Nederlands

Rondvaart in Delft: voordelig varen via Social Deal

Rondvaart in Delft: voordelig varen via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Ontdek Delft op een bijzondere manier met een rondvaart door het eeuwenoude stadscentrum. Duik in de geschiedenis van Delft tijdens een tocht door de grachten. En met Social Deal gooi je geen geld in het water! Profiteer van onze geweldige deals en geniet voordelig van een rondvaart door de wateren. Ontdek hier de voordelige rondvaarten in Delft. Ahoy, matroos!

Delfts water bevaren met Social Deal

Vaar terug in de geschiedenis met een rondvaart door het stadscentrum van Delft. De tocht door de eeuwenoude grachten neemt je mee naar de tijd van Willem van Oranje, de meesterschilder Johannes Vermeer en het ontstaan van het wereldberoemde Delfts Blauw. Geniet van het historische stadsgezicht terwijl je luistert naar de verhalen van een ervaren schipper. Liever zelf varen? Huur een sloep en leer Delft kennen vanaf het water. Een ding is zeker, jij ontdekt Delft met een voordelige rondvaartdeal op Social Deal. 

Van tocht naar tafel: uit eten in Delft
Geen zorgen als je tijdens de rondvaart de beste eetgelegenheid hebt gemist. Dat lossen we op: Social Deal heeft voor jou de beste deals voor restaurants in Delft! Of je nu trek hebt in een sappige hamburger of juist wilt genieten van een all-you-can-eat arrangement, Delft heeft het allemaal! Een échte dealbreaker? Te veel eten voordat je de boot op gaat! Niets bederft immers een prachtige rondvaart als onwel worden, toch? Houd daarom je hapje en drankje van tevoren licht!
Overnacht in stijl na je Delftse rondvaart
Ben je verwonderd door alle pracht van Delft? Dat vinden wij niet gek! Verleng daarom je verblijf met een overnachting in een van de stijlvolle hotels in of rondom Delft. Wil je boeken? Bekijk eerst onze deals voor hotels in Delft. Want bij Social Deal vind je alles wat je nodig hebt voor comfortabel en onvergetelijk verblijf. Bovendien ontvang je geregeld leuke extraatjes, zoals late check-outs, ontbijt, diner of een welkomstdrankje. Tot snel in Delft!
Ontdek Delft vanaf het land

Maakt het dobberen op het water je lichtelijk zeeziek? Ontdek dan het stadscentrum van Delft vanaf het land. Bij Social Deal kun je nu profiteren van kortingen tot wel 70% op een unieke stadservaring in Delft. Los uitdagende raadsels en opdrachten op tijdens een interactieve speurtocht door het historische centrum, of laat je hart sneller kloppen met een spannende escaperoom in de buitenlucht. Mis deze kans niet om te genieten van een onvergetelijke dag vol avontuur en bespaar tegelijkertijd flink op je uitje!