Les meilleurs deals de restaurants dans la région de Antwerpen
À la recherche d'un dîner à prix réduit, un lunch abordable ou un petit-déjeuner au meilleur prix ? Réservez directement dans les meilleurs restaurants dans la région de Antwerpen.
Zalig 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart bij Salu Tiffin Time in het centrum van Antwerpen: verwen je smaakpapillen met 2 shared dining-gerechten en een verrukkelijk dessert
Points Forts
Zalig 3-gangendiner à la carte in hartje Antwerpen
Kies uit alle verrukkelijke gerechten van de menukaart
Eerst smul je van 2 shared dining-gerechten: perfect om te delen met je partner of beste vriend(in)
Daarna sluit je de avond af met een overheerlijk dessert
Leg je smaakpapillen in de culinaire watten
Neem plaats in de sfeervolle ambiance en laat je verwennen door gepassioneerde chefs
Ook geldig op zaterdag!
Er wordt rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering
Conditions
Valable à partir du moment de l'achat jusqu'au 29 avr. 2023
Réserver : réservation après achat en ligne avec ‘Réserver avec Social Deal’ (trouvable sous l’aperçu : mes vouchers)
Questions à propos du deal ? Appelez : 011 / 96 07 39 ou envoyez un Whatsapp : 011 96 07 39
Plus à propos de ce deal
Wil jij jezelf een avond lang culinair laten verwennen? Neem dan zeker plaats bij het gezellige restaurant Salu Tiffin Time in het centrum van Antwerpen. De gepassioneerde chefs bereiden speciaal voor jou een zalig 3-gangendiner à la carte. Eerst kies je 2 shared dining-gerechten van de menukaart om te delen met je partner of beste vriend(in). Op die manier kunnen jullie samen verschillende gerechten proeven. Daarna sluit je je maaltijd af met een verrukkelijk dessert. Eet smakelijk!
3-gangendiner
Sharinggerechten (om te delen)
Labneh romige Griekse yoghurt
Hummus kikkererwten en tahin
Gerookte aubergine met pittige misomayonaise
Muhammara gegrilde rodepeperdip
Mapo tofu gewikkeld in savooiekool met venkel-courgettesalade en Samphire vinaigrette
Pakora met tzatziki gebakken pasteitjes met wortels, aardappel en courgette
Harissawortels gekaramelliseerd met honing en rodebietendressing
Geroosterde bloemkool uit de oven, met balsamicosiroop, tahin, pistache, peterselie en munt
Pastrami van rode biet en zalm gesneden volgens Lax Style, met mierikswortelcrème en waterkersolie
Steaktartaar met gerookte eierdooier, misomayonaise, gemberolie, lente-ui, sjalot, kappertjes, augurken en toast