Nederlands

Safaripark Beekse Bergen: met korting op safari via Social Deal

Safaripark Beekse Bergen: met korting op safari via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Waan je op de Afrikaanse Savanne en kom oog in oog te staan met allerlei wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen! Je spot giraffen, olifanten, neushoorns, leeuwen, gorilla’s, krokodillen, kamelen en nog vele andere bijzondere diersoorten. Daarbij verken je dit park op allerlei verschillende manieren. Rijd door het park in je eigen auto, pak een ritje mee in de safaribus (oktober t/m maart), vaar mee met de bootsafari of pak de benenwagen en ontdek het park te voet op je eigen tempo.

Voordelig naar Safaripark Beekse Bergen

Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen is altijd al een genot dankzij de prachtige natuur in het park en de indrukwekkende wildlife die je om elke hoek spot. Maar het wordt nóg plezieriger als je met flinke korting het park kunt bezoeken; zo houd je geld over om een heerlijk hapje te eten, een gave souvenir uit te zoeken of vaker terug te komen! Daarom vind je op Social Deal regelmatig aantrekkelijke deals waarmee je voordelig een bezoek brengt aan Safaripark Beekse Bergen. Wanneer ga jij op ontdekkingstocht?

Alle dierentuindeals bij Social Deal

Ben je dol op dierentuinen? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit bij de leukste dierentuinen in Nederland, België en Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
De dieren van Safaripark Beekse Bergen
Op expeditie ontdek je in Safaripark Beekse Bergen maar liefst 41 verschillende diersoorten en spot je in totaal wel ruim 1.400 dieren in het park. Wat kom je zoal tegen tijdens je safari-tochten? Uiteraard mogen de befaamde Big Five niet ontbreken: van brullende leeuwen, tetterende olifanten en imposante neushoorns tot stoere panters en een van de gevaarlijkste diersoorten van Afrika: de Kaapse Buffel.

Naast de Big Five spot je uiteraard nog een heel scala aan andere dieren. Wat dacht je van zebra’s, kamelen, krokodillen, nijlpaarden, struisvogels, flamingo’s, gorilla’s en chimpansees? Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Hoeveel diersoorten weet jij te ontdekken en herkennen tijdens je bezoek aan Safaripark Beekse Bergen?

Speelmogelijkheden

Tijdens je safari-expeditie kom je twee grote tussenstops tegen in het park, het Afrikadorp en het Kongoplein. Op beide punten vind je mooie speeltuinen waar de kinderen zich even heerlijk uit kunnen leven; een fijne afwisseling na het spotten van al die bijzondere dieren in het park!

Eten en drinken in het park
Bij het Afrikadorp en het Kongoplein vind je naast speelplezier ook volop culinair vermaak. In het gezellige Afrikadorp geniet je van heerlijke kleine gerechten, die ook nog eens makkelijk mee te nemen zijn. Je kiest hier onder andere uit frites, snacks, loempia’s, hotdogs, belegde broodjes en softijs. Op het Kongoplein ontdek je diverse eetgelegenheden en kies je uit warme maaltijden, vers belegde broodjes, frites, snacks, salades, diverse zoete en hartige lekkernijen en ijsjes.
Bij het Safariplein in het begin van het park vind je eveneens diverse grotere en kleinere maaltijden. Je smult hier onder andere van volwaardige warme maaltijden, vers belegde broodjes, frites, snacks en zoete en hartige lekkernijen. Ook een heerlijk ijsje of een slush puppie mag natuurlijk niet ontbreken!

Voordelig uit eten in de buurt van Safaripark Beekse Bergen

Wil je aan het eind van de dag buiten het park bijkomen en genieten van een heerlijk diner? Ga voor een smakelijke afsluiting en ontdek een van de vele restaurants in de buurt van Safaripark Beekse Bergen. Via Social Deal ga je voordelig uit eten in de omgeving van het park!
Met korting overnachten nabij Safaripark Beekse Bergen

Goed moe van je safaritrip? Bespaar je de lange reis naar huis en kom heerlijk bij in een fijn hotel in de buurt van het park. Via Social Deal overnacht je voordelig bij tophotels in de regio: