Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Haarlem.
Geniet van een heerlijk 3-gangendiner à la carte in de vernieuwde ambiance met bij het hoofdgerecht keuze uit gebakken zalm, tonijnsteak of een vegetarische salade
Highlights
Heerlijk 3-gangendiner à la carte bij Restaurant Parck
Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering
Grote kleine letters
Geldig vanaf moment van aankoop t/m 6 aug 2023
Reserveren: na aankoop online reserveren met 'Social Deal Reserveren' (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers)
Vragen over de deal? Bel: 088-205 05 05 of WhatsApp met: 088-205 05 05
Meer over deze deal
Maak nu kennis met Restaurant Parck! In het restaurant heb je een prachtig uitzicht over de Dreef en het Frederikspark. Je geniet hier nu van een 3-gangendiner met keuze uit alle heerlijke gerechten van de kaart. Beleef een geweldige avond uit in dit sfeervolle restaurant!
3-gangendiner
Voorgerecht
Carpaccio met een kletskopje van Parmezaanse kaas, rucola, cherrytomaat, olijven, pijnboompitten en truffelmayonaise
Burrata salade met carpaccio van rode biet, burrata, geroosterde hazelnoot en olijfolie
Tonijntartaar van verse tonijn, avocado, gebakken uitjes en soja
Gamba's piri-piri met focaccia
Plateau Parck (vanaf 2 personen) proeverij van gerookte zalm, carpaccio, vitello tonnato, rendangkroketje en Thaise currysoep
Vitello tonnato met kappertjes, cornichons, tomaat, rucola en tonijnmayonaise
Thaise rode currysoep met kokosvlokken, peterselie, bosui en naanbrood
Hoofdgerecht
Gebakken zalmfilet met een salade van avocado en sinaasappel met sesam-sojasaus
Steak Parck chimichurri met groene asperges, gepofte tomaat en aardappelgratin
Black angus burger met crispy sla, rode ui, cheddar, bacon en sambalmayonaise
Tonijnsteak met sesamkorst, mango-venkelsalade, rucola en teriyakisaus
Shared surf&turf (vanaf 2 personen) met steak chimichurri, gamba's en tonijnsteak met aardappelgratin
Ravioli gevuld met truffel en bospaddenstoel met een romige truffelsaus, rucola en Parmezaanse kaas
Thai beef salad zachtgegaard rundvlees met taugé, paprika, rode peper, paksoi, sesam, cashew en zoete sojadressing
Ceasar salad met sla, croutons, kip, spek, kaas, ei en ceasardressing
Vegetarische salade met geitenkaas, walnoten, appel, rode ui en een honingdressing
Tournedos (+ €5) met in krokant buikspek gebakken schorseneer, mousseline van Andijker eersteling en rode wijnjus met truffel
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet
Nagerecht
Crème brûlée klassiek bereid
Rockslide brownie met Belgisch chocolade-ijs, krokant van pistache, rood fruit en frambozencoulis
Salted caramel cheesecake met frambozenijs, slagroom en kletskop
Scroppino van citroensorbetijs, prosecco en wodka
Koffie naar keuze met zoetigheden
Kaasplankje (+ €5) tallegio, boeren truffelkaas, blauwaderkaas en munster roodflora met vijgencompote
Beschrijving
Maak nu kennis met Restaurant Parck! In het restaurant heb je een prachtig uitzicht over de Dreef en het Frederikspark. Je geniet hier nu van een 3-gangendiner met keuze uit alle heerlijke gerechten van de kaart. Beleef een geweldige avond uit in dit sfeervolle restaurant!
3-gangendiner
Voorgerecht
Carpaccio met een kletskopje van Parmezaanse kaas, rucola, cherrytomaat, olijven, pijnboompitten en truffelmayonaise
Burrata salade met carpaccio van rode biet, burrata, geroosterde hazelnoot en olijfolie
Tonijntartaar van verse tonijn, avocado, gebakken uitjes en soja
Gamba's piri-piri met focaccia
Plateau Parck (vanaf 2 personen) proeverij van gerookte zalm, carpaccio, vitello tonnato, rendangkroketje en Thaise currysoep
Vitello tonnato met kappertjes, cornichons, tomaat, rucola en tonijnmayonaise
Thaise rode currysoep met kokosvlokken, peterselie, bosui en naanbrood
Hoofdgerecht
Gebakken zalmfilet met een salade van avocado en sinaasappel met sesam-sojasaus
Steak Parck chimichurri met groene asperges, gepofte tomaat en aardappelgratin
Black angus burger met crispy sla, rode ui, cheddar, bacon en sambalmayonaise
Tonijnsteak met sesamkorst, mango-venkelsalade, rucola en teriyakisaus
Shared surf&turf (vanaf 2 personen) met steak chimichurri, gamba's en tonijnsteak met aardappelgratin
Ravioli gevuld met truffel en bospaddenstoel met een romige truffelsaus, rucola en Parmezaanse kaas
Thai beef salad zachtgegaard rundvlees met taugé, paprika, rode peper, paksoi, sesam, cashew en zoete sojadressing
Ceasar salad met sla, croutons, kip, spek, kaas, ei en ceasardressing
Vegetarische salade met geitenkaas, walnoten, appel, rode ui en een honingdressing
Tournedos (+ €5) met in krokant buikspek gebakken schorseneer, mousseline van Andijker eersteling en rode wijnjus met truffel
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet
Nagerecht
Crème brûlée klassiek bereid
Rockslide brownie met Belgisch chocolade-ijs, krokant van pistache, rood fruit en frambozencoulis
Salted caramel cheesecake met frambozenijs, slagroom en kletskop
Scroppino van citroensorbetijs, prosecco en wodka
Koffie naar keuze met zoetigheden
Kaasplankje (+ €5) tallegio, boeren truffelkaas, blauwaderkaas en munster roodflora met vijgencompote