Nederlands

Walibi Belgium: avontuurlijk dagje uit voor de hele familie

Walibi Belgium: avontuurlijk dagje uit voor de hele familie
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Al jarenlang een van de best bezochte pretparken in België: Walibi Belgium! Dit iconische pretpark heeft een rijke geschiedenis en weet ook vandaag de dag bezoekers te verblijden met een divers aanbod aan attracties, van razendsnelle achtbanen en spannende thrillrides tot familievriendelijke attracties. Zo biedt Walibi Belgium volop plezier voor zowel sensatiezoekers en vriendengroepen als gezinnen en families!

Alle pretparkdeals bij Social Deal

Ben je dol op pretparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste attractieparken in België, pretparken in Nederland én pretparken in Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
De attracties van Walibi Belgium

Dol op achtbanen? Dan vermaak je je zeker in Walibi Belgium; je vindt hier namelijk maar liefst 9 achtbanen! Ontdek bijvoorbeeld de nu al legendarische Kondaa, de snelste én hoogste achtbaan van de Benelux! Check ook zeker de unieke achtbaan Pulsar, waarbij je drie keer gelanceerd wordt, heen en weer, om te eindigen met een flinke splash! Of zweef door de lucht in de spectaculaire hangende achtbaan Vampire.

Ben jij een extreme thrillseeker? Neem plaats in alle 9 achtbanen!

  • Calamity Mine ⛏ zet je schrap voor de ongelooflijke reis door een goudmijn
  • Cobra 🐍 beleef dit sssssspannende avontuur in voorwaartse én achterwaartse beweging
  • Psyké Underground 🎢 gekatapulteerd worden met meer dan 85 km/u in complete duisternis
  • Pulsar 💦 duik in het water met een loodrechte vrije val van 45 meter hoogte
  • Tiki Waka 🌴 samen met het hele gezin in deze exotische achtbaan
  • Vampire 🦇 loopings, omwentelingen en meer met je voeten in de lucht
  • Kondaa 😱 de snelste én hoogste achtbaan van de Benelux!
  • Weerwolf 🐺 race door tiental kronkelende bochten op de houten achtbaan
  • Fun Pilot ✈ ook kleine kinderen beleven sensatie in deze kinderachtbaan

Spannende thrillrides

Hou je wel van wat sensatie, maar zoek je iets anders dan een achtbaanritje? Maak dan een vrije val in de Dalton Terror, slinger over de kop in de Buzzsaw, spin wild rond in de Spinning Vibe, of zoek het water op en probeer het maar eens droog te houden in de Flash Back en Radja River! 

Rustige attracties

Liever een rustigere attractie meepakken tijdens je bezoek aan Walibi Belgium? Beleef filmische avonturen in Popcorn Revenge, tour rond in de prachtige oldtimers van Melody Road of vaar gezellig mee op de Gold River Adventure. Zoek het hogerop in de Kondaala, maak een vlucht in de Graffiti Shuttle, rijd mee met de Tchou-Tchou Express of galoppeer mee met de ongetemde pony’s van Poneys, dwars door een Indianendorp!

Eten & drinken in het park
Van al die adrenalinekicks en gave attracties heb je ongetwijfeld een stevige eetlust opgewekt. Gelukkig vind je in Walibi Belgium allerlei restaurants en eetgelegenheden waar je terecht kunt voor een hapje en drankje. Het aanbod is royaal, met opties voor het ontbijt en tussendoortjes tot stevige lunches en volledige maaltijden. 

Voordelig uit eten in de buurt van Walibi Belgium

Wil je na je bezoek aan het attractiepark nog even goed nagenieten van al het avontuur en sensatie onder het genot van een goed diner? Kies voor een fijne afsluiter en ga uit eten bij een van de vele restaurants in de buurt van Walibi Belgium. Via Social Deal ga je uiterst voordelig uit eten in de omgeving van het pretpark:
Met korting overnachten in de buurt van Walibi Belgium

Moe na een intensieve dag vol avontuurlijke belevenissen? Via Social Deal overnacht je voor een topprijs bij hotels in de buurt van Walibi Belgium. Wil je een hotelovernachting met aanzienlijke korting meepakken? Bekijk dan hier de huidige hoteldeals in de omgeving van Walibi Belgium: