Gastronomisch 6-gangendiner bij Bruneau by Maxime Maziers : laat je verrassen door de tongstrelende creaties van de chef
Kom nu naar restaurant Bruneau by Maxime Maziers en laat je meenemen op een culinaire reis waarbij al je zintuigen worden geprikkeld! De jonge maar ervaren top-chef Maxime Maziers is verkozen tot Jonge Chef van het jaar 2019 voor het Brussels Gewest door Gault Millau. Hij kookt voor jou de sterren van de hemel tijdens een gastronomisch 6-gangendiner. Een onvergetelijke culinaire ervaring, ideaal voor een prachtige avond met je partner. Andere menusuggesties, zoals vegetarische suggesties zijn ook mogelijk. Laat je verrassen door de tongstrelende creaties van de chef!
6-gangendiner
Gastronomisch 6-gangendiner bij Bruneau by Maxime Maziers : laat je verrassen door de tongstrelende creaties van de chef
Kom nu naar restaurant Bruneau by Maxime Maziers en laat je meenemen op een culinaire reis waarbij al je zintuigen worden geprikkeld! De jonge maar ervaren top-chef Maxime Maziers is verkozen tot Jonge Chef van het jaar 2019 voor het Brussels Gewest door Gault Millau. Hij kookt voor jou de sterren van de hemel tijdens een gastronomisch 6-gangendiner. Een onvergetelijke culinaire ervaring, ideaal voor een prachtige avond met je partner. Andere menusuggesties, zoals vegetarische suggesties zijn ook mogelijk. Laat je verrassen door de tongstrelende creaties van de chef!
6-gangendiner
Maak kennis met restaurant Bruneau by Maxime Maziers! Maxime werkte in zijn carrière samen met diverse top-chefs in verschillende gerenommeerde sterrenrestaurants en sleepte in 2017 bovendien zelf een Michelinster in de wacht als chef-kok van restaurant L'Écailler du Palais Royal. In 2018 nam hij restaurant Bruneau over, waar hij eerder als souschef de basis legde van zijn kookkunst.
Restaurant Bruneau by Maxime Maziers staat voor gastronomisch genieten op hoog niveau. De gerechten worden enkel bereid met de beste ingrediënten en zullen al je zintuigen doen prikkelen. Uiteraard kan de sommelier je adviseren over een perfect bijpassende wijn om de culinaire beleving compleet te maken. Maxime Maziers is door Gault&Millau verkozen tot Jonge Chef van het jaar 2019 voor het Brussels Gewest.
Geniet van haute cuisine bij Bruneau by Maxime Maziers!
Hiernaast zie je de openingstijden. Het restaurant is gesloten tussen 14.30 en 19.00 uur.
maandag | gesloten |
---|---|
dinsdag | gesloten |
woensdag | 12:00 tot 22:00 |
donderdag | 12:00 tot 22:00 |
vrijdag | 12:00 tot 22:00 |
zaterdag | 19:00 tot 22:00 |
zondag | 11:30 tot 15:00 |