Nederlands

Plopsa Indoor Hasselt: ga op avontuur met al je Studio 100-helden!

Plopsa Indoor Hasselt: ga op avontuur met al je Studio 100-helden!
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Weer of geen weer; bij Plopsa Indoor Hasselt kun je altijd terecht voor een heerlijk dagje uit met je gezin! Je treft hier maar liefst 25 gave attracties, waarvan de meeste overdekt zijn. Bij mooi weer ga je lekker naar buiten, voor nóg meer speelplezier. Geniet met het hele gezin van ultiem vermaak in alle bijzondere attracties en ontmoet ook nog eens al je favoriete Studio 100-personages; gegarandeerd een topdag dus!

Binnenattracties van Plopsa Indoor Hasselt

Welke attractie ga jij als eerste bezoeken tijdens je bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt? Het is maar lastig kiezen, met zoveel keuze! Kies je voor de bootjes, waar je helemaal zelf je eigen vaartuig mag besturen? Of ga je toch liever voor de stoere Botsauto’s, waar je rondrijdt in de wondere wereld van Nijntje? Dit is nog maar het begin natuurlijk. Dobber mee met de Eendjes op het water, zweef met je beentjes door de lucht in de K3-Zweefmolen, hop mee met de Kikkers, of speel een heuse piraat in de Scheve Schuit.

Buitenattracties van Plopsa Indoor Hasselt

Bij aangenaam weer beklim je buiten de metershoge Klimberg, vlieg je hoog door de lucht in de Vliegende Fietsen en doe je uiterste best om het water te ontwijken (of juist niet) bij de Dansende Fonteinen. En kom je ook een rondje meerijden in het K3-Verkeerspark? Hier leer je op een speelse wijze de verkeersregels kennen. Zo word jij binnen de kortste keren een volleerd chauffeur!

Eten en drinken

Van al die avonturen en belevenissen wek je gegarandeerd een stevige eetlust op! Gelukkig kun je bij Plopsa Indoor Hasselt op diverse locaties lekkere hapjes en drankjes scoren. Weet jij al waar je zin in hebt? Kies uit belegde broodjes, worstenbroodjes, panizza’s, pannenkoeken, pasta’s, soepen, frites en snacks, broodjes braadworst, hotdogs, wafels, ijsjes, en nog veel meer lekkernijen. En om je dorst te lessen heb je keuze uit diverse warme en koude dranken, slushes en freakshakes.

Uit eten in de buurt van Plopsa Indoor Hasselt

Wil je na je bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt nog gezellig nagenieten met het hele gezin, onder het genot van een smakelijk diner? Sluit je dagje uit smakelijk af met een bezoekje aan een van de vele restaurants in de buurt van Plopsa Indoor Hasselt. Via Social Deal ga je voor een onverslaanbare prijs uit eten in de omgeving van het pretpark:

Andere pretparken bezoeken
Kijk je na je bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt al weer uit naar een volgend pretparkbezoek? Op Social Deal tref je geregeld aantrekkelijke deals aan voor een dagje uit naar pretparken in Nederland, pretparken in België en attractieparken in Duitsland. Bekijk hieronder het huidige aanbod: