Nederlands

Skiën of snowboarden bij SnowWorld? Ga met korting de piste op via Social Deal

Zoek deals in de buurt vanDe kust
Skiën of snowboarden bij SnowWorld? Ga met korting de piste op via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Wil je een ochtend, middag of avond skiën of snowboarden bij SnowWorld? En dan het liefst ook nog voor een scherpe prijs? Via Social Deal daal je extra voordelig de piste af! Geniet van een heerlijke wintersportervaring in de indoor hallen van SnowWorld en beleef volop sneeuwpret.

De SnowWorld vestigingen

Benieuwd waar je terecht kunt voor een fanatieke ski- of snowboardsessie? We vertellen je graag meer over de verschillende vestigingen van SnowWorld.

SnowWorld Landgraaf
SnowWorld Landgraaf biedt je de langste indoorpiste van de Benelux! In totaal vind je hier 5 pistes van verschillende niveaus, van een uitdagende rode piste voor gevorderden en een fijne blauwe piste (beide maar liefst 400 meter lang) tot een toegankelijke groene oefenpiste voor beginners en zelfs een speciale kinderzone. Ook tref je hier het grootste indoor funpark van Europa aan, met diverse rails, boxes & tubes en kickers om op los te gaan.
SnowWorld Zoetermeer
Wie kiest voor sneeuwpret bij SnowWorld Zoetermeer heeft de keuze uit vier pistes. Piste 1 en 2 zijn blauwe pistes van gelijk niveau en een lengte van 140 meter, waarbij de tweede piste een funpark biedt met verschillende uitdagende objecten. De derde piste is een extra lange rode piste van 300 meter, die de steilste indoor-afdaling biedt van Europa. De vierde piste is het voor kinderen ingerichte kinderland, een groene piste van 30 meter waar de jongsten hun eerste meters af kunnen leggen in de sneeuw.
SnowWorld Rucphen-Breda
Bij SnowWorld Rucphen-Breda daal je af van drie verschillende pistes. De groene oefenpiste van ca. 35 meter is uitermate geschikt als oefenpiste voor beginnende wintersporters. Beginners en wat meer gevorderde bezoekers dalen vervolgens af van de blauwe piste van ca. 160 meter, met ook een mogelijkheid om halverwege de piste uit de bandlift te stappen voor een kortere afdaling. En ervaren wintersporters genieten van een afdaling van de rode piste, waar je ook zo’n 160 meter naar beneden raast over een steile piste.

Ook bij SnowWorld Rucphen-Breda tref je een permanent funpark aan, waar je aan de slag kunt met verschillende varianten rails en kickers. En kinderen kunnen hun eerste meters in de sneeuw maken in het permanente kinderland; ideaal voor een eerste kennismaking met wintersport!

SnowWorld Terneuzen
In SnowWorld Terneuzen beleef je volop sneeuwpret op twee mooie pistes, een rood/zwarte piste van ca. 210 meter en een blauwe piste van ca. 160 meter. Bij de blauwe piste heb je bovendien de mogelijkheid om halverwege de piste uit te stappen voor een eenvoudigere afdaling. Op de rood/zwarte piste vind je het permanente funpark, met verschillende routes langs rails en kickers.
SnowWorld Amsterdam
Bij SnowWorld Amsterdam maak je afdalingen vanaf twee verschillende pistes; een piste geschikt voor alle niveaus van 170 meter en een beginnerspiste van 70 meter lang, waar je je eerste ski- of snowboardervaring op kan doen. Ook is er een funpark aanwezig met diverse objecten en obstakels om te overwinnen, ideaal voor beginnende freestylers.
SnowWorld Neuss (Alpenpark Neuss)

Alvast een keer over onze landsgrenzen heen reizen om op sneeuwavontuur te gaan? Bezoek dan SnowWorld Neuss, ook wel bekend als Alpenpark Neuss. Dit is de eerste indoor skihal van Duitsland en hier vind je alles wat je ski-ervaring compleet maakt. Daal af van de 300 meter lange hoofdpiste met een breedte van maar liefst 100 meter, met een steile hellingshoek voor de wat meer gevorderde wintersporters. Begin je pas net met je ski- of snowboardavontuur? Dan is de 100 meter lange beginnerspiste ideaal om je eerste meters in de sneeuw te maken.

Je vindt hier zelfs meerdere slee- en rodelbanen langs de pistes, waar je met een band of slee vanaf kunt roetsjen. Ideaal voor een paar uur sneeuwpret voor degenen die wat anders willen dan skiën en snowboarden, of gewoonweg op zoek zijn naar een plezierige break tussendoor.

Altijd winterplezier bij SnowWorld

  •  De ultieme sneeuwervaring ⛄ SnowWorld biedt de perfecte omgeving om te skiën en snowboarden, ongeacht het seizoen

  • Diverse pisten en funparken 🎿 Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, de verschillende pistes en funparken zorgen ervoor dat iedereen zich kan vermaken

  • Après-ski plezier en heerlijke gastronomie 🍟 Geniet van warme chocolademelk bij de open haard in onze gezellige bars, of proef heerlijke gerechten in onze restaurants met een panoramisch uitzicht op de piste

  • Familieplezier en activiteiten voor iedereen 💞 Breng het hele gezin mee en geniet van activiteiten zoals tubing, ijskarten, en klimmen in de klimhal

Andere uitjes ontdekken?
Na je bezoek aan SnowWorld zin om er nog een keer opuit te gaan? Op Social Deal ontdek je allerlei gave activiteiten! Wat dacht je van een dagje naar de dierentuin, een gezellige wijnproeverij aan huis, een spannende kart-race, een avondje bioscoop of een ronde glowgolf? Of je nu op zoek bent naar een adrenaline-kick of juist naar ontspanning, bij Social Deal hebben we voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Bekijk nu onze andere uitjes en beleef een geweldige tijd!