Restaurant Publique serveert al sinds 2014 prachtige gerechten met een internationale allure. De bijpassende wijnen, het bijzondere interieur met mooie glas-in-lood-ramen en het relaxte terras staan voor beleving en genieten pur sang. De kleine dingen maken hier het verschil. Zo heeft ook de bediening een scherp oog voor gastheerschap en zorgen ze ervoor dat het jou hier aan niets ontbreekt.
Geniet van de klassieke, doch eigentijdse gerechten met Franse en mediterrane invloeden. Of laat je thuis verleiden door de tongstrelende gerechten van Bib Gourmand-kwaliteit. Restaurant Publique heeft een vermelding in de 'Lekker 2023' en behoort tot de 500 beste restaurants van Nederland. Ontdek zelf waarom!
Je bent van harte welkom bij Restaurant Publique!
Hiernaast zie de de openingstijden, Restaurant Publique is gesloten tussen 16.00 en 18.00 uur
maandag gesloten
dinsdag 18:00 tot 00:00
woensdag 18:00 tot 00:00
donderdag 12:00 tot 00:00
vrijdag 12:00 tot 00:00
zaterdag 12:00 tot 00:00
zondag gesloten
Restaurant Publique serveert al sinds 2014 prachtige gerechten met een internationale allure. De bijpassende wijnen, het bijzondere interieur met mooie glas-in-lood-ramen en het relaxte terras staan voor beleving en genieten pur sang. De kleine dingen maken hier het verschil. Zo heeft ook de bediening een scherp oog voor gastheerschap en zorgen ze ervoor dat het jou hier aan niets ontbreekt.
Geniet van de klassieke, doch eigentijdse gerechten met Franse en mediterrane invloeden. Of laat je thuis verleiden door de tongstrelende gerechten van Bib Gourmand-kwaliteit. Restaurant Publique heeft een vermelding in de 'Lekker 2023' en behoort tot de 500 beste restaurants van Nederland. Ontdek zelf waarom!
Je bent van harte welkom bij Restaurant Publique!
Hiernaast zie de de openingstijden, Restaurant Publique is gesloten tussen 16.00 en 18.00 uur
maandag | gesloten |
---|---|
dinsdag | 18:00 tot 00:00 |
woensdag | 18:00 tot 00:00 |
donderdag | 12:00 tot 00:00 |
vrijdag | 12:00 tot 00:00 |
zaterdag | 12:00 tot 00:00 |
zondag | gesloten |