Nederlands

Zeehondencentrum Pieterburen: spot zeehonden met korting via Social Deal

Zeehondencentrum Pieterburen: spot zeehonden met korting via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Ontdek de wonderen van de zee bij Zeehondencentrum Pieterburen! Zij zijn de thuisbasis van (schattige!) zeehonden en een toegewijd team dat zich inzet voor hun welzijn. Kom langs en maak kennis met de vriendelijke zeebewoners, leer over het werk van het opvangcentrum en hoe jij kunt helpen. Van educatieve rondleidingen tot leuke interactieve ervaringen, er is voor elk wat wils. Kom langs in Pieterburen en word deel van de missie om de zeeën veiliger te maken voor deze prachtige dieren!

Korting op Zeehondencentrum Pieterburen en andere dierentuinen

Een dagje naar dit bijzondere zeehondencentrum is gegarandeerd een genot voor jong en oud. Ben je dol op het spotten van dieren? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit bij de leukste dierenparken in Nederland, België en Duitsland!
Zorg voor de zeehonden: ontdek wat Pieterburen doet

Zeehondencentrum Pieterburen is niet alleen een ziekenhuis voor zeehonden dat je kunt bezoeken. Met man en macht voorkomen ze dat zeehonden in de problemen komen door zorg te dragen voor de Waddenzee. Raakt een zeehond toch in nood? Een gestrande zeehondenpup? Of een ziek of verzwakt dier? Dan krijgt deze verzorging, deels achter de schermen, deels zichtbaar voor de bezoekers.

Na het kopen van een kaartje krijg je toegang tot het bezoekerscentrum, waar je op afstand kijkt naar de zeehonden in de drie fasen van opvang: van de warme ruimtes in de eerste fase tot de grote baden in de laatste fase. Daarnaast hebben ze een vaste expositie over hun fantastische werk. Al meer dan 50 jaar verzorgen ze zeehonden en zetten ze zich in voor hun leefgebied. In het centrum bestuderen onderzoekers wat ze van het principe "gezonde zeehonden en een gezonde zee" kunnen leren, niet alleen voor de zeehond en onze zee, maar ook voor onze eigen gezondheid. Met een bezoek of een donatie ondersteun je hun belangrijke werk. Wanneer ga jij langs?

Wat jij nog meer kunt doen bij Zeehondencentrum Pieterburen

  • Bezoek het bezoekerscentrum 🏛️ ontdek waar de zeehonden worden onderzocht en verzorgd
  • Laat zeehonden vrij 💙 maak van dichtbij de vrijlating van de gezonde zeehonden mee
  • Maak een boottocht ⛵ ga op ontdekkingsreis door de Waddenzee en zie de zeehonden in het wild
  • Word zeehondenverzorger voor één dag 🥼 ervaar hoe het is om een deel te zijn van dit prachtige team
Voordelig uit eten in de buurt van Zeehondencentrum Pieterburen

Wil je aan het einde van je bezoek aan het zeehondencentrum nog even rustig bijkomen en genieten van een heerlijke maaltijd? Ga voor een smakelijke afsluiting en ontdek een van de vele restaurants in de buurt van Zeehondencentrum Pieterburen. Via Social Deal geniet je voordelig van een diner in de omgeving van het centrum!

Met korting overnachten nabij Pieterburen

Liever niet naar huis na een dag vol zeehondenavonturen? Dat begrijpen we volkomen! Via Social Deal overnacht je daarom met aanzienlijke korting bij hotels in de buurt van Zeehondencentrum Pieterburen. Zo kom je heerlijk bij van je bezoek aan het centrum en een dag vol ontdekkingen. Kom je niet in slaap van alle spanningen? Onze tip: tel de zeehonden in plaats van de schapen.