Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Gent.
Maak een culinaire reis naar India en kom langs bij Laila Tandoori Restaurant in Gent! Je proeft hier een 2-gangenlunch of 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart. Ga bijvoorbeeld voor een zalig gerecht uit de Tandoor-oven of kies voor één van de lekkere vegetarische gerechten. We wensen je alvast smakelijk eten!
2- of 3-gangenlunch of -diner
Voorgerecht (enkel bij 3 gangen)
Vlees en vis:
Samosa alu keema gefrituurde bladerdeegdriehoekjes met gekruide gehaktvulling
Spicy calamari gefrituurde inktvis in gekruide kikkererwtenmeel
Seekh kebab mals gehakt met verse ui, groene chili, kruiden en specerijen bereid in de Tandoori-oven
Garlic chili prawns (+ €1) gefrituurde scampi, gemarineerd in milde westerse kruiden met speciale dressing
Sweet chili prawns (+ €1) zoete en hartige chiligarnalen met limoensap
Vegetarisch:
Samosa alu mutter gefrituurde bladerdeegdriehoekjes met gekruide aardappel en groene erwten
Veggie pakora krokant gefrituurde beignets met gevarieerde groentevulling
Fried cheese gefrituurde fetakaas met zachte kruiden
Aloo ka kebab ronde, gebakken aardappelkoekjes met kruiden en verse koriander
Hoofdgerecht
Kip:
Chicken tikka masala gegrilde kip tikka gestoofd met ui, tomatensaus en Indische aromatische kruiden
Lucknowi murgh korma malse kip gestoofd met amandelschaafsel, uiensaus en speciale Awadhi-kruiden
Murgh makhani stukjes kip gekookt in een kleioven, gestoofd in een zachte tomatensaus
Murgh jalferazi geroerbakte kip geserveerd in een dikke, pittige saus met groene chilipepers, paprika, ui en tomaat
Murgh bhuna masala verse kipblokjes met een combinatie van kruiden, gemalen kurkuma, komijn, koriander, gember en verse pepers
Murgh Achari kip gemaakt met beitskruiden in een rijke curry met gemaakte kruiden en rokerige aroma's
Lamsvlees:
Keema doo piazza gekruid lamsgehakt, gekookt met ui, groene chili en een mengsel van Indische kruiden
Palak gosht stukjes lam gekookt in spinaziesaus en kruidenmengsel met fenegriek
Lucknowi gosht korma lamsblokjes gestoofd in een amandel-uiensaus met room en Awadhi-kruiden
Punjabi achaar gosht lamscurry, traditioneel gerecht van stukjes lam gekookt met ingemaakte kruiden, tomatensaus en kruiden
Lamb curry lamsvlees bereid op Punjabwijze met groene kruiden en verse tomaten en mengeling van typisch Indische kruiden
Alu Gosht klassieke vleesstoofpot met verse tomaten- en uienjus, met smaken van schapenvlees en aardappelen
Vegetarisch:
Dal Laila harmonie van zwarte linzen, tomaten, gember en look, overnacht gestoofd op een houtskoolvuurtje en afgewerkt met room
Nuraten sagzi groentenassortiment gekookt met currybladeren en een vleugje boter
Laila chana bhaji harmonie van kikkererwten, tomaten, gember en look, overnacht gestoofd op een houtskoolvuurtje en afgewerkt met boter
Baingen bhaji aubergines gegrild op houtskool gemengd met gehakte tomaat, bruine ui, gember, knoflook, komijn, verse koriander en chilipeper
Shahi alu gobi verse aardappel en bloemkool, gemixt met uiensaus en gember
Mushroom curry champignons gekookt in een uiensaus met verse room, korianderblad en Awadhi-kruiden
Palak Paneer kaas in een smeuïge, romige en heerlijke spinaziejus
Paneer Masala kaas gestoofd met uien-tomatenjus en Indiase aromatische kruiden met room
Seafood:
Makhani fish (+ €3) zeevruchtencurry, visfilet gekookt met tomatensaus en geparfumeerd met fenegriekbladeren
Lahori fish kadai (+ €3) viscurry bereid in Lahore-stijl en met een combinatie van Pakistaanse kruiden
Jhinga masala (+ €3) zeevruchtencurry, geroerbakte garnalen met curry, peper, ui en gemalen kruiden
Laila jhinga curry (+ €3) garnalen gekookt in een curry en bereid met ui en aromatische Noord-Pakistaanse kruiden
Tandoori:
Tandoori murgh gegrilde kool en een halve gemarineerde kip met yoghurt en aromatische kruiden
Laila chicken malai tikka kipfilet, gemarineerd in verse room, cashewnoten, milde exotische kruiden, gekookt tot in de perfectie
Mixed grill platter (vanaf 2 personen, + €3 p.p.) selectie van de beste gegrilde tandoori-gerechten, geserveerd in een sissende schotel
Tandoori jhinga (+ €3) tijgergarnalen gemarineerd met yoghurt, citroensap, gemalen kruiden en nootmuskaat, gegrild in de Tandoor-oven
Tandoori mutton chops (+ €3) lamskotelet gemarineerd in yoghurt en speciale grillkruiden, gegrild in Tandoori-oven
Rijsgerechten:
Murgh dum biryani kip (zonder bot) en langgraan-basmatirijst samen gekookt op dum en geparfumeerd met saffraan
Jhinga masala biryani langgraan-basmatirijst en garnalen geparfumeerd met saffraan en gestoomd op dum
Punjabi lamb biryani delicatesse uit Punjab met basmatirijst en lamsvlees gekookt in een verzegelde pot
Vegetable Biryani groentjes in de pan met pilaurijst en biryanikruiden
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een portie rijst
Nagerecht
Mangosorbet drie bollen mangosorbet versierd met mangonectar
Kulfi Indiaas ijs
Gulab jamun gefrituurde deegballetjes
Vanille-ijs ambachtelijk
Dame blanche vanille-ijs met chocoladesaus
Beschrijving
Maak een culinaire reis naar India en kom langs bij Laila Tandoori Restaurant in Gent! Je proeft hier een 2-gangenlunch of 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart. Ga bijvoorbeeld voor een zalig gerecht uit de Tandoor-oven of kies voor één van de lekkere vegetarische gerechten. We wensen je alvast smakelijk eten!
2- of 3-gangenlunch of -diner
Voorgerecht (enkel bij 3 gangen)
Vlees en vis:
Samosa alu keema gefrituurde bladerdeegdriehoekjes met gekruide gehaktvulling
Spicy calamari gefrituurde inktvis in gekruide kikkererwtenmeel
Seekh kebab mals gehakt met verse ui, groene chili, kruiden en specerijen bereid in de Tandoori-oven
Garlic chili prawns (+ €1) gefrituurde scampi, gemarineerd in milde westerse kruiden met speciale dressing
Sweet chili prawns (+ €1) zoete en hartige chiligarnalen met limoensap
Vegetarisch:
Samosa alu mutter gefrituurde bladerdeegdriehoekjes met gekruide aardappel en groene erwten
Veggie pakora krokant gefrituurde beignets met gevarieerde groentevulling
Fried cheese gefrituurde fetakaas met zachte kruiden
Aloo ka kebab ronde, gebakken aardappelkoekjes met kruiden en verse koriander
Hoofdgerecht
Kip:
Chicken tikka masala gegrilde kip tikka gestoofd met ui, tomatensaus en Indische aromatische kruiden
Lucknowi murgh korma malse kip gestoofd met amandelschaafsel, uiensaus en speciale Awadhi-kruiden
Murgh makhani stukjes kip gekookt in een kleioven, gestoofd in een zachte tomatensaus
Murgh jalferazi geroerbakte kip geserveerd in een dikke, pittige saus met groene chilipepers, paprika, ui en tomaat
Murgh bhuna masala verse kipblokjes met een combinatie van kruiden, gemalen kurkuma, komijn, koriander, gember en verse pepers
Murgh Achari kip gemaakt met beitskruiden in een rijke curry met gemaakte kruiden en rokerige aroma's
Lamsvlees:
Keema doo piazza gekruid lamsgehakt, gekookt met ui, groene chili en een mengsel van Indische kruiden
Palak gosht stukjes lam gekookt in spinaziesaus en kruidenmengsel met fenegriek
Lucknowi gosht korma lamsblokjes gestoofd in een amandel-uiensaus met room en Awadhi-kruiden
Punjabi achaar gosht lamscurry, traditioneel gerecht van stukjes lam gekookt met ingemaakte kruiden, tomatensaus en kruiden
Lamb curry lamsvlees bereid op Punjabwijze met groene kruiden en verse tomaten en mengeling van typisch Indische kruiden
Alu Gosht klassieke vleesstoofpot met verse tomaten- en uienjus, met smaken van schapenvlees en aardappelen
Vegetarisch:
Dal Laila harmonie van zwarte linzen, tomaten, gember en look, overnacht gestoofd op een houtskoolvuurtje en afgewerkt met room
Nuraten sagzi groentenassortiment gekookt met currybladeren en een vleugje boter
Laila chana bhaji harmonie van kikkererwten, tomaten, gember en look, overnacht gestoofd op een houtskoolvuurtje en afgewerkt met boter
Baingen bhaji aubergines gegrild op houtskool gemengd met gehakte tomaat, bruine ui, gember, knoflook, komijn, verse koriander en chilipeper
Shahi alu gobi verse aardappel en bloemkool, gemixt met uiensaus en gember
Mushroom curry champignons gekookt in een uiensaus met verse room, korianderblad en Awadhi-kruiden
Palak Paneer kaas in een smeuïge, romige en heerlijke spinaziejus
Paneer Masala kaas gestoofd met uien-tomatenjus en Indiase aromatische kruiden met room
Seafood:
Makhani fish (+ €3) zeevruchtencurry, visfilet gekookt met tomatensaus en geparfumeerd met fenegriekbladeren
Lahori fish kadai (+ €3) viscurry bereid in Lahore-stijl en met een combinatie van Pakistaanse kruiden
Jhinga masala (+ €3) zeevruchtencurry, geroerbakte garnalen met curry, peper, ui en gemalen kruiden
Laila jhinga curry (+ €3) garnalen gekookt in een curry en bereid met ui en aromatische Noord-Pakistaanse kruiden
Tandoori:
Tandoori murgh gegrilde kool en een halve gemarineerde kip met yoghurt en aromatische kruiden
Laila chicken malai tikka kipfilet, gemarineerd in verse room, cashewnoten, milde exotische kruiden, gekookt tot in de perfectie
Mixed grill platter (vanaf 2 personen, + €3 p.p.) selectie van de beste gegrilde tandoori-gerechten, geserveerd in een sissende schotel
Tandoori jhinga (+ €3) tijgergarnalen gemarineerd met yoghurt, citroensap, gemalen kruiden en nootmuskaat, gegrild in de Tandoor-oven
Tandoori mutton chops (+ €3) lamskotelet gemarineerd in yoghurt en speciale grillkruiden, gegrild in Tandoori-oven
Rijsgerechten:
Murgh dum biryani kip (zonder bot) en langgraan-basmatirijst samen gekookt op dum en geparfumeerd met saffraan
Jhinga masala biryani langgraan-basmatirijst en garnalen geparfumeerd met saffraan en gestoomd op dum
Punjabi lamb biryani delicatesse uit Punjab met basmatirijst en lamsvlees gekookt in een verzegelde pot
Vegetable Biryani groentjes in de pan met pilaurijst en biryanikruiden
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een portie rijst
Nagerecht
Mangosorbet drie bollen mangosorbet versierd met mangonectar
Kulfi Indiaas ijs
Gulab jamun gefrituurde deegballetjes
Vanille-ijs ambachtelijk
Dame blanche vanille-ijs met chocoladesaus
Recensies
9,5
196
A.
Mevr. A. De Vos
A.
Dhr. A. Radulovic
K.
Mevr. K. Raevens
L.
Mevr. L. Van Wonterghem
F.
Mevr. F. Mankieva
Heel aangename bediening en lekker eten! Bedankt !
A.
Dhr. A. Kahloon
Ever Delicious fresh food !
Very nice and friendly people !
Love to go again ;-)
L.
Mevr. L. Van Peene
Het eten was heerlijk en de gerechten mooi verzorgd!!
E.
Mevr. E. De Cock
lekker gegeten, vriendelijke bediening.
E.
Mevr. E. Declercq
dankjewel!
K.
Mevr. K. Lindner
Super lekker gegeten!
C.
Mevr. C. De Backer
Voor de eerste x en zeker voor herhaling vatbaar. Zeer lekker. Misschien meer personeel voor de bediening de rest top
Z.
Mevr. Z. Van Hulle
Dé beste Indische keuken van Gent.
We zijn vaste klanten. Steeds vriendelijke bediening, goede prijs-kwaliteit en écht heerlijk eten. Een échte aanrader !