Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Drenthe.
Voel je thuis bij The Dinner Club in Emmen! Neem je favoriete gezelschap mee voor een culinair 4-gangen keuzediner met verrassende gerechten. De chefs hebben een passie voor hun vak en dat proef je. Geniet vooraf van een pre dinner bite om de ergste trek te stillen. Wij wensen je een hele fijne avond!
4-gangendiner
Vooraf
Beef tartare rundertartaar op een krokantje van gepofte rijst met Japanse mayonaise en teryaki
Crispy rice with garlic shrimps 2 romige knoflookgarnalen, geserveerd met een krokantje van rijst
Oyster gratin oester gegratineerd met gepofte knoflook, bechamelsaus en parmezaan
Birria taco zachte maistaco, gevuld met gestoofde wagyu, salsa verde en chilimayonaise
Voorgerecht
Tonijn tataki kort geschroeide tonijnsteak met citrus-sojadressing, krokante noodles en chilimayonaise
Bao buns duo van bao buns, gevuld met pekingeend, bosui, komkommer-hoisinsaus en pork belly, teriyakisaus, bosui en zoetzure rode ui
Peking duck Chinese flensjes gevuld met pekingeend, komkommer, bosui, rode peper en hoisinsaus
Beef roll dragon roll gevuld met rundertartaar, krokante ui, avocado, afgetopt met geflambeerde Aussie wagyu, sesammayonaise en teriyakisaus
Ocean roll gevuld met krokante gamba's, afgetopt met geflambeerde zalm, chilimayonaise, teriyaki en gepofte rijstnoedels
Crispy chicken roll gevuld met krokante knoflook-kip, avocado, komkommer, gefrituurde uitjes, afgetopt met wasabimayonaise en krokante tempura
Spicy tuna roll gevuld met lichtpittig gemarineerde tonijn, wasabimayonaise, wasabi-sesamzaad en geglaceerd met Koreaanse BBQ-saus
Steak tartare klassiek op smaak gemaakt met cornichon, peterselie, kappertjes, sjalotjes, mosterdzaad en mosterdmayonaise
Aussie wagyucarpaccio dungesneden Wagyurund met truffelmayonaise, geschaafde parmezaan en pijnboompitten
Pinsa burrata classico Italiaans plat brood met zachte mozzarella, met een uitlopend hart met Italiaanse tomatensalsa, verse basilicum, pijnboompitten en knoflook
Salmon crudo verse zalm op Italiaanse wijze met grapefruit-vinaigrette, basilicummayonaise, gefrituurde kappertjes en handgesneden tomatensalsa
Pinsa pata negra (+ €1) Italiaans plat brood met zachte mozzarella, met een uitlopend hart met Italiaanse tomatensalsa, verse basilicum, pata negra-ham en Parmezaanse kaas
Fresh scallops (+ €2) 5 gekarameliseerde coquilles bereid met 'beurre de escargot', citroen en doperwtjes
Proeverij (+ €4) selectie van de lekkerste voorgerechten
Tussengerecht
Vennel clam soup gebonden venkelsoep gegarneerd met mosselen, knoflook en crème fraîche
Soto ajam soup Indonesische kippensoep rijkelijk gevuld met gepocheerd ei, kip, noodles, bosui en krokante chili- olie
Hoofdgerecht
Boneless chicken gepekelde maiskip van de grill geserveerd met zilveruienjus
Duo of pork krokant buikspek met zachtgegaarde Ibericoribs
Tender beef langzaam gegaarde rundersukade met winterpaddenstoelenschuim en zilveruienjus
Crunchy salmon gebakken zalm met een krokant korstje, geserveerd met wasabi hollandaise
Grain fed topside steak gegrilde biefstuk uit de bovenbil van het rund, meer bite en meer smaak
Garlic tomato clams mosselen gestoofd in knoflook, witte ui, peterselie, witte wijn en romescosaus, geserveerd met risotto van orzo
Grilled zucchini gegrilde courgette geserveerd met orzo, romescosaus, Parmezaanse kaas, truffelolie en rucola
Tomato parm risotto risotto van orzo, bereid met witte wijn en tomatensaus, afgetopt met zongedroogde cherrytomaten, courgette, parmezaanse kaas, rucola en truffelolie
Duck wellington (+ €5) eendenborst en mousse van eend in een krokant jasje van bladerdeeg
Nagerecht
Pink dream lolly van vanille-ijs, omhuld met krokante roze chocolade met verse frambozen, frambozensaus en slagroom
Cafe noir bavarois van mokka, koffiemerengue en purechocoladegelei, met pecan-karamelijs
Purple luxury bombe van vanille-ijs met bosbessengelei en een chocoladebiscuit met bosbessen en chocoladesaus
Tartelette abrikoos taartje van amandeldeeg gevuld met een spiraal van abrikozen-panna cotta en abrikozenmerengue, geserveerd met yoghurtijs
Scroppino Italiaans gerecht van sorbetijs, prosecco en wodka
Miljonair dessert (+ €3) luchtige chocolademousse, quenelle van wittechocoladeroom, purechocolade-krul, gelei van pure chocolade en eetbaar bladgoud op een amandel-chocoladebiscuit
Dinner Club madness (+ €4) verrassend dessert, speciaal voor jou bereid aan tafel