Nederlands

Veluwse Bron: voordelig dagje wellness via Social Deal

Veluwse Bron: voordelig dagje wellness via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Maak je op voor een ultieme relaxdag; bij de Veluwse Bron geniet je van een scala aan faciliteiten op het uitgestrekte wellnessresort, dat prachtig gelegen is aan een natuurmeer midden op de Veluwe. Het resort bevindt zich tussen Apeldoorn en Zwolle en huisvest de meest uiteenlopende sauna’s, zwembaden en stoombaden. En tussendoor ontspan je heerlijk in de relaxruimtes. 

Veluwse Bron voor een onverslaanbare prijs

Een saunadag bij de Veluwse Bron is altijd al een genot, maar het wordt nog relaxter als je een bezoek aan het resort kunt brengen met flinke korting. Op Social Deal tref je regelmatig scherpe deals aan waarmee je voordelig naar de Veluwse Bron kunt gaan. Kiezen voor ontspanning was nog nooit zo verleidelijk!

Sauna’s
Bij de Veluwse Bron vind je een divers aanbod aan sauna’s. Hoe waan je je beter op de Veluwe dan in de wildobservatiesauna? Deze bijzondere sauna-variant is zelfs uniek binnen heel Europa. Met de ligging boven het meer heb je vanuit deze sauna een prachtig uitzicht en spot je met geluk geregeld watervogels.

Minstens net zo indrukwekkend is de Pakistaanse zoutsteensauna. In deze sfeervolle sauna ervaar je de werking van zuiverende zoutstenen die rechtstreeks uit Noord-Pakistan geïmporteerd zijn. Andere highlights van de in totaal wel 20 verschillende sauna’s zijn de lavendel sauna, luisterboeksauna, stoomgrot, opgietsauna’s, barrelsauna’s, panorama sauna’s en de heetste sauna binnen de Veluwse Bron: de Dubbele Aardsauna.

Baden

Tussen de saunarondes door even heerlijk ontspannen in een verwarmd of koud bad? bij de Veluwse Bron vind je een uitgebreide selectie aan baden, met verschillende temperaturen en fijne toevoegingen als zout, kruidige geuren en bubbels. Drijf ontspannen rond in het zoutwaterbad, geniet van essentiële oliën in het kruidenbad, waan je in tropische oorden in het binnenbad of dompel je onder in een heerlijk verwarmd buitenbad. En wil je even flink afkoelen? Stap dan het dompelbad in en ervaar een tintelende sensatie door heel je lichaam.

Saunarituelen

Dagelijks vinden er wisselende rituelen en belevingen plaats bij de Veluwse Bron. Zo worden er geregeld opgietingen verzorgd met verschillende geurbelevingen en beleef je Dosha’s, sessies geïnspireerd door de Ayurveda waarbij de balans en het samenspel van natuurlijke elementen centraal staan. Deze saunarituelen zorgen voor een nog completere ervaring en tillen je saunadag naar een hoger niveau.

Met korting een ander wellnessresort bezoeken?

Wil je met aanzienlijke korting een keer een ander sauna- of wellnessresort checken of ben je gewoonweg benieuwd waar je nog meer terecht kunt voor een heerlijk dagje ontspanning? Bekijk hieronder alle sauna-, spa- en wellnessdeals:

Met korting overnachten in de buurt van Veluwse Bron

Sluit je dagje wellness af met een heerlijke overnachting in de buurt van de Veluwse Bron. Zo hoef je niet ver te reizen en kom je nog verder tot rust tijdens een comfortabele overnachting in een luxe hotel. Benieuwd waar je zoal terecht kunt? Bekijk hieronder scherpe deals bij de fijnste hotels:

Eten en drinken

Goed eten en drinken is belangrijk tijdens je saunadag. Bovendien is het natuurlijk ook gewoon een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving. Geniet van een lekker hapje in restaurant ‘Op ‘t Zuyden’, met keuze uit diverse broodjes, salades, soepen en warme gerechten. En een heerlijk toetje mag natuurlijk ook niet ontbreken. Liefhebbers van Aziatische gerechten kiezen voor het restaurant ‘Xue Mei’, waar je allerlei oosterse specialiteiten kunt proeven.

Voordelig uit eten in de buurt van de Veluwse Bron

Wil je je dag net zo relaxed afsluiten? Ga dan met korting uit eten bij de beste restaurants in de omgeving van de Veluwse Bron. Geniet van een heerlijk diner voor een topprijs en kom helemaal ontspannen weer thuis. Benieuwd waar je zoal terecht kunt? Bekijk hieronder het actuele aanbod, vol met culinaire topdeals: