Nederlands

Ontdek ZooParc Overloon: bezoek de dierentuin met korting via Social Deal

Ontdek ZooParc Overloon: bezoek de dierentuin met korting via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Dierentuinliefhebbers genieten naar hartelust van een bezoek aan ZooParc Overloon. Je loopt hier op veel plekken namelijk letterlijk midden tussen de dieren, een unieke ervaring! En voor jonge avonturiers op zoek naar extra uitdaging biedt ZooParc Overloon diverse avonturenpaadjes aan op de route. En houdt zeker een oogje in het zeil op hun Zoo-programma met dagelijkse voederpresentaties. Tijdens de voederpresentaties zie je de dieren in actie komen terwijl ze genieten van hun favoriete maaltjes. Een uitgelezen kans om ze van nog dichterbij te kunnen bewonderen!
Voordelig naar ZooParc Overloon

Een dagje uit naar ZooParc Overloon is al plezierig, maar het wordt nog aangenamer als je met korting op bezoek kunt gaan in dit dierenpark. Met het geld wat je zo bespaart kun je tijdens je verblijf genieten van een heerlijk hapje en drankje, zoek je een gave souvenir uit in de giftshop of heb je het perfecte excuus om binnenkort nog een keer langs te gaan. Daarom biedt Social Deal regelmatig interessante deals aan, waarmee je voordelig ZooParc Overloon bezoekt. Wanneer ga jij op ontdekkingstocht?

Alle dierentuindeals bij Social Deal

Ben je dol op dierentuinen? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit bij de leukste dierentuinen in Nederland, België en Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
De dieren van ZooParc Overloon
Benieuwd welke dieren je zoal kunt aantreffen tijdens je bezoek? Wandel midden tussen de reuzenkangoeroes, dromedarissen, Bennet wallaby’s en moeraswallaby’s. Bewonder de imposante netgiraffen en dwergzeboes in hun ruime verblijf. Neem een kijkje bij de Afrikaanse leeuwen, die heerlijk liggen te luieren op de jeep die ze overgenomen hebben. Of bezoek de schattige Afrikaanse pinguïns, kom oog in oog te staan met ringstaartmaki’s, bamboemaki’s en bonte vari’s. En had je de schattige rode panda’s en Aziatische kleinklauwotters al gespot bij de ingang?

Wist je dat er in ZooParc...

  • 🦘 71 diersoorten leven waaronder de rode reuzenkangoeroe?
  • 🐆 cheetahs leven die wel 112 km/u kan rennen?
  • 🐐 1200 balen hooi per jaar worden gegeten door de bewoners?
  • 🦩 een flamingo het oudste dier van het park is met z'n 41 jaar?
Speelmogelijkheden
Naast het verkennen van de diverse expeditiegebieden en het ontdekken van verborgen paadjes, kunnen kinderen zich ook nog heerlijk uitleven in de grote speeltuin vooraan in het park. Hier vind je diverse houten speeltoestellen om heerlijk op te klimmen en klauteren en spring je hoog de lucht in op de Airtrampoline.
Eten en drinken in het park
Heb je gezonde trek gekregen van al dat dieren spotten en ravotten? Aan het begin van het park vind je Headquarter, een zelfbedieningsrestaurant waar je onder andere kiest uit vers belegde broodjes. Op zonnige dagen kun je lekker plaatsnemen op het buitenterras, met uitzicht op de pinguïns. Halverwege de looproute passeer je het tweede horecapunt van Zooparc Overloon: Basecamp. Hier geniet je van onder andere Spirello’s en ijsjes. Ideaal voor een korte break, zodat je er vervolgens helemaal weer tegenaan kunt!

Uit eten in de buurt van ZooParc Overloon

Wil je na je bezoek aan ZooParc Overloon nog uitgebreid uit eten gaan? Of toch nog even een goed bodempje leggen voordat je weer op terugreis gaat? Ontdek de beste restaurantdeals in de buurt van de dierentuin en scoor aanzienlijke korting op je etentje via Social Deal!
Overnachten in in de buurt van ZooParc Overloon

Een dagje ZooParc Overloon is best intensief; je hebt zoveel indrukken en ervaringen te verwerken. Hoe lekker is het dan als je vervolgens op steenworp afstand van het park kunt overnachten? Rust heerlijk uit in een hotel in de buurt van ZooParc Overloon; via Social Deal scoor je een voordelige overnachting: