Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Zwolle.
Culinair 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart bij BANKA Hattem: geniet van een gastronomische en onvergetelijke ervaring in een sfeervolle setting
Highlights
Heerlijk 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart bij BANKA Hattem
Beleef een culinaire avond uit bij Grand Café BANKA in Hattem. Je geniet hier van een heerlijk 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart. Ideaal om gezellig uit eten te gaan met je familie, geliefde of vrienden. De gastvrije bediening zorgt voor een warm welkom en dat het je aan niets tekort komt. Smakelijk eten!
3-gangendiner
Voorgerecht Soepen:
Tomatensoep bosui en gehaktballetjes
Zwolse mosterdsoep met wijn, met of zonder spekjes
Tom ka kai soep Thaise kokossoep met kip, shittake en paksoi
Soepen worden geserveerd met ambachtelijk desembrood en boter
Vega:
'Barra Gallega' de luxe Spaans brood met aioli en kruidenboter
Champignons uit de oven met knoflook, room en gegratineerde mozzarella
Halloumi & avocado geitenkaas met sla en tomaat
Hummus & chioggiabieten met sla en tomaat
Vlees:
Gerookte eendenborst (+ €4) met cashewnoten en balsamicocrème
Carpaccio Italiano (+ €5) dungesneden runderlende met truffelmayonaise, Grana Padano en pompoenpitten
Vis:
Provençaalse gamba's (+ €5) met knoflookolie, Spaanse peper, lente-ui en paprika
Gerookte zalm en avocado (+ €5) gerookte zalm, avocado, limoendressing en lente-ui
Hoofdgerecht Vlees, vis en gevogelte:
Saté van varkenshaas van de grill met pindasaus, kroepoek en gefrituurde uitjes
Boerenschnitzel met groenten van het seizoen, champignons en uien
Rivierenlander runderburger met frisse sla, tomaat, augurk, cheddar en bacon
Kip piri-piri met chilisaus, bosui, tomaat en ui, geserveerd met rijst
Ossenhaaspuntjes teriyaki (+ €5) met gebakken groenten en rijst
Gegrilde halve kip met friet en frisse sla
Zeebaarsfilet (+ €6) in de boter gebakken, met groenten van het seizoen, kruiden en citroen
Goulash à la BANKA (+ €6) rijkgevuld met aardappel, groente en rundvlees, geserveerd met rijst
Noorse zalmfilet (+ €7) op de huid gebakken, met gegrilde groenten en hollandaisesaus
Kalfsribeye (+ €7) gebakken; met groenten van het seizoen en geserveerd met kruidenboter
Biefstuk ossenhaas (+ €8) met eigen jus
Vlees-, gevogelte- en visgerechten worden standaard geserveerd met friet of gebakken aardappelen
Vegetarisch:
Burrito (v) met kidneybonen, mais, rode ui, lente-ui en tomatensaus, gegratineerd
Pasta:
Penne carbonara met champignons, ui, spekjes en knoflook
Fettucine truffel met truffel en champignons
Penne zalm (+ €5) met spinazie, champignons en tomaat
Fettucine gamba's (+ €6) met truffel, champignons en gamba's
Maaltijdsalade:
Geitenkaas (uit de oven) met olijven, honing, walnoten, rode ui, komkommer en tomaat
Zalm & avocado gemarineerde zalm met rode ui, avocado, limoenmayonaise en kappertjes
Surf & Turf (+ €6) met gamba's en ossenhaas uit de wok
Maaltijdsalades worden geserveerd met ambachtelijk desembrood en boter
Nagerecht
Crème brûlée zachte vla met een gekaramelliseerde suikerlaag
Cheesecake met warme bosbessen
Salted caramel panna cotta met Tony Chocolonely
Dame blanche vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
IJscoupe BANKA vanille-ijs met fruit, slagroom en aardbeiensaus
Kinderijsje 2 bolletjes vanille-ijs met slagroom
BANKA coffee sterke, hete koffie met een vleugje karamel, Baileys en slagroom
Tiramisu (+ €3) biscuit, cacao, mascarpone en koffie
Lavacake met vanille-ijs (+ €3) chocoladecakeje met warme vulling
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten
Beschrijving
Beleef een culinaire avond uit bij Grand Café BANKA in Hattem. Je geniet hier van een heerlijk 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart. Ideaal om gezellig uit eten te gaan met je familie, geliefde of vrienden. De gastvrije bediening zorgt voor een warm welkom en dat het je aan niets tekort komt. Smakelijk eten!
3-gangendiner
Voorgerecht Soepen:
Tomatensoep bosui en gehaktballetjes
Zwolse mosterdsoep met wijn, met of zonder spekjes
Tom ka kai soep Thaise kokossoep met kip, shittake en paksoi
Soepen worden geserveerd met ambachtelijk desembrood en boter
Vega:
'Barra Gallega' de luxe Spaans brood met aioli en kruidenboter
Champignons uit de oven met knoflook, room en gegratineerde mozzarella
Halloumi & avocado geitenkaas met sla en tomaat
Hummus & chioggiabieten met sla en tomaat
Vlees:
Gerookte eendenborst (+ €4) met cashewnoten en balsamicocrème
Carpaccio Italiano (+ €5) dungesneden runderlende met truffelmayonaise, Grana Padano en pompoenpitten
Vis:
Provençaalse gamba's (+ €5) met knoflookolie, Spaanse peper, lente-ui en paprika
Gerookte zalm en avocado (+ €5) gerookte zalm, avocado, limoendressing en lente-ui
Hoofdgerecht Vlees, vis en gevogelte:
Saté van varkenshaas van de grill met pindasaus, kroepoek en gefrituurde uitjes
Boerenschnitzel met groenten van het seizoen, champignons en uien
Rivierenlander runderburger met frisse sla, tomaat, augurk, cheddar en bacon
Kip piri-piri met chilisaus, bosui, tomaat en ui, geserveerd met rijst
Ossenhaaspuntjes teriyaki (+ €5) met gebakken groenten en rijst
Gegrilde halve kip met friet en frisse sla
Zeebaarsfilet (+ €6) in de boter gebakken, met groenten van het seizoen, kruiden en citroen
Goulash à la BANKA (+ €6) rijkgevuld met aardappel, groente en rundvlees, geserveerd met rijst
Noorse zalmfilet (+ €7) op de huid gebakken, met gegrilde groenten en hollandaisesaus
Kalfsribeye (+ €7) gebakken; met groenten van het seizoen en geserveerd met kruidenboter
Biefstuk ossenhaas (+ €8) met eigen jus
Vlees-, gevogelte- en visgerechten worden standaard geserveerd met friet of gebakken aardappelen
Vegetarisch:
Burrito (v) met kidneybonen, mais, rode ui, lente-ui en tomatensaus, gegratineerd
Pasta:
Penne carbonara met champignons, ui, spekjes en knoflook
Fettucine truffel met truffel en champignons
Penne zalm (+ €5) met spinazie, champignons en tomaat
Fettucine gamba's (+ €6) met truffel, champignons en gamba's
Maaltijdsalade:
Geitenkaas (uit de oven) met olijven, honing, walnoten, rode ui, komkommer en tomaat
Zalm & avocado gemarineerde zalm met rode ui, avocado, limoenmayonaise en kappertjes
Surf & Turf (+ €6) met gamba's en ossenhaas uit de wok
Maaltijdsalades worden geserveerd met ambachtelijk desembrood en boter
Nagerecht
Crème brûlée zachte vla met een gekaramelliseerde suikerlaag
Cheesecake met warme bosbessen
Salted caramel panna cotta met Tony Chocolonely
Dame blanche vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
IJscoupe BANKA vanille-ijs met fruit, slagroom en aardbeiensaus
Kinderijsje 2 bolletjes vanille-ijs met slagroom
BANKA coffee sterke, hete koffie met een vleugje karamel, Baileys en slagroom
Tiramisu (+ €3) biscuit, cacao, mascarpone en koffie
Lavacake met vanille-ijs (+ €3) chocoladecakeje met warme vulling
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten
Recensies
9,3
1.943
K.
Mevr. K. Beintema
R.
Mevr. R. Van Der Pal
M.
Mevr. M. Vankan
G.
Dhr. G. Van Den Burg
E.
Dhr. E. Ritzer
J.
Dhr. J. Van Dijk
Lekker gegeten voor deze prijs. Snelle goede vriendelijke bediening . Komen hier zeker terg
D.
Mevr. D. Kettenburg
Vriendelijk personeel, eten was er zeer snel. Heerlijk gegeten!
I.
Mevr. I. Visscher
T.
Mevr. T. Platenkamp
M.
Dhr. M. Staddon
weer een kilo zwaarder
S.
Mevr. S. Timmerman
We hebben heerlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant met heel aardig personeel. Wij komen zeker terug.
M.
Mevr. M. De Velde H.
Prima 👍 mooie locatie
A.
Mevr. A. Van Oene - Wissink
Vriendelijke bediening.
Mooie keuze op de kaart
Heerlijk gegeten