste zoete en hartige pannenkoeken, royaal belegd met fantastische toppings. Maak kennis met de fijne ambiance op een locatie waar geschiedenis en natuur samenkomen en beleef een topdag met het hele gezin.

Alle pannenkoekdeals bij Social Deal

Kun je geen genoeg krijgen van pannenkoeken? Ontdek dan ook deze topdeals en geniet voordelig van een rijkelijk belegde pannenkoek bij andere pannenkoekenhuizen in de regio:
Daarom is Reuvershoeve een begrip in de regio
Benieuwd wat Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve zo bijzonder maakt? Je geniet hier van pannenkoeken die gebakken worden aan de hand van een geheim familierecept. Dit recept houdt al ruim 50 jaar stand en spreekt ook vandaag de dag nog talloze liefhebbers aan uit de hele regio.
Lokale producten & pure ingrediënten
Voor de ingrediënten wordt gewerkt met pure producten, die zo lokaal mogelijk gehaald worden. Zelfs de koffie wordt gezet met hoogwaardige koffiebonen uit Doetinchem. Deze combinatie van verse, lokale ingrediënten en de jarenlange passie komen perfect samen om jou de smakelijkste gerechten voor te zetten; zowel pannenkoeken als andere heerlijke à la carte opties.
Geniet van de natuurrijke omgeving
Reuvershoeve ligt bovendien op een prachtige groene locatie, wat het pannenkoekenhuis tot de ideale uitvalsbasis of ruststop maakt wanneer je de omgeving gaat verkennen. Je vindt hier prachtige wandel- en fietsroutes waar je volop geniet van de wonderschone natuur; een ideaal dagje uit!
Nog een keer uit eten gaan in de regio?

Naast pannenkoeken vind je in de omgeving van Brummen nog diverse andere restaurants en eetgelegenheden waar je voordelig terecht kunt via Social Deal. Begin je dag goed met een heerlijk ontbijtje, geniet van een welverdiende lunchbreak of schuif aan voor een royaal diner. Waar kies jij vandaag voor?

Uitjes in de omgeving
Wil je je bezoek aan Reuvershoeve combineren met een gezellig uitje in de nabije omgeving? Ontdek diverse uitjes en uitstapjes tegen een onverslaanbare prijs. Ga eropuit met je gezelschap en maak er een fantastische dag uit van!
Heerlijk overnachten in de regio

Wil je nog wat langer kunnen genieten van de prachtige natuurrijke omgeving? Boek eenvoudig een fijne overnachting voor je gezelschap en beleef een fantastische tijd samen!