Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Brussel.
Reserveren: na aankoop online reserveren met 'Social Deal Reserveren' (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers)
Vragen over de deal? Bel: 088-205 05 05 of WhatsApp met: 088-205 05 05
Meer over deze deal
Wil jij genieten van een heerlijke middag of avond gevuld met verfijnde gerechten en gemoedelijke sferen? Kom dan langs bij brasserie Van Hoo voor een lekkere 2- of 3-gangenlunch of -diner à la carte. Met een uitgebreide menukaart is er voor iedereen iets lekkers te vinden. Kom het zelf proeven!
2- of 3-gangenlunch of -diner
Voorgerecht
Traditionele gerechten:
Iberico hesp uit Spanje, met Cavaillon meloen
Carpaccio van rund
Toast champignon met verse champignon
Loempia's Filipijnse loempia's
Vegetarische loempia's (v) met zoetzure saus
Kaaskroketten huisgemaakt
Tagliatelli met zachte munt en gehakt van gevogelte
Verse calamares (+ €2) in boter met look en peterselie
Garnaalkroketten (+ €2) huisgemaakt
Tomaat (tros) garnaal (+ €2) grijze garnaal uit de Noordzee
Terrine van ganzenlever (+ €2) met rode uienconfituur
Tartaar van zalm (+ €2) Schotse zalm
Gerookte zalm (+ €2) biologische, handgesneden zalm uit Noorwegen
Oesters Gillardeau (+ €4) uit Frankrijk, 6 stuks
Suggesties van de chef:
Gepocheerd ei met spekjes en verse spinazie
Scheermessen met look en peterselie
Black Tiger scampi's met lookboter
Herve kaaskroketten (+ €2) huisgemaakt
Oesters Ostra Regal Nr. 4 (+ €2) 6 stuks
Hoofdgerecht
Traditionele gerechten:
Royal fish & chips met huisgemaakte tartaar
Roggevleugel naturel of met kappertjes of dijonaise
Americain "Billeman" gecutterd, 250 gram
Ierse Onglet middenrifspies à l'échalotte
Rundsteak naturel
Varkensrib naturel of Blackwell, van Hoeve Cuvry in Beersel
Zwarte en witte pens met Jonagold appelmoes van Hoeve Cuvry in Beersel
Seizoensstoemp met braadworst van Hoeve Cuvry in Beersel
Paardenfiletpuur (+ €4) naturel, uit Zuid-Amerika
Traditionele kabeljauw (+ €4) naturel of met kappertjes of mousseline
Verse calamares (+ €4) in boter met look en peterselie
Tomaat (tros) garnaal (+ €5) grijze garnaal uit de Noordzee
Capellini met paddenstoelen, minitomaten en een roomsausje
Varkenshaasje met paddenstoelen en spekjes in roomsaus
Tagliatelle met Black Tiger scampi's en fijne groenten
Zeeuwse mosselen portie 900 gram
Nagerecht (enkel bij 3 gangen)
Vanille-ijs
Dame blanche
Trio van ijs
Chocolademousse
Rijstpap brûlée
Café liégeois
Moelleux van chocolade
Kersen jubilee
Sorbet met 2 bollen
Tiramisu
Verse ananas met nougat-ijs (suggestie van de chef)
Beschrijving
Wil jij genieten van een heerlijke middag of avond gevuld met verfijnde gerechten en gemoedelijke sferen? Kom dan langs bij brasserie Van Hoo voor een lekkere 2- of 3-gangenlunch of -diner à la carte. Met een uitgebreide menukaart is er voor iedereen iets lekkers te vinden. Kom het zelf proeven!
2- of 3-gangenlunch of -diner
Voorgerecht
Traditionele gerechten:
Iberico hesp uit Spanje, met Cavaillon meloen
Carpaccio van rund
Toast champignon met verse champignon
Loempia's Filipijnse loempia's
Vegetarische loempia's (v) met zoetzure saus
Kaaskroketten huisgemaakt
Tagliatelli met zachte munt en gehakt van gevogelte
Verse calamares (+ €2) in boter met look en peterselie
Garnaalkroketten (+ €2) huisgemaakt
Tomaat (tros) garnaal (+ €2) grijze garnaal uit de Noordzee
Terrine van ganzenlever (+ €2) met rode uienconfituur
Tartaar van zalm (+ €2) Schotse zalm
Gerookte zalm (+ €2) biologische, handgesneden zalm uit Noorwegen
Oesters Gillardeau (+ €4) uit Frankrijk, 6 stuks
Suggesties van de chef:
Gepocheerd ei met spekjes en verse spinazie
Scheermessen met look en peterselie
Black Tiger scampi's met lookboter
Herve kaaskroketten (+ €2) huisgemaakt
Oesters Ostra Regal Nr. 4 (+ €2) 6 stuks
Hoofdgerecht
Traditionele gerechten:
Royal fish & chips met huisgemaakte tartaar
Roggevleugel naturel of met kappertjes of dijonaise
Americain "Billeman" gecutterd, 250 gram
Ierse Onglet middenrifspies à l'échalotte
Rundsteak naturel
Varkensrib naturel of Blackwell, van Hoeve Cuvry in Beersel
Zwarte en witte pens met Jonagold appelmoes van Hoeve Cuvry in Beersel
Seizoensstoemp met braadworst van Hoeve Cuvry in Beersel
Paardenfiletpuur (+ €4) naturel, uit Zuid-Amerika
Traditionele kabeljauw (+ €4) naturel of met kappertjes of mousseline
Verse calamares (+ €4) in boter met look en peterselie
Tomaat (tros) garnaal (+ €5) grijze garnaal uit de Noordzee