Nederlands

WILDnights bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen: magische avonturen in de avonduren

WILDnights bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen: magische avonturen in de avonduren
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Zin in een avond vol verwondering, sfeer en gezelligheid? Geniet samen met je gezelschap van waanzinnige avonturen tijdens WILDnights bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Lichtspektakel, heerlijke winterse hapjes en drankjes, spannende attracties én dieren spotten in het donker. Dat belooft een heerlijk avondje uit voor jong en oud!

Alle dierentuindeals bij Social Deal

Ben je dol op dierenparken? Op Social Deal ontdek je altijd scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste dierentuinen in Nederland! Waar ga jij de volgende keer heen?

4 redenen om op nachtelijk avontuur te gaan tijdens WILDnights

  • 🚥 Bewonder spectaculaire licht-, laser- en fonteinshows
  • 🎵 Geniet van livemuziek en entertainment
  • 🎢 Ervaar de attracties in het donker; een verschil van dag en nacht
  • ☕ Scoor winterse lekkernijen en geniet op de sfeervolle foodpleinen
Licht-, laser- & fonteinshows

Een absolute highlight tijdens je bezoek aan WILDnights: de magistrale licht- en lasershows. Verwonder je aan dit spektakelstuk en geniet van alle pracht en praal, terwijl de donkere nacht op zijn mooist verlicht wordt. In themagebied Serenga vergaap je je aan de XXL-fonteinshow, een licht- en watersensatie die absoluut onmisbaar is!

Attracties in het donker

Dacht je dat de attracties overdag al spannend zijn? ‘s Avonds kijk je pas echt je ogen uit! Durf jij het aan om in het pikdonker rond te suizen in de achtbaan? Of vaar je liever in het schemer over de mystieke Rimbula River? Vergeet ook zeker niet om de 4D-simulator mee te pakken tijdens je bezoek aan WILDnights. Hierin maak je een spectaculaire reis van pool naar pool; sensatie gegarandeerd.

Nachtactieve dieren spotten

Veel diersoorten zoeken hun bedje op wanneer de nacht valt. Gelukkig tref je in WILDLANDS ook diverse dieren aan die nachtactief zijn. Zo zie je tijdens WILDnights hoe olifanten zich zorgvuldig een weg banen door het donkere oerwoud. IJsberen kuieren ontspannen rond in de baai. En wat beweegt daar? Dat zouden zo maar eens kamelen en onagers kunnen zijn die voorbij sjokken onder de nachtelijke sterrenhemel.

Bruisende foodpleinen en winterse lekkernijen

Trek gekregen van al die nachtelijke avonturen? Hoog tijd voor een lekkere winterse snack. Op de levendige foodpleinen geniet je van diverse lekkernijen, uiteraard vergezeld van een warm drankje. Verse stroopwafels, warme chocomel, glühwein, snert en nog veel meer; bedenk het en je vindt het hier. Wat wordt jouw late night snack?

Uit eten nabij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Wil je voorafgaand aan je avondje WILDnights nog een hapje eten, zodat je niet op een lege maag aan je avontuur begint? In de regio vind je restaurants met een divers aanbod. En het mooiste? Via Social Deal dineer je tegen een onverslaanbare prijs. Zo houd je meer geld over voor die leuke souvenir in het dierenpark, een lekker drankje of zo’n winterse lekkernij later op de avond.
Overnachten in de buurt na je bezoek aan WILDnights
Is het voor jou ook hoog tijd om nachtrust op te zoeken, na alle belevenissen in het park? Met Social Deal overnacht je vlakbij. Zo droom je binnen de kortste keren over al je avonturen, zonder eerst naar huis te hoeven rijden. Geniet van een comfortabele overnachting, profiteer van fijne extra’s en kom heerlijk tot rust.