Social Deal Groningen sfeerafbeelding

Interactieve natuurwandeling + quiz

Interactieve wandeltocht door de natuur van 6, 7 of 8 kilometer, inclusief quiz van Qula Nature Trails: het ideale uitje voor familie en vrienden

€29
€14,50
verkocht: 1.382
Korting: 50%
navigate_nextKoop nu
 
50%
Interactieve natuurwandeling + quiz
favorite_border
Qula Nature Trails
7.0 star
Groningen (+44 locaties)

Highlights

  • Interactieve wandeltocht door de natuur, inclusief quiz
  • Je legt een route af van 6, 7 of 8 kilometer door de natuur en kunt kiezen uit tal van prachtige trails in Nederland en België
  • Elke kilometer krijg je een vraag op je smartphone of tablet
  • Voor elke kilometer die je loopt, beschermt Qula samen met Oasebos 1 m² regenwoud
  • Klik hier voor meer informatie over de wandelroutes
  • Het ideale uitje voor familie en vrienden
  • Ook geldig in het weekend!
  • Spaar automatisch mee voor € 5 gratis saldo (meer info)

Grote kleine letters

add
remove

Lees meer

Ontdek met Qula Nature Trails de mooiste natuurgebieden van Nederland en België met een interactieve wandeling op een nature trail naar keuze. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone of tablet en je familie, vrienden of collega's.

Je legt een route af van 6, 7 of 8 kilometer. Na elke kilometer die je aflegt krijg je een vraag op je smartphone of tablet. Met elke kilometer die je loopt steun je ook een goed doel! Qula Nature Trails werkt samen met Oasebos, een organisatie die zich inzet voor het behoud van het regenwoud in Costa Rica. Voor elke kilometer die je loopt wordt 1 m² regenwoud beschermd. Het gezondste en leukste uitje voor vrienden, familie en collega's!

keyboard_arrow_down
50%

Interactieve natuurwandeling + quiz

Qula Nature Trails
7.0 star
Groningen (+44 locaties)
€29 €14,50
Verkocht: 1.382
Tijd resterend tot de nieuwe Social Deal:

In het kort

Interactieve wandeltocht door de natuur van 6, 7 of 8 kilometer, inclusief quiz van Qula Nature Trails: het ideale uitje voor familie en vrienden

Highlights

Grote kleine letters

Recensies

7,0
S.
Mevr. S. Hillebrand
Mooie wandeling in de duinen van Katwijk. Prachtig gebied. Geen eet of drink gelegenheid gezien, maar die zullen er wel in de buurt zijn.
A.
Mevr. A. Van Ballaert
Qula Nature Trails
Hartelijk dank voor deze 5 sterren!
G.
Mevr. G. Kempen
erg moie natuur, erg interresante vragen, erg leuk en duidelijk volgen van route
Qula Nature Trails
Dank je en met de Qula Nature Trial sponsor je ook het regenwood dus ook daarcoor
P.
Dhr. P. Halverkans
Geweldige omgeving, enorm genoten. Het was wel koud, maar een beetje doorstappen dan krijg je het een beetje warm. Pluspunt als je bijna bij het juiste letterpunt bent gaan er piepjes op de telefoon en als je er bent een juich geluidje. Minpuntje vind ik is dat de quizvragen geen betrekking hebben op de omgeving waar je bent. Gelukkig hadden we ook een android telefoon, want de gps en iphone is zoals ze verteld hadden bij de uitleg geen goede combinatie.
H.
Mevr. H. Bruin
Het was een prachtige wandeling, mooie route en goed uitgezet makkelijk te volgen. Afwisselend met bos en duinen. Wij hebben route Heemskerk gelopen en raden dit echt iedereen aan. Lekker bij kijk uit koffie met gebak gedronken. Een leuke plek in het bos. Kortom wij kwamen moe maar voldaan thuis. Groet heidi en marco en hond sterre
S.
Mevr. S. Bos
Leuke wandeling. Klein stukje klopte niet met de omschrijving, dus extra gelopen. Was geen ramp.
H.
Dhr. H. Scheppink
Beetje moeilijk om het beginpunt (in Putten) te vinden. Maar de tocht is superleuk. Vooral als de kids de navigatie doen 😇 ( dan loop je al snel een metertje meer)
A.
Mevr. A. Kroes
1 vraag vragen met een antwoord klopte niet. Verder leuke appe en vragen
Qula Nature Trails
Hoi Annemieke, soms gebeurt dat idd. We hebben testers rondlopen en passen dit altijd zsm aan. Dus dank je voor het doorgeven.
P.
Mevr. P. Degeus
Leuk voor een dagje er op uit!
L.
Mevr. L. Oei
Wij hebben de Nature Trails Utrecht gedaan. Het was heerlijk wandelen op het eerste mooie warme weer in 2021. Er is een groot parkeerterrein bij het vertrekpunt tevens ook een gezellige boerderij winkel die allerlei heerlijke dingen verkoopt. Onderweg zijn er ook activiteiten voor (jonge) kinderen. Helaas is Kasteel de Haar gesloten door corona. De gestelde vragen tijdens de trail zou leuker geweest zijn als ze te maken hebben met de omgeving ipv willekeurige vragen. Maar al met al het was een heerlijke wandeling.
Qula Nature Trails
Dank voor je reactie ook namens Oase Bos natuurlijk.
S.
Mevr. S. Smith
N.
Mevr. N. Lievaart
Met de kleinkinderen de wandeling gedaan. Zij vonden het heel leuk. Route was soms niet helemaal duidelijk. Leuke vragen!
Qula Nature Trails
Dankje Nel. Ook leuk dat de kleinkinderen zich vermaakt hebben. De route kan soms wat moeilijker zijn, dat hoort een beetje bij een speurtocht natuurlijk ;)
D.
Dhr. D. De Mello
Erg genoten van dit leuke dagje uit. je volgt een prachtige wandeling (katwijk aan zee) en hier en daar krijg je wat quiz vragen aansluitend op het doel van het qula.Tijdens een leuk dagje uit steun je het regenwoud wie wil dat nou niet ?
Qula Nature Trails
Dankje Denzel, ook namens Oasebos.

Meer informatie

Qula Nature Trails

Locaties


Ga op pad met Qula Nature Trails en ontdek natuurgebieden als nooit tevoren. Qula organiseert interactieve quizzen op schitterende plekken in Heemskerk, Blaricum, Katwijk, Delfgauw en Hardenberg. Op je smartphone of tablet krijg je leuke raadsels en opdrachten die je op moeten weten te lossen.

Met een wandeling ontdek je niet alleen de prachtige natuur van Nederland maar steun je ook een goed doel! Qula steunt Stichting Oasebos wat zich inzet voor het behoud van het regenwoud in Costa Rica. Het spel is geschikt voor zowel jong als oud. Beleef een uitje vol spanning en avontuur!

Ontdek het met Qula Nature Trails!

add
remove

navigate_nextKoop nu
Gratis kans op een droomreis t.w.v. €3.000?

Deals in Groningen

Voordelig spontaan uit eten?

Win gratis
een droomreis
t.w.v. €3.000

Doe gratis mee

Spaar nu voor €5 gratis saldo

Meer informatie

Vanaf €11,95 springen bij Bounce Valley!

Ontdek nu

Vanavond
spontaan uit eten?

Zoek Restaurant

Vanavond
spontaan uit eten?

Zoek Restaurant