Nederlands

WowDeal is nu Social Deal: Wow, je ontdekt nu nóg meer deals!

Zoek deals in de buurt vanFrance
WowDeal is nu Social Deal: Wow, je ontdekt nu nóg meer deals!
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

WowDeal is overgegaan in Social Deal; wat betekent dat voor jou? Nu het bedrijf onder Social Deal verdergaat, profiteer je van een sterk uitgebreid aanbod, zowel in jouw omgeving als in heel Nederland, België en Duitsland. Geniet van kortingen tot wel 70% op etentjes, dagjes uit, overnachtingen, wellness- en beauty-arrangementen en nog veel meer!

Daarom scoor je de beste deals bij Social Deal
Niet voor niets 7,5+ miljoen leden
9,4 op klanttevredenheid
15.000+ unieke ervaringen
7 dagen per week bereikbaar
Wow: deals om zeer voordelig uit eten te gaan

Met de overname van WowDeal schuif je nu aan voor nóg meer etentjes bij de beste restaurants in jouw regio. Geniet van een luxe ontbijt, een royale lunch en een overheerlijk diner tegen een onverslaanbare prijs. En wat dacht je van een gezellige high tea of borrel? Ontdek hier direct het restaurantaanbod bij jou in de buurt.

Ultieme overnachtingsdeals

Profiteer van het gecombineerde aanbod van WowDeal en Social Deal en ontdek comfortabele overnachtingen bij de fijnste hotels en accommodaties in de omgeving. Hierbij heb je niet alleen profijt van hoge korting; je geniet ook nog geregeld van fijne extra’s. Denk aan early check-ins, late check-outs, welkomstdrankjes, ontbijt en toegang tot alle wellnessfaciliteiten. Benieuwd van welke luxe jij gebruik gaat maken? Bekijk hieronder het actuele aanbod en vind een topovernachting.

Woo-hoo! Wow! Deals op waanzinnige uitjes

Zin in een geweldig dagje uit? Trommel je gezelschap op en geniet samen van de leukste uitjes en uitstapjes. Ga er voordelig op uit, beleef de gaafste avonturen en tel ondertussen je besparingen uit!

Wellness- & beautydeals

Toe aan een dag vol ontspanning en relaxatie? Kom volledig tot rust met heerlijke wellnessdeals, van een dagje sauna tot massages, floaten en nog veel meer ontspannende activiteiten. En wil je weer helemaal stralend voor de dag komen? Ontdek dan een scala aan beautydeals die jou weer laten shinen als nooit tevoren!

Nog meer wow-tastische deals in jouw omgeving

Benieuwd wat Social Deal na de overname van WowDeal nog meer voor je in petto heeft? Doe hier inspiratie op en maak kennis met meer topdeals in de buurt.