Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Brussel.
Reserveren: na aankoop online reserveren met 'Social Deal Reserveren' (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers)
Vragen over de deal? Bel: 011 / 96 07 39 of WhatsApp met: 011 96 07 39
Meer over deze deal
Op zoek naar een bijzondere culinaire ervaring? Duw de deuren van het Imperial Nikkei open en maak een verrassende reis naar Japan en Peru. De chef stelt zijn talent tot je beschikking en biedt een fusionkeuken uit deze 2 landen. Dit 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart maakt alle beloftes waar om je smaakpapillen een onvergetelijke herinnering te bezorgen. Eet smakelijk!
3-gangendiner
Voorgerecht
Tartaar van atun in blokjes gesneden tonijntartaar op een basis van avocado in een sirachasaus
Causa limesa aardappelpuree met gele ajipasta gevuld met versnipperde kip in een huisgemaakte ui, selderij en avocadomayonaise
Sopa de marisco kenmerkende paprika, kokosmelk, rijst en jasmijnsoupa met zeevruchten
Calamares crujientes gefrituurde inktvis met een heerlijke coulis
Causa Nikkei aardappelpuree met gele ajipasta, huisgemaakte avocadomayonaise, verse rode tonijntartaar en logarashi
La bomba 5 vegetarische loempia's met keizersaus gepresenteerd met Bengaals vuur
Yucca frita cassavechips met huancainasaus
Dynamische scampi 5 tempura garnalen met pikante roomsaus
Gyoza met huancaina of keizerlijke saus
Tataki de atun Tonijnsteak kort geschroeid op Japanse wijze met een keizerlijke saus
Edamame groene sojabonen
Bao gemarineerde vis met ceviche saus en ui
Gepaneerde brie met salade van aardbei en mango
Hoofdgerecht
Ceviche: In Peru is ceviche een traditioneel gerecht op basis van vis. De vis wordt in grote blokjes gesneden en gemarineerd in een saus genaamd leche de tigre, gemaakt met citroen, rode uien, pepers en koriander. Het wordt vaak geserveerd met zoete aardappelen
Leche de tigre leche de tigre is een lichte koude vis- en zeevruchtensoep gemaakt met citroensap, kleine uien, aji (Peruaanse peper) en koriander, geserveerd met geroosterde en gestoomde maïs
Ceviche clasico Dit wordt gemaakt met stukjes verse vis of schelpdieren van de dag, gemarineerd in de beroemde leche de tigre (citroensap en aji-limo, uien en koriander), geserveerd met zoete aardappelen en geroosterde maïs
Nikkei ceviche (tonijn of zalm) (+ €6) Ceviche met een Japanse twist, een vers voorgerecht op basis van verse tonijn van de dag of zalm, avocado in een heerlijke leche de tigre en zoete aardappelen, Peruaanse chili, passievrucht en sesamzaadjes
Keizerlijke ceviche (+ €8) zeevruchten in een heerlijke leche de tigre, geserveerd met rocolo pepers, uien, koriander, zoete aardappelen, geroosterde maïs en krokante inktvis
Warme gerechten:
Anticucho Peruaanse specialiteit van gemarineerde en gegrilde brochettes van runderhart geserveerd met gebakken aardappelen, maïs en pittige huancainasaus
Keizerlijke Liguini heerlijke linguine gemaakt met inktvis, scampi's en mosselen in een Peruaanse salsa chupe saus en room
Pulpo anticuchero gegrilde octopus op een bedje van gesauteerde groenten met een keizerlijke saus
Rijst chaufa mixto rijst gesauteerd met kip en scampi's, paprika, Chinese ui, taugé en sojasaus
Arroz con marisco rijst met zeevruchten en octopus op smaak gebracht met koriander en Peruaanse kruiden
Lomo saltado (+ €6) gesneden rundvlees gesauteerd in een wok met uien, tomaten, koriander en Chinese uien, geserveerd met rijst en rustieke krokante aardappelen
Anticucho lomo (+ €7) Peruaanse specialiteit van gemarineerd en gegrild rundvlees brochettes, geserveerd met gebakken aardappelen, maïs en pittige huancainasaus
Pure filet 200gr (+ €8) aardappelpuree en gebakken groenten
Lamborghini (+ €9) lamsrack met honing, gebakken geroosterde groenten, truffelpuree met donkere saus
Sushi:
Dynamite roll (8 stuks) avocado en garnalenlempura, belegd met krokante dynamite garnalen, chilisaus, dynamitesaus en truffelsaus
Deluxe roll (8 stuks) knapperige asperges met toortssteak erop, truffelsaus en unagisaus
California roll (8 stuks) verse krab en avocado met zalmflambé bovenop, truffelsaus en gele saus
Crispy roll (4 stuks) krokante rijst met daarop pittige zalm of tonijn
Keizerlijke roll (4 stuks) knapperige rijst met daarop pittige zalm of tonijn
Maki acevichado (8 stuks) Maki acevichados gebruikt de Japanse maki basis en voegt daar een Peruaanse cevichera salice, avocado garnituur, scampi, tonijn, cevicherasaus en knapperige zoete aardappel aan toe
Maki frito (8 stuks) met komkommer, hoisinsaus
Maki anticuchero (8 stuks) maki gevuld met scampi, avocado gewikkeld in vis van de dag met anticucherasaus en chalaquila
Nagerecht
Chocolademoelleux huisgemaakt
Crème brulée huisgemaakt
"Tres cielos" rijstpudding
Tropische muze huisgemaakt
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten
Beschrijving
Op zoek naar een bijzondere culinaire ervaring? Duw de deuren van het Imperial Nikkei open en maak een verrassende reis naar Japan en Peru. De chef stelt zijn talent tot je beschikking en biedt een fusionkeuken uit deze 2 landen. Dit 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart maakt alle beloftes waar om je smaakpapillen een onvergetelijke herinnering te bezorgen. Eet smakelijk!
3-gangendiner
Voorgerecht
Tartaar van atun in blokjes gesneden tonijntartaar op een basis van avocado in een sirachasaus
Causa limesa aardappelpuree met gele ajipasta gevuld met versnipperde kip in een huisgemaakte ui, selderij en avocadomayonaise
Sopa de marisco kenmerkende paprika, kokosmelk, rijst en jasmijnsoupa met zeevruchten
Calamares crujientes gefrituurde inktvis met een heerlijke coulis
Causa Nikkei aardappelpuree met gele ajipasta, huisgemaakte avocadomayonaise, verse rode tonijntartaar en logarashi
La bomba 5 vegetarische loempia's met keizersaus gepresenteerd met Bengaals vuur
Yucca frita cassavechips met huancainasaus
Dynamische scampi 5 tempura garnalen met pikante roomsaus
Gyoza met huancaina of keizerlijke saus
Tataki de atun Tonijnsteak kort geschroeid op Japanse wijze met een keizerlijke saus
Edamame groene sojabonen
Bao gemarineerde vis met ceviche saus en ui
Gepaneerde brie met salade van aardbei en mango
Hoofdgerecht
Ceviche: In Peru is ceviche een traditioneel gerecht op basis van vis. De vis wordt in grote blokjes gesneden en gemarineerd in een saus genaamd leche de tigre, gemaakt met citroen, rode uien, pepers en koriander. Het wordt vaak geserveerd met zoete aardappelen
Leche de tigre leche de tigre is een lichte koude vis- en zeevruchtensoep gemaakt met citroensap, kleine uien, aji (Peruaanse peper) en koriander, geserveerd met geroosterde en gestoomde maïs
Ceviche clasico Dit wordt gemaakt met stukjes verse vis of schelpdieren van de dag, gemarineerd in de beroemde leche de tigre (citroensap en aji-limo, uien en koriander), geserveerd met zoete aardappelen en geroosterde maïs
Nikkei ceviche (tonijn of zalm) (+ €6) Ceviche met een Japanse twist, een vers voorgerecht op basis van verse tonijn van de dag of zalm, avocado in een heerlijke leche de tigre en zoete aardappelen, Peruaanse chili, passievrucht en sesamzaadjes
Keizerlijke ceviche (+ €8) zeevruchten in een heerlijke leche de tigre, geserveerd met rocolo pepers, uien, koriander, zoete aardappelen, geroosterde maïs en krokante inktvis
Warme gerechten:
Anticucho Peruaanse specialiteit van gemarineerde en gegrilde brochettes van runderhart geserveerd met gebakken aardappelen, maïs en pittige huancainasaus
Keizerlijke Liguini heerlijke linguine gemaakt met inktvis, scampi's en mosselen in een Peruaanse salsa chupe saus en room
Pulpo anticuchero gegrilde octopus op een bedje van gesauteerde groenten met een keizerlijke saus
Rijst chaufa mixto rijst gesauteerd met kip en scampi's, paprika, Chinese ui, taugé en sojasaus
Arroz con marisco rijst met zeevruchten en octopus op smaak gebracht met koriander en Peruaanse kruiden
Lomo saltado (+ €6) gesneden rundvlees gesauteerd in een wok met uien, tomaten, koriander en Chinese uien, geserveerd met rijst en rustieke krokante aardappelen
Anticucho lomo (+ €7) Peruaanse specialiteit van gemarineerd en gegrild rundvlees brochettes, geserveerd met gebakken aardappelen, maïs en pittige huancainasaus
Pure filet 200gr (+ €8) aardappelpuree en gebakken groenten
Lamborghini (+ €9) lamsrack met honing, gebakken geroosterde groenten, truffelpuree met donkere saus
Sushi:
Dynamite roll (8 stuks) avocado en garnalenlempura, belegd met krokante dynamite garnalen, chilisaus, dynamitesaus en truffelsaus
Deluxe roll (8 stuks) knapperige asperges met toortssteak erop, truffelsaus en unagisaus
California roll (8 stuks) verse krab en avocado met zalmflambé bovenop, truffelsaus en gele saus
Crispy roll (4 stuks) krokante rijst met daarop pittige zalm of tonijn
Keizerlijke roll (4 stuks) knapperige rijst met daarop pittige zalm of tonijn
Maki acevichado (8 stuks) Maki acevichados gebruikt de Japanse maki basis en voegt daar een Peruaanse cevichera salice, avocado garnituur, scampi, tonijn, cevicherasaus en knapperige zoete aardappel aan toe
Maki frito (8 stuks) met komkommer, hoisinsaus
Maki anticuchero (8 stuks) maki gevuld met scampi, avocado gewikkeld in vis van de dag met anticucherasaus en chalaquila
Nagerecht
Chocolademoelleux huisgemaakt
Crème brulée huisgemaakt
"Tres cielos" rijstpudding
Tropische muze huisgemaakt
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten
Recensies
8,8
J.
Mevr. J. Derozier
Très beau décor dans une maison de Maître. Beau et bon menu présenté dans de belles assiettes. J'y reviendrai sûrement avec des amis et aussi pour profiter du jardin en temps ensoleillé !