Nederlands

Met korting door de wasstraat via Social Deal

Zoek deals in de buurt vanDe kust
Met korting door de wasstraat via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Kan je auto dringend een wasbeurt gebruiken? Of houd je hem juist regelmatig goed bij zodat je altijd in een blinkende bolide voor komt rijden? Hoe vaak je ook gaat, een rondje door de wasstraat is altijd voordeliger via Social Deal! Hier scoor je de meest luxueuze was- en reinigingsprogramma’s voor een topprijs. Vind direct een wasstraat in de buurt van De kust en zorg ervoor dat je auto weer straalt, van binnen en van buiten!

Voordelig door de carwash

Met Social Deal bezoek je voordelig een carwash in jouw omgeving. Je kiest hier voor hoogwaardige wasprogramma’s waarbij je auto grondig gereinigd wordt. Schoonspoelen, reiniging van velgen en bodem, polijsten, waxen, beschermende coatings; bedenk het en je krijgt het. Ook binnenreiniging / interieurreiniging is bij veel wasstraten een mogelijkheid. Hierbij kun je denken aan het reinigen van de matten, het schoonmaken van het dashboard, stofzuigen, het poetsen van de ramen en reiniging van de dorpels. Zo geniet je weer van een heerlijk fris voertuig.

Auto wassen en reinigen voor een topprijs via Social Deal

  • Kortingen op diverse wasstraten en carwashes in één overzicht
  • Scherpe prijzen voor gemak en professioneel resultaat
  • Laat je auto verzorgen tot in de puntjes
  • Van grote wasstraten tot de lokale carwash
  • Kies bijvoorbeeld voor BOB Autowas, ANAC Carwash en Washin7
BOB Autowas
BOB Autowas bedient iedere dag honderden autobezitters bij maar liefst 20+ verschillende vestigingen in Nederland. Vriendelijke en vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat jouw auto met uiterste zorg gewassen wordt. Daarbij maken ze gebruik van textiele borstels om krassen te voorkomen en een streeploos eindresultaat te garanderen. Ook wordt een modern wateronthardingssysteem ingezet zodat jouw auto vlekvrij droogt. En uiteraard worden enkel de beste producten gebruikt om jouw auto weer te laten stralen.
ANAC Carwash
ANAC Carwash is een familiebedrijf met een rijke historie, die maar liefst 80 jaar teruggaat in de tijd. Tegenwoordig is ANAC Carwash uitgegroeid tot een zeer succesvolle keten met hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in zowel Nederland als België. Ook hier dragen ze de grootste zorg voor jouw voertuig, waarbij gewassen wordt met textielborstels en natuurvriendelijke producten, met garantie van een streeploos resultaat.
Washin7
Washin7 staat garant voor service en kwaliteit bij hun hypermoderne indoor carwashes in Nederland. Een combinatie van hoogwaardige apparatuur, optimaal afgestelde wasprogramma’s en de beste shampoos zorgen ervoor dat jouw auto weer straalt als nooit tevoren. Bij Washin7 staan duurzaamheid en lakvriendelijkheid centraal en ook snelheid mag uiteraard niet ontbreken in dit rijtje. De grote faciliteiten zorgen ervoor dat je niet lang hoeft te wachten en je snel je reis weer kunt vervolgen in je blinkende bolide.

Topaanbiedingen voor auto-onderhoud in jouw buurt!

Scoor regelmatig exclusieve deals voor jouw auto-onderhoud bij Social Deal! Van routine-checks tot bandenwissels, onze partners zorgen dat jouw rit soepel blijft. Bespaar flink op kosten en rijd met vertrouwen. 

Ontdek het volledige dealaanbod in jouw omgeving

Een voordelig rondje door de carwash is al mooi meegenomen, maar wist je dat Social Deal nog veel meer topdeals voor je klaar heeft staan? Van etentjes tot overnachtingen, van uitjes tot wellnessdeals en nog veel meer! Benieuwd wat je zoal kunt ondernemen met kortingen tot wel 70%? Bekijk direct het aanbod in jouw regio: