Indonesisch 3-gangendiner met bij het hoofdgerecht saté van kip of varkensvlees met een bijgerecht naar keuze bij De Satéhut in hartje Breda
Ben jij ook zo gek op authentiek Indonesische saté? Kom dan naar De Satéhut in hartje Breda voor een 3-gangendiner! De satés worden nog steeds op traditionele wijze op houtskool geroosterd, wat voor die extra lekkere authentieke smaak zorgt.
Om te beginnen krijg je 2 kiploempia's met huisgemaakte HUT-saus. Bij het hoofdgerecht heb je keuze uit 4 stokjes saté van kip of varkensvlees, geserveerd met pindasaus, atjar en krupuk udang. Daarbij krijg je een bijgerecht naar keuze geserveerd: witte rijst, longtong (blokjes kleefrijst), stokbrood, friet, nasi goreng, nasi goreng betawi of bami goreng. Als nagerecht geniet jij van Indonesische spekkoek met karamelvla, vanille-roomijs en chocolade. Selamat makan!
Indonesisch 3-gangendiner met bij het hoofdgerecht saté van kip of varkensvlees met een bijgerecht naar keuze bij De Satéhut in hartje Breda
Roy van der Hijde, de oprichter van de Satéhut, had de droom de keuken van zijn vaderland Indonesië in zijn huidige woonplaats Breda te integreren. Zijn lievelingsgerecht saté, waarvan het recept in zijn familie van generatie tot generatie is doorgegeven, probeerde hij door middel van een eigen restaurant aan de Bredase bevolking te presenteren. Uit deze droom is de Satéhut ontstaan.
De Satéhut is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Breda en omstreken. De basis voor het succes van de Satéhut: de gasten worden snel en vriendelijk bediend en de producten zijn van uitstekende kwaliteit. De satés worden nog steeds op traditionele wijze op houtskool geroosterd, want dat geeft toch die extra lekkere authentieke smaak.
Selamat makan bij De Satéhut!
maandag | 17:00 tot 21:00 |
---|---|
dinsdag | gesloten |
woensdag | 16:00 tot 21:30 |
donderdag | 16:00 tot 21:30 |
vrijdag | 16:00 tot 21:30 |
zaterdag | 16:00 tot 21:30 |
zondag | 16:00 tot 21:30 |