Gezellig uit eten bij een uniek Iraans restaurant aan de Overtoom in Amsterdam
Het restaurant is opgenomen in de Amsterdam Restaurant-winkelgids vanwege de kwaliteit en originaliteit van de keuken!
Ook geldig in het weekend
Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering
The fine print
Valid from moment of purchase until 15 Apr 2023
How to book: book online through Social Deal after purchasing (via the menu: My vouchers)
Exclusief chelo kabab barg, chelo kabab shah abbasi en mixed grill
Questions about this deal? Call: 088-205 05 05 or send a WhatsApp message to: 088-205 05 05
More about this deal
Daarbaand is een klein dorpje aan de voet van het Alborz-gebergte in Teheran. Je raadt het al: je kan bij Restaurant Daarbaand aan de Overtoom genieten van Iraanse specialiteiten. Schuif aan voor een 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart. Ga voor een traditioneel gerecht of kies juist voor een speciaal gerecht. Kies je voor Daarbaand, dan kies je hoe dan ook voor verse gerechten met heerlijke smaakcombinaties!
3-gangendiner
Voorgerecht
Diverse voorgerechten:
Gebakken gamba's 4 stuks, in hete knoflookolie
Mandje brood gekruid brood met sesam
Koekoe sabzi groenteomelet met gebakken prei, peterselie, ei, dille, bieslook, peper, zout en knoflook
August Oma Dizi authentiek gerecht uit het Noord-Westen van Iran: gestoofd lamsvlees met tomaat, erwten, groenten en aardappelen in een potje, geserveerd met brood en een verrassende saus
Beryarh niet zo maar een haantje, lekker gegrild in een zoetzure smaakcombinatie: met liefdesbesjes, tijm, honing en roomsaus, geserveerd met pikant gebakken aardappeltjes en gemengde groenten
Mirza ba polo (v) klassiek gerecht uit Noord-Iran: gegrilde aubergine met gebakken knoflook en tomaten, geserveerd met basmatirijst en mast ghijar
Fesenjan eendgerecht met granaatappelsaus, gemalen walnoten en basmatirijst, ook vegetarisch mogelijk
Shirin polo gheime zoet Perzisch rijstgerecht: met lamsvlees met lappe, tomaten, peper, zout, amandel, suiker, limoenpoeder en saffraan, wordt vaak op speciale gelegenheden geserveerd