's-Hertogenbosch

3-gangendiner à la carte bij Ome Bernard

Overheerlijk 3-gangendiner bij Ome Bernard met keuze uit alle gerechten van de kaart: bourgondisch genieten in een warme ambiance in hartje Den Bosch

33,95 €
19,50 €
Bald online Ja
Rabatt 43%
Restlaufzeit: Ausverkauft!
43%
3-gangendiner à la carte bij Ome Bernard

Highlights

  • Bourgondisch 3-gangendiner met keuze uit meer dan 35 verrukkelijke gerechten bij Brasserie Ome Bernard
  • Zie hier de inhoud van de deal
  • Kies vrij uit alle gerechten van de prachtige menukaart
  • Sieh Dir hier die Bewertungen an
  • Sfeervolle brasserie en een gevestigde naam in hartje Den Bosch
  • Ook geldig op vrijdag, zaterdag én zondag!
  • Perfect begin van een leuke avond uit met familie, vrienden of collega's
  • Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering
  • Spare automatisch mit für 5 € gratis Guthaben (Mehr Info)

Konditionen

  • Gültig ab dem Moment des Einkaufs bis 24 Okt. 2019
  • Reserveren:
    • na aankoop uitsluitend online reserveren met 'Social Deal Reserveren' (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers)
    • telefonische reserveringen worden niet aangenomen
    • beschikbaarheid op dinsdag, woensdag en donderdag om 17.30, 18.00, 19.30 uur, op vrijdag om 17:00 en 17.30 uur, op zaterdag om 17.00 uur en op zondag om 17.00 en 17.30 uur
    • maximaal 10 vouchers per gezelschap
  • Voor enkele gerechten geldt er een meerprijs, deze staan vermeld op de menukaart

Mehr erfahren

Geniet van een luxe 3-gangendiner in het hartje van Den Bosch bij Brasserie Ome Bernard! In dit sfeervolle restaurant mag je drie gangen lang vrij kiezen van de veelzijdige menukaart. Perfect als gezellig uitje met vrienden, familie of collega's. Jij beleeft een bourgondische avond uit!

3-gangendiner

Voorgerecht

  • Carpaccio '1 september 1838'
    flinterdun gesneden ossenhaas geserveerd met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten. Keuze uit pestodressing en truffelmayonaise
  • Sashimi 'het liefdevolle echtpaar'
    een combinatie van zalm en tonijn geserveerd met gember, wakame, wasabi en sojasaus
  • Trio van zalm
    zalm op drie verschillende wijze: een wrap gevuld met gemarineerde zalm, een blini met gerookte zalm en een salade van zoete aardappel met zalm en truffelsaus
  • Een bietje blauwschimmel
    een combinatie van rode biet en tempura van blue stilton met witlofscheuten, walnoten, balsamicostroop en slabouquet
  • Steak tartaar
    klassieke steak tartaar met kappertjes, augurk, sjalotjes en peterselie, geserveerd met truffelmayonaise, een krokantje van Parmezaanse kaas en een gepocheerd eitje
  • Salade geitenkaas
    In laagjes opgebouwde salade met geitenkaas, zoete aardappel, stukjes peer, noten en honingdressing
  • Spring rolls
    spring rolls ingerold met boerenbrie, appel en bieslook geserveerd met rucola en citroenmayonaise
  • Tomatensoep 'Kaapstad'
    lichtgebonden tomatensoep geserveerd met croutons
  • Vloek van Den Bosch
    gamba’s geserveerd in een lichtpikante roomsaus met bosui en taugé
  • Uiensoep 'Ome Karel'
    klassieke Franse uiensoep met een crostini gegratineerd met oude kaas
  • Gevulde champignons 'De Beleving'
    grotchampignons gevuld met gekruid kalfsgehakt, schimmelkaas en noten, gepresenteerd op een bedje van gemengde slasoorten, begeleid door een portsaus (vegetarisch is ook mogelijk)
  • Beef teriyaki
    biefstukreepjes met gewokte oosterse groenten en noedels, afgeblust met een teriyakisaus
  • Ome Bernards favoriete (+ €3,50)
    een combinatie van verschillende voorgerechten waarbij je kunt kiezen uit vis, vlees of vegetarisch, een mix kan natuurlijk ook (voor wie niet kiezen kan)
  • Salade surf en turf (+ €3,50)
    salade met biefstukreepjes en gamba's geserveerd met sugarsnaps, cashewnoten, zongedroogde tomaat, sesamzaadjes en een ketjap-chilisaus
Hoofdgerecht

Vleesgerechten:
  • Diamanthaasjes 'carpaccio style'
    diamanthaasje op een bedje van rucola, geserveerd met pestosaus, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
  • Varkens tomahawk
    lichtgepekelde varkenstomahawk van de grill, geserveerd op een bedje van gegrilde groenten en een smokey barbecue-knoflooksaus
  • Tamme eendenborst
    eendenborst op het vel gebakken, met warme seizoensgroenten en een saus van rozemarijn
  • Mixed grill 'van alles wè'
    varkenshaas, biefstuk, spareribs, geserveerd met chili- en knoflooksaus
  • Spareribs 'Het Brabants Museum'
    volgens familierecept, gemarineerde spareribs met chili- en knoflooksaus
  • Hertenstoofpotje
    in rode wijn gestoofd Hollandse boerderijhert met Amsterdamse uitjes en spekjes, geserveerd met rodekool en puree van zoete aardappelen
  • Saté 'petipe'
    varkenshaassaté met atjar, kroepoek, komkommer en satésaus
  • Schnitzel 'Parijs'
    met kaas gegratineerde varkensschnitzel geserveerd met ui, spekjes, champignons en champignonsaus
  • Lamstrio (+ €3,50)
    een trio van lamsvlees bestaande uit lamshaas, lamskotelet en lamrump op een bedje van spinazie met gepofte cherrytomaat en kruidenboter
  • Entrecote 'Black Angus 250 gram' (+ €5,-)
    malse Argentijnse Black Angus-entrecote met warme groenten en portsaus
  • Tournedos 'De Bossche Glorie' (+ €5,50)
    tournedos van de grill met ui, spekjes, champignons en pepersaus
Visgerechten:
  • Tonijnsteak 'op oosterse wijze'
    huisgemarineerde tonijn, geserveerd met oosterse roerbakgroenten, noedels en een ketjap-sesamsaus
  • Zeebaars 'Tante Rosa'
    op de huid gebakken zeebaars met gepofte rode biet, crème van winterpeen, geserveerd met een wittewijnsaus
  • Gamba's uit de oven
    met groene tagliatelle en een romige pikante saus
  • Kabeljauw 'op Italiaanse wijze'
    met truffelrisotto, rode pesto, zongedroogde tomaat en mozzarella, geserveerd met een krokantje van serranoham
  • Zalmfilet
    gebakken zalm met groentegarnituur en romige bieslooksaus
  • Vis van de dag
    wisselend visgerecht
  • Noordzeetong 'Jan van As' (+ €7,-)
    op traditionele wijze gebakken zeetong met remouladesaus
Vegetarische gerechten:
  • Ravioli
    risotto gevuld met roomkaas en bospaddenstoelen, begeleid door een truffelroomsaus en een basilicumpesto
  • Groentequiche 'Oud Turnhout'
    goedgevulde groentequiche met geitenkaas, knolselderij, pompoen, bietjes en wortel
  • Mc Bernardburger
    vegetarische burger gemaakt van kikkererwten en harissa, geserveerd met aardappelwedges, tomatensalsa en een mayonaise van sambal
Nagerecht
  • Dame blanche
    vanille-ijs geserveerd met warme chocoladesaus en slagroom
  • Speculaas crème brûlée 
    geserveerd met een bolletje speculaas-ijs
  • Stroopwafelparfait
    met een gezouten karamelsaus en een huisgemaakte wafel
  • Chocoladedessert
    chocolademousse geserveerd met een brownie en chocolade-ijs en een wittechocoladesaus
  • Zoete Lieve Gerritje
    hangop geserveerd met honing, walnoten en een bolletje pistache-ijs en een krokantje van karamel
  • Tiramisu
    klassiek Italiaans dessert uit Piëmonte
  • Harry's nougatine-ijstaart
    parfait van nougatine met walnoten geserveerd met karamelsaus
  • Appelcrumble 'Tante Toos'
    huisgemaakt appelcrumble met kaneelijs en een schuim van amaretto
  • Koffie met likeur
    koffie met likeur naar keuze, likeur kan apart geserveerd worden of lekker door elkaar heen met een beetje ongezoete room
  • Hollands kaasplankje (+ €3,50)
    een plateau van verschillende kazen
  • Afsluiter 'De Bossche suikeroom' (+ €3,50)
    proeverij van desserts

43%

3-gangendiner à la carte bij Ome Bernard

Brasserie Ome Bernard
's-Hertogenbosch
33,95 €
19,50 €
Bald online: Ja

Overheerlijk 3-gangendiner bij Ome Bernard met keuze uit alle gerechten van de kaart: bourgondisch genieten in een warme ambiance in hartje Den Bosch

Wähle einen Deal

Early Bird (schnelle Käufer)

33,95 €
19,50 €
43% Rabatt

Sei schnell (durchschnittliche Käufer)

33,95 €
20,50 €
40% Rabatt

Letzte Chance (glückliche Käufer)

33,95 €
22,99 €
32% Rabatt

Highlights

Konditionen

  • Gültig ab dem Moment des Einkaufs bis 24 Okt. 2019
  • Reserveren:
    • na aankoop uitsluitend online reserveren met 'Social Deal Reserveren' (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers)
    • telefonische reserveringen worden niet aangenomen
    • beschikbaarheid op dinsdag, woensdag en donderdag om 17.30, 18.00, 19.30 uur, op vrijdag om 17:00 en 17.30 uur, op zaterdag om 17.00 uur en op zondag om 17.00 en 17.30 uur
    • maximaal 10 vouchers per gezelschap
  • Voor enkele gerechten geldt er een meerprijs, deze staan vermeld op de menukaart

Mehr über diesen Deal

Geniet van een luxe 3-gangendiner in het hartje van Den Bosch bij Brasserie Ome Bernard! In dit sfeervolle restaurant mag je drie gangen lang vrij kiezen van de veelzijdige menukaart. Perfect als gezellig uitje met vrienden, familie of collega's. Jij beleeft een bourgondische avond uit!

3-gangendiner

Voorgerecht

  • Carpaccio '1 september 1838'
    flinterdun gesneden ossenhaas geserveerd met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten. Keuze uit pestodressing en truffelmayonaise
  • Sashimi 'het liefdevolle echtpaar'
    een combinatie van zalm en tonijn geserveerd met gember, wakame, wasabi en sojasaus
  • Trio van zalm
    zalm op drie verschillende wijze: een wrap gevuld met gemarineerde zalm, een blini met gerookte zalm en een salade van zoete aardappel met zalm en truffelsaus
  • Een bietje blauwschimmel
    een combinatie van rode biet en tempura van blue stilton met witlofscheuten, walnoten, balsamicostroop en slabouquet
  • Steak tartaar
    klassieke steak tartaar met kappertjes, augurk, sjalotjes en peterselie, geserveerd met truffelmayonaise, een krokantje van Parmezaanse kaas en een gepocheerd eitje
  • Salade geitenkaas
    In laagjes opgebouwde salade met geitenkaas, zoete aardappel, stukjes peer, noten en honingdressing
  • Spring rolls
    spring rolls ingerold met boerenbrie, appel en bieslook geserveerd met rucola en citroenmayonaise
  • Tomatensoep 'Kaapstad'
    lichtgebonden tomatensoep geserveerd met croutons
  • Vloek van Den Bosch
    gamba’s geserveerd in een lichtpikante roomsaus met bosui en taugé
  • Uiensoep 'Ome Karel'
    klassieke Franse uiensoep met een crostini gegratineerd met oude kaas
  • Gevulde champignons 'De Beleving'
    grotchampignons gevuld met gekruid kalfsgehakt, schimmelkaas en noten, gepresenteerd op een bedje van gemengde slasoorten, begeleid door een portsaus (vegetarisch is ook mogelijk)
  • Beef teriyaki
    biefstukreepjes met gewokte oosterse groenten en noedels, afgeblust met een teriyakisaus
  • Ome Bernards favoriete (+ €3,50)
    een combinatie van verschillende voorgerechten waarbij je kunt kiezen uit vis, vlees of vegetarisch, een mix kan natuurlijk ook (voor wie niet kiezen kan)
  • Salade surf en turf (+ €3,50)
    salade met biefstukreepjes en gamba's geserveerd met sugarsnaps, cashewnoten, zongedroogde tomaat, sesamzaadjes en een ketjap-chilisaus
Hoofdgerecht

Vleesgerechten:
  • Diamanthaasjes 'carpaccio style'
    diamanthaasje op een bedje van rucola, geserveerd met pestosaus, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
  • Varkens tomahawk
    lichtgepekelde varkenstomahawk van de grill, geserveerd op een bedje van gegrilde groenten en een smokey barbecue-knoflooksaus
  • Tamme eendenborst
    eendenborst op het vel gebakken, met warme seizoensgroenten en een saus van rozemarijn
  • Mixed grill 'van alles wè'
    varkenshaas, biefstuk, spareribs, geserveerd met chili- en knoflooksaus
  • Spareribs 'Het Brabants Museum'
    volgens familierecept, gemarineerde spareribs met chili- en knoflooksaus
  • Hertenstoofpotje
    in rode wijn gestoofd Hollandse boerderijhert met Amsterdamse uitjes en spekjes, geserveerd met rodekool en puree van zoete aardappelen
  • Saté 'petipe'
    varkenshaassaté met atjar, kroepoek, komkommer en satésaus
  • Schnitzel 'Parijs'
    met kaas gegratineerde varkensschnitzel geserveerd met ui, spekjes, champignons en champignonsaus
  • Lamstrio (+ €3,50)
    een trio van lamsvlees bestaande uit lamshaas, lamskotelet en lamrump op een bedje van spinazie met gepofte cherrytomaat en kruidenboter
  • Entrecote 'Black Angus 250 gram' (+ €5,-)
    malse Argentijnse Black Angus-entrecote met warme groenten en portsaus
  • Tournedos 'De Bossche Glorie' (+ €5,50)
    tournedos van de grill met ui, spekjes, champignons en pepersaus
Visgerechten:
  • Tonijnsteak 'op oosterse wijze'
    huisgemarineerde tonijn, geserveerd met oosterse roerbakgroenten, noedels en een ketjap-sesamsaus
  • Zeebaars 'Tante Rosa'
    op de huid gebakken zeebaars met gepofte rode biet, crème van winterpeen, geserveerd met een wittewijnsaus
  • Gamba's uit de oven
    met groene tagliatelle en een romige pikante saus
  • Kabeljauw 'op Italiaanse wijze'
    met truffelrisotto, rode pesto, zongedroogde tomaat en mozzarella, geserveerd met een krokantje van serranoham
  • Zalmfilet
    gebakken zalm met groentegarnituur en romige bieslooksaus
  • Vis van de dag
    wisselend visgerecht
  • Noordzeetong 'Jan van As' (+ €7,-)
    op traditionele wijze gebakken zeetong met remouladesaus
Vegetarische gerechten:
  • Ravioli
    risotto gevuld met roomkaas en bospaddenstoelen, begeleid door een truffelroomsaus en een basilicumpesto
  • Groentequiche 'Oud Turnhout'
    goedgevulde groentequiche met geitenkaas, knolselderij, pompoen, bietjes en wortel
  • Mc Bernardburger
    vegetarische burger gemaakt van kikkererwten en harissa, geserveerd met aardappelwedges, tomatensalsa en een mayonaise van sambal
Nagerecht
  • Dame blanche
    vanille-ijs geserveerd met warme chocoladesaus en slagroom
  • Speculaas crème brûlée 
    geserveerd met een bolletje speculaas-ijs
  • Stroopwafelparfait
    met een gezouten karamelsaus en een huisgemaakte wafel
  • Chocoladedessert
    chocolademousse geserveerd met een brownie en chocolade-ijs en een wittechocoladesaus
  • Zoete Lieve Gerritje
    hangop geserveerd met honing, walnoten en een bolletje pistache-ijs en een krokantje van karamel
  • Tiramisu
    klassiek Italiaans dessert uit Piëmonte
  • Harry's nougatine-ijstaart
    parfait van nougatine met walnoten geserveerd met karamelsaus
  • Appelcrumble 'Tante Toos'
    huisgemaakt appelcrumble met kaneelijs en een schuim van amaretto
  • Koffie met likeur
    koffie met likeur naar keuze, likeur kan apart geserveerd worden of lekker door elkaar heen met een beetje ongezoete room
  • Hollands kaasplankje (+ €3,50)
    een plateau van verschillende kazen
  • Afsluiter 'De Bossche suikeroom' (+ €3,50)
    proeverij van desserts

Verfügbarkeit

Brasserie Ome Bernard

 Übersicht  Bewertungen

Brasserie Ome Bernard

Standorte


Brasserie Ome Bernard is inmiddels een gevestigde naam in het hartje van Den Bosch. Deze sfeervolle zaak is geïnspireerd op het verhaal van de Zuid-Afrikaan en échte bourgondiër Ome Bernard. Dit is de ideale plek om je te laten inspireren en te genieten van een heerlijk diner.

Ontdek de prachtige kaart van Ome Bernard vol verrukkelijke gerechten en dranken. Voor de wijnliefhebber is er een breed aanbod aan kwaliteitswijnen. Daarnaast zijn er tal van heerlijke bourgondische gerechten op de kaart te vinden met zowel vlees als vis. Ook vegetarische gerechten ontbreken natuurlijk niet.

Namens Brasserie Ome Bernard heten wij jou alvast van harte welkom!


's-Hertogenbosch
Verwersstraat 35-37
Wegbeschreibung

Öffnungszeiten

Montag geschlossen
Dienstag 16:30 bis 22:00
Mittwoch 16:30 bis 22:00
Donnerstag 16:30 bis 22:00
Freitag 16:30 bis 22:00
Samstag 16:30 bis 22:00
Sonntag 16:30 bis 22:00

3-gangendiner à la carte bij Ome Bernard

3-gangendiner à la carte bij Ome Bernard

33,95 €

Die letzte Chance

Andere Kunden haben das gekauft: