Welke voordelen heb ik met een Social Deal account?

Heb je net een Social Deal account aangemaakt? Of heb je misschien nog wat overtuiging nodig? Hoe dan ook, laat ons uitleggen wat de voordelen zijn van een account bij Social Deal. Het is namelijk meer dan korting op dineren, lunchen, massages, huidverbetering, afslanken en hotelovernachtingen. Je hebt met een account namelijk ook de mogelijkheid deals gratis te krijgen. Wil je weten hoe? Je leest het hieronder.

Het ultieme voordeel van een Social Deal account: Sharing is Caring

Sharing is Caring, dat vonden we bij Social Deal wel lekker klinken. Maar wat je ermee kan is nog veel beter. Koop je namelijk een deal en kopen daarna drie vrienden dezelfde deal als jij? Dan krijg jij jouw deal gratis! Hoe dat precies werkt? Na het kopen van een deal krijg je een persoonlijke link, te vinden in je account onder ‘mijn vouchers’. Kopen jouw vrienden de deal via jouw link, die je bijvoorbeeld via Social Media verspreidt, dan krijg jij het aankoopbedrag van de deal in de vorm van saldo terug.

Je saldo is onbeperkt geldig en gebruik je op het moment dat je weer een deal ziet die je niet kan laten schieten. Zie het als een vergoeding dat je ambassadeur van ons bent. Want dat waarderen we enorm.

Pluk zelf de vruchten met een recruitment bonus

Jij hebt dan misschien al wel een Social Deal account, maar je buurman, baas of oma nog niet. En zij lopen wellicht nu wel een hele goede deal mis. Breng ze dus op de hoogte van Social Deal en wij uiten onze dankbaarheid aan jou in de vorm van 5 euro saldo a.k.a de recruitment bonus. We horen je denken: “hoe werkt dit?” Dat gaan we je uiteraard uitleggen.

Log in met je account op onze website en ga via het menu naar ‘verdien € 5 ’. Klik vervolgens op ‘deel jouw link’ en deel deze link via social media. Doet een vriend zijn eerste aankoop na het aanmelden via jouw link, dan ontvang je automatisch 5 euro. Makkelijk toch?

Nog meer voordeel met de Social Deal-app met toegang tot allerlei winacties

Met een Social Deal account heb je ook toegang tot onze gebruiksvriendelijke app. En dat betekent onder 1 knop meer dan 1000 verschillende restaurants waar je vaak spontaan uit eten kan, gemakkelijk een tafeltje reserveert in slechts 2 swipes en ook op het toilet kan speuren naar een goede deal voor aankomend weekend. 

Daarnaast kan de app al je favoriete deals onthouden, staan je vouchers en reserveringen handig op één plek en kun je meedoen aan winacties zoals ‘Win een Droomreis of ‘Win een Gouden Voucher’. Je krijgt regelmatig gratis waardebonnen waardoor je met nog meer korting een goede deal scoort. Wacht dus niet langer en download de app hier.

Maak eenvoudig een account aan en profiteer van alle voordelen

Inmiddels overtuigd van alle voordelen van een Social Deal account? Lees hier hoe je in 4 stappen een account bij ons aanmaakt. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan doordeweeks van 07.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 08.00 tot 21.00 uur voor je klaar.