Drenthe

3-gangendiner (17 keuzes) bij Het Heemse

Heerlijk 3-gangen keuzediner inclusief broodplankje vooraf bij Boomstamrestaurant Het Heemse: geniet van heerlijke gerechten in een unieke setting

€ 34,80
€ 16
Prochainement en ligne Oui
Réduction 54%
Temps restant: Épuisé!
54%
3-gangendiner (17 keuzes) bij Het Heemse

Points Forts

  • Heerlijk 3-gangen keuzediner bij Het Heemse
  • Bekijk hier de inhoud van de deal
  • Inclusief broodplankje vooraf
  • Kies bij het hoofdgerecht onder andere uit een grote schnitzel, zeebaars met gebakken gamba's of een vegetarische salade en meer
  • Bijzonder boomstamrestaurant met een mooi terras aan het water
  • Perfect voor een heerlijk diner met familie of vrienden
  • Voir ici les commentaires de nos clients
  • Ook geldig in het weekend!
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering
  • Épargnez automatiquement pour € 3,50 gratuit de crédit (plus d'info)

Conditions

  • Valable à partir du moment de l'achat jusqu'au 7 avr 2019
  • Reserveren:
    • na aankoop online reserveren met 'Social Deal Reserveren' (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers)
    • indien nodig, telefonisch van tevoren annuleren anders vervalt de voucher
  • Voor enkele gerechten geldt een meerprijs, zie menu
  • Vragen over de deal? Bel: 088-205 05 05 of WhatsApp met: 088-205 05 05

Voir plus

Maak kennis met Boomstamrestaurant Het Heemse in Hardenberg! Dit restaurant is vrijwel geheel opgebouwd uit boomstammen en daardoor het het een uniek en eigen karakter. Je geniet hier van een heerlijk 3-gangen keuzediner waarbij je steeds kunt kiezen uit heerlijke gerechten en vooraf smul je van een broodplankje. Eet smakelijk!

3-gangendiner

Vooraf

  • Broodplankje
Voorgerecht
  • Winterse erwtensoep
    een rijkelijk gevulde, stevige erwtensoep, voorzien van plakjes rookworst 
  • Mosterdsoep
    gebonden Zwolse mosterdsoep, met uitgebakken spekjes 
  • D’olde skoelesoepie​
    tomatensoep met gehaktballetjes en basilicumroom
Hoofdgerecht
  • Varkenswang & buikspek
    langzaamgegaarde varkenswang, gecombineerd met gebakken buikspek en
    begeleid door een rodewijnsaus met cranberry's
  • Klepperschnitzel
    grote schnitzel (300 gram), gefrituurd in olie, met champignonroomsaus, peperroomsaus of stroganoffsaus
  • Pulled porc met gerookte ribbetjes
    klassieke huisgerookte sparerib met malse pulled porc, een maiskolf en knoflooksaus
  • Vis van de dag
    vraag de bediening welk heerlijk visgerecht de keuken voor je kan bereiden
  • Zeebaarsfilet met gebakken gamba’s
    een mooie filet van de zeebaars, geserveerd met drie smaakvolle black tiger gamba’s en een frisse limoensaus
  • Vegetarische verrassing
    laat je verrassen door de chef, hij bedenkt voor u een vegetarisch hoofdgerecht
  • Keizersalade
    een rijkelijk gevulde salade van Romeinse sla, gebakken kip aan een spies, spek, ansjovis en Parmezaanse kaas
  • Vegetarische salade
    een vegetarische salade van pompoen en geitenkaas met een lekkere chutney van mierikswortel en rode biet 
  • Can chicken (halve kip)
    Can chicken is de naam voor een kip die in de oven wordt gegaard op een blik bier, waardoor de bieraroma wordt opgenomen in het vlees van de kip, geserveerd met een partje citroen
  • Can chicken (hele kip) (+ €4,-)
    Can chicken is de naam voor een kip die in de oven wordt gegaard op een blik bier, waardoor de bieraroma wordt opgenomen in het vlees van de kip, geserveerd met een partje citroen
  • Lendebiefstuk (+ €4,-)
    een smaakvol en sappig stukje gemarmerd vlees (200 gram), geserveerd met gebakken champignons, ui en een lekkere pepersaus
  • Black Angus (+ €4,-)
    biefstuk van het bekende Black Angus rund (200 gram), gekruid met garam masala; een warme, kerrie-achtige smaak, geserveerd met gebakken champignons en ui
  • Gegrilde T-bonesteak (+ €8,-)
    steak van 350 gram, geserveerd met een maiskolf en kruidenboter
Nagerecht
  • ​Muscat de Rivesaltes
    lekker zoet stroperig wijntje voor bij of in plaats van een dessert
  • Chocolade hazelnoot
    Chocolade-ijs met een mousse van hazelnoot en witte chocolade, verrijkt met stukjes suikerwafel
  • Crème karamel 
    romige karamelcrème, op smaak gebracht met kaneel en vergezeld met preiselberen
  • Winterse bierpul
    bierpul met stukjes appeltaart, mango-ijs, speculaasijs en een lekkere karamelsaus
  • Schwarzwald
    chocoladebrownie met vanille-ijs en kersen
  • Coupe perenijs
    een coupe met perenijs, stukjes nougat en knapperig amandelschaafsel
  • Grand finale (+ €4,-)
    laat u verrassen door een assortiment van kleine desserts

54%

3-gangendiner (17 keuzes) bij Het Heemse

Boomstamrestaurant Het Heemse
Hardenberg
€ 34,80
€ 16
Prochainement en ligne: Oui

Heerlijk 3-gangen keuzediner inclusief broodplankje vooraf bij Boomstamrestaurant Het Heemse: geniet van heerlijke gerechten in een unieke setting

Sélectionnez votre deal

Early bird (snelle kopers)

€ 34,80
€ 16
54% réduction

Laatste kans (gelukkige kopers)

€ 34,80
€ 16,95
51% réduction

Points Forts

Conditions

  • Valable à partir du moment de l'achat jusqu'au 7 avr 2019
  • Reserveren:
    • na aankoop online reserveren met 'Social Deal Reserveren' (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers)
    • indien nodig, telefonisch van tevoren annuleren anders vervalt de voucher
  • Voor enkele gerechten geldt een meerprijs, zie menu
  • Vragen over de deal? Bel: 088-205 05 05 of WhatsApp met: 088-205 05 05

Plus à propos de ce deal

Maak kennis met Boomstamrestaurant Het Heemse in Hardenberg! Dit restaurant is vrijwel geheel opgebouwd uit boomstammen en daardoor het het een uniek en eigen karakter. Je geniet hier van een heerlijk 3-gangen keuzediner waarbij je steeds kunt kiezen uit heerlijke gerechten en vooraf smul je van een broodplankje. Eet smakelijk!

3-gangendiner

Vooraf

  • Broodplankje
Voorgerecht
  • Winterse erwtensoep
    een rijkelijk gevulde, stevige erwtensoep, voorzien van plakjes rookworst 
  • Mosterdsoep
    gebonden Zwolse mosterdsoep, met uitgebakken spekjes 
  • D’olde skoelesoepie​
    tomatensoep met gehaktballetjes en basilicumroom
Hoofdgerecht
  • Varkenswang & buikspek
    langzaamgegaarde varkenswang, gecombineerd met gebakken buikspek en
    begeleid door een rodewijnsaus met cranberry's
  • Klepperschnitzel
    grote schnitzel (300 gram), gefrituurd in olie, met champignonroomsaus, peperroomsaus of stroganoffsaus
  • Pulled porc met gerookte ribbetjes
    klassieke huisgerookte sparerib met malse pulled porc, een maiskolf en knoflooksaus
  • Vis van de dag
    vraag de bediening welk heerlijk visgerecht de keuken voor je kan bereiden
  • Zeebaarsfilet met gebakken gamba’s
    een mooie filet van de zeebaars, geserveerd met drie smaakvolle black tiger gamba’s en een frisse limoensaus
  • Vegetarische verrassing
    laat je verrassen door de chef, hij bedenkt voor u een vegetarisch hoofdgerecht
  • Keizersalade
    een rijkelijk gevulde salade van Romeinse sla, gebakken kip aan een spies, spek, ansjovis en Parmezaanse kaas
  • Vegetarische salade
    een vegetarische salade van pompoen en geitenkaas met een lekkere chutney van mierikswortel en rode biet 
  • Can chicken (halve kip)
    Can chicken is de naam voor een kip die in de oven wordt gegaard op een blik bier, waardoor de bieraroma wordt opgenomen in het vlees van de kip, geserveerd met een partje citroen
  • Can chicken (hele kip) (+ €4,-)
    Can chicken is de naam voor een kip die in de oven wordt gegaard op een blik bier, waardoor de bieraroma wordt opgenomen in het vlees van de kip, geserveerd met een partje citroen
  • Lendebiefstuk (+ €4,-)
    een smaakvol en sappig stukje gemarmerd vlees (200 gram), geserveerd met gebakken champignons, ui en een lekkere pepersaus
  • Black Angus (+ €4,-)
    biefstuk van het bekende Black Angus rund (200 gram), gekruid met garam masala; een warme, kerrie-achtige smaak, geserveerd met gebakken champignons en ui
  • Gegrilde T-bonesteak (+ €8,-)
    steak van 350 gram, geserveerd met een maiskolf en kruidenboter
Nagerecht
  • ​Muscat de Rivesaltes
    lekker zoet stroperig wijntje voor bij of in plaats van een dessert
  • Chocolade hazelnoot
    Chocolade-ijs met een mousse van hazelnoot en witte chocolade, verrijkt met stukjes suikerwafel
  • Crème karamel 
    romige karamelcrème, op smaak gebracht met kaneel en vergezeld met preiselberen
  • Winterse bierpul
    bierpul met stukjes appeltaart, mango-ijs, speculaasijs en een lekkere karamelsaus
  • Schwarzwald
    chocoladebrownie met vanille-ijs en kersen
  • Coupe perenijs
    een coupe met perenijs, stukjes nougat en knapperig amandelschaafsel
  • Grand finale (+ €4,-)
    laat u verrassen door een assortiment van kleine desserts

Disponibilité

Boomstamrestaurant Het Heemse

 Aperçu  Commentaires

Boomstamrestaurant Het Heemse

Positions


Boomstamrestaurant Het Heemse in Hardenberg is een restaurant dat vrijwel geheel is opgebouwd uit boomstammen. Daardoor heeft het restaurant met de daarbij behorende zalen een eigen karakter. Zo'n boomstammenrestaurant zie je verder nergens in ons land!

Je kunt hier de hele dag door terecht voor een kopje koffie, een lekkere lunch of een smakelijk diner. Op de kaart staan heerlijke versbereide gerechten en de bediening zorgt ervoor dat je hier een heerlijke tijd beleeft.

Je bent van harte welkom bij Boomstamrestaurant Het Heemse!


Hardenberg
Blanckvoortallee 2
Itinéraire

Heures d'ouverture

lundi 09:00 à 00:00
mardi 09:00 à 00:00
mercredi 09:00 à 00:00
jeudi 09:00 à 00:00
vendredi 09:00 à 00:00
samedi 09:00 à 00:00
dimanche 09:00 à 00:00

3-gangendiner (17 keuzes) bij Het Heemse

3-gangendiner (17 keuzes) bij Het Heemse

€ 34,80

Dernière chance

D'autres ont également acheté: