De beste restaurantdeals in de buurt van Apeldoorn & Deventer
Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Apeldoorn & Deventer.
Geniet van een heerlijk 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart bij Herberg Tante Sjaan: gezellige zaak op de Veluwe, perfect als afsluiter van een dagje wandelen
Highlights
Heerlijk 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart bij Herberg Tante Sjaan
Maak nu kennis met Herberg Tante Sjaan, een gezellige zaak in Vierhouten. Hier mag jij aanschuiven voor een heerlijk 3-gangendiner, waarbij je de keuze hebt uit alle gerechten van de kaart. Perfect als afsluiter van een dagje wandelen of fietsen op de Veluwe. Smakelijk!
3-gangendiner
Voorgerecht
Soepen:
Tomatensoep bosui en gehaktballetjes
Zwolse mosterdsoep met wijn, met of zonder spekjes
Tom kha kai soep Thaise kokossoep met kip, shiitake en paksoi
Soepen worden geserveerd met ambachtelijk desembrood en boter
Vega:
'Barra Gallega' de luxe Spaans brood met aioli en kruidenboter
Champignons uit de oven met knoflook, room en gegratineerde mozzarella
Halloumi & avocado geitenkaas met sla en tomaat
Hummus & chioggiabieten met sla en tomaat
Vlees:
Gerookte eendenborst (+ €4) met cashewnoten en balsamicocrème
Carpaccio Italiano (+ €5) dungesneden runderlende met truffelmayonaise, Grana Padano en pompoenpitten
Vis:
Provençaalse gamba's (+ €5) met knoflookolie, Spaanse peper, lente-ui en paprika
Gerookte zalm en avocado (+ €5) gerookte zalm, avocado, limoendressing en lente-ui
Hoofdgerecht Vlees, vis en gevogelte:
Saté van varkenshaas van de grill met pindasaus, kroepoek en gefrituurde uitjes
Boerenschnitzel met groenten van het seizoen, champignons en uien
Rivierenlander runderburger met frisse sla, tomaat, augurk, cheddar en bacon
Kip piri-piri met chilisaus, bosui, tomaat en ui, geserveerd met rijst
Gegrilde halve kip met friet en frisse sla
Ossenhaaspuntjes teriyaki (+ €5) met gebakken groenten en rijst
Zeebaarsfilet (+ €6) in de boter gebakken, met groenten van het seizoen, kruiden en citroen
Goulash à la BANKA (+ €6) rijkgevuld met aardappel, groente en rundvlees, geserveerd met rijst
Noorse zalmfilet (+ €7) op de huid gebakken, met gegrilde groenten en hollandaisesaus
Kalfsribeye (+ €7) gebakken; met groenten van het seizoen en geserveerd met kruidenboter
Biefstuk ossenhaas (+ €8) met eigen jus
Spare-Ribs Medium (+ €7) 350 gram, sweet of hot, geserveerd met verse friet en salade
Spare-Ribs Large (+ €9) 550 gram, sweet of hot, geserveerd met verse friet en salade
Vlees-, gevogelte- en visgerechten worden standaard geserveerd met friet of gebakken aardappelen
Vegetarisch:
Burrito (v) met kidneybonen, maïs, rode ui, lente-ui en tomatensaus, gegratineerd
Pasta:
Penne carbonara met champignons, ui, spekjes en knoflook
Fettucine truffel met truffel en champignons
Penne zalm (+ €5) met spinazie, champignons en tomaat
Fettucine gamba's (+ €6) met truffel, champignons en gamba's
Maaltijdsalade:
Geitenkaas (uit de oven) met olijven, honing, walnoten, rode ui, komkommer en tomaat
Zalm & avocado gemarineerde zalm met rode ui, avocado, limoenmayonaise en kappertjes
Surf & Turf (+ €6) met gamba's en ossenhaas uit de wok
Maaltijdsalades worden geserveerd met ambachtelijk desembrood en boter
Nagerecht
Crème brûlée zachte vla met een gekaramelliseerde suikerlaag
Cheesecake met warme bosbessen
Salted caramel panna cotta met Tony Chocolonely
Dame blanche vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
IJscoupe Sjaan vanille-ijs met fruit, slagroom en aardbeiensaus
Kinderijsje 2 bolletjes vanille-ijs met slagroom
Sjaan koffie sterke, hete koffie met een vleugje karamel, Baileys en slagroom
Tiramisu (+ €3) biscuit, cacao, mascarpone en koffie
Lavacake met vanille-ijs (+ €3) chocoladecakeje met warme vulling
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten
Beschrijving
Maak nu kennis met Herberg Tante Sjaan, een gezellige zaak in Vierhouten. Hier mag jij aanschuiven voor een heerlijk 3-gangendiner, waarbij je de keuze hebt uit alle gerechten van de kaart. Perfect als afsluiter van een dagje wandelen of fietsen op de Veluwe. Smakelijk!
3-gangendiner
Voorgerecht
Soepen:
Tomatensoep bosui en gehaktballetjes
Zwolse mosterdsoep met wijn, met of zonder spekjes
Tom kha kai soep Thaise kokossoep met kip, shiitake en paksoi
Soepen worden geserveerd met ambachtelijk desembrood en boter
Vega:
'Barra Gallega' de luxe Spaans brood met aioli en kruidenboter
Champignons uit de oven met knoflook, room en gegratineerde mozzarella
Halloumi & avocado geitenkaas met sla en tomaat
Hummus & chioggiabieten met sla en tomaat
Vlees:
Gerookte eendenborst (+ €4) met cashewnoten en balsamicocrème
Carpaccio Italiano (+ €5) dungesneden runderlende met truffelmayonaise, Grana Padano en pompoenpitten
Vis:
Provençaalse gamba's (+ €5) met knoflookolie, Spaanse peper, lente-ui en paprika
Gerookte zalm en avocado (+ €5) gerookte zalm, avocado, limoendressing en lente-ui
Hoofdgerecht Vlees, vis en gevogelte:
Saté van varkenshaas van de grill met pindasaus, kroepoek en gefrituurde uitjes
Boerenschnitzel met groenten van het seizoen, champignons en uien
Rivierenlander runderburger met frisse sla, tomaat, augurk, cheddar en bacon
Kip piri-piri met chilisaus, bosui, tomaat en ui, geserveerd met rijst
Gegrilde halve kip met friet en frisse sla
Ossenhaaspuntjes teriyaki (+ €5) met gebakken groenten en rijst
Zeebaarsfilet (+ €6) in de boter gebakken, met groenten van het seizoen, kruiden en citroen
Goulash à la BANKA (+ €6) rijkgevuld met aardappel, groente en rundvlees, geserveerd met rijst
Noorse zalmfilet (+ €7) op de huid gebakken, met gegrilde groenten en hollandaisesaus
Kalfsribeye (+ €7) gebakken; met groenten van het seizoen en geserveerd met kruidenboter
Biefstuk ossenhaas (+ €8) met eigen jus
Spare-Ribs Medium (+ €7) 350 gram, sweet of hot, geserveerd met verse friet en salade
Spare-Ribs Large (+ €9) 550 gram, sweet of hot, geserveerd met verse friet en salade
Vlees-, gevogelte- en visgerechten worden standaard geserveerd met friet of gebakken aardappelen
Vegetarisch:
Burrito (v) met kidneybonen, maïs, rode ui, lente-ui en tomatensaus, gegratineerd
Pasta:
Penne carbonara met champignons, ui, spekjes en knoflook
Fettucine truffel met truffel en champignons
Penne zalm (+ €5) met spinazie, champignons en tomaat
Fettucine gamba's (+ €6) met truffel, champignons en gamba's
Maaltijdsalade:
Geitenkaas (uit de oven) met olijven, honing, walnoten, rode ui, komkommer en tomaat
Zalm & avocado gemarineerde zalm met rode ui, avocado, limoenmayonaise en kappertjes
Surf & Turf (+ €6) met gamba's en ossenhaas uit de wok
Maaltijdsalades worden geserveerd met ambachtelijk desembrood en boter
Nagerecht
Crème brûlée zachte vla met een gekaramelliseerde suikerlaag
Cheesecake met warme bosbessen
Salted caramel panna cotta met Tony Chocolonely
Dame blanche vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
IJscoupe Sjaan vanille-ijs met fruit, slagroom en aardbeiensaus
Kinderijsje 2 bolletjes vanille-ijs met slagroom
Sjaan koffie sterke, hete koffie met een vleugje karamel, Baileys en slagroom
Tiramisu (+ €3) biscuit, cacao, mascarpone en koffie
Lavacake met vanille-ijs (+ €3) chocoladecakeje met warme vulling
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten