Nederlands

Volop speelplezier bij Jungle City

Volop speelplezier bij Jungle City
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Op zoek naar ultiem speelplezier voor de kids? Bij Jungle City ontdek je zowel een buitenpretpark van maar liefst 18.000 m2 als een binnenspeeltuin van 2.500 m2. Ook vind je hier een gave glow-in-the-dark minigolf-baan van 1.000 m2. Zo beleven gezinnen en families met jonge kinderen (0-12 jaar) gegarandeerd een topdag bij Jungle City! Meer weten over alle belevenissen bij dit speelpark? We vertellen je er graag meer over!

Alle pretparkdeals bij Social Deal

Ben je dol op pretparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste pretparken in België, attractieparken in Nederland én pretparken in Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
Outdoor attracties van Jungle City

In de zomerperiode vind je in het buitenpretpark allerlei toffe attracties en speelgelegenheden. Kom meestuiteren in de Bunga Bunga bumpercars, draai zo snel als je kunt in de Tam Tam Twist of stijg omhoog naar de kop van de giraffe in de Savanna Fall. Trotseer de woeste golven in de Piratenboot, zweef mee met de betoverde boom in de Flying Treehouse, of klim aan boord van een rups voor een gaaf ritje in de Jungle Express. En stoere avonturiers stappen daarna ook nog eens aan boord van een eigen boomstambootje voor een tochtje over de befaamde Tiki River!

Indoor attracties van Jungle City

Indoor kunnen kids het hele jaar rond plezier maken, ongeacht de weersomstandigheden. Klauter helemaal naar de top van de Speeltoren en trotseer daarbij elastieken en obstakels. Speel naar hartelust in de Big Fun Zone, waar avontuur in elke hoek te vinden is: klauter vastberaden door de klimkooien, roetsj van de glijbanen en beklim de torens. En in de Zone Lego? Daar bouw je de gaafste Legohuizen met reusachtige bouwblokken.

Verder vind je hier een coole 5D cinema met allerlei gave effecten, een Monkey Challenge waarbij de kids hun vliegensvlugge reflexen kunnen aantonen, een Foot & Basketballzone voor fanatieke potjes voetbal en basketbal en is hier natuurlijk Jungle Goolfy te vinden. Laatstgenoemde is een toffe glowgolfbaan met een prachtige jungle-thematiek. Wie weet er te winnen tijdens een spannend spelletje minigolf?

Eten en drinken in het park

Na al die speelavonturen lust je vast wel een lekker hapje eten en wat te drinken. Daarom kun je bij het Jungle Restaurant terecht voor diverse gerechten, tussendoortjes en diverse warme en koude dranken. Van kindermenu’s en burgermenu’s tot panini’s, belegde broodjes, croque monsieurs, salades, pasta en tussendoortjes zoals wafels, muffins, donuts, chips en ijsjes.

Dinerdeals in de buurt van Jungle City

Wil je na je uitje bij Jungle City nog gezellig nagenieten met het hele gezin, onder het genot van een smakelijk etentje? Sluit je uitstapje zalig af met een bezoekje aan een restaurant in de buurt van Jungle City. Via Social Deal ga je voor een onverslaanbare prijs uit eten in de omgeving van het speelpark!

Voordelig genieten in Wallonie picarde: haal deal-inspiratie uit onze blogs