Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Hageland.
Geniet van een heerlijk 2- of 3-gangen keuzediner bij Eetcafé Central
Begin bijvoorbeeld van een artisanale kroket met slaatje, daarna van een versbereide steak pepersaus met frietjes en sluit de avond af met een coupe dame blanche
Er wordt gewerkt met verse en lokale ingrediënten
Het vlees komt van de vleesspecialist Jos Theys en is van topkwaliteit!
Dineren aan een mooi plein in Zichem
Als lunch ook mogelijk
Ook geldig in het weekend
Er wordt rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering
na aankoop online reserveren met 'Social Deal Reserveren' (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers)
je kunt tot 3 uur van tevoren telefonisch je reservering gratis annuleren of wijzigen
Vragen over de deal? Bel: 088-205 05 05 of WhatsApp met: 088-205 05 05
Meer over deze deal
Stel zelf een heerlijk diner samen met dit 2- of 3-gangendiner bij Eetcafé Central. Geniet bijvoorbeeld van een artisanale kroket met slaatje, daarna van een versbereide steak pepersaus met frietjes en sluit de avond af met een coupe dame blanche. Bij Eetcafé Central wordt alleen gewerkt met lokale en verse producten. Zo is het vlees van Jos Theys, de vleesspecialist. Bij het 2-gangendiner heb je keuze uit een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht. Dat wordt smullen!
2- of 3-gangendiner
Voorgerecht
Artinsanale Kaaskroket met slaatje
Calamares met slaatje
Kibbeling met tartaar en slaatje
Hoofdgerecht
Steak natuur
Steak pepersaus
Steak provençaal
Steak beárnaise
Steak champignons
Botervis met brunoise en wittewijnsaus
Dagschotel
Steaks worden geserveerd met puree, friet, kroketjes (of steppengras + €2)
Dessert
Coupe Dame Blanche
Coupe Brésilienne
Dessert van de chef
Beschrijving
Stel zelf een heerlijk diner samen met dit 2- of 3-gangendiner bij Eetcafé Central. Geniet bijvoorbeeld van een artisanale kroket met slaatje, daarna van een versbereide steak pepersaus met frietjes en sluit de avond af met een coupe dame blanche. Bij Eetcafé Central wordt alleen gewerkt met lokale en verse producten. Zo is het vlees van Jos Theys, de vleesspecialist. Bij het 2-gangendiner heb je keuze uit een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht. Dat wordt smullen!
2- of 3-gangendiner
Voorgerecht
Artinsanale Kaaskroket met slaatje
Calamares met slaatje
Kibbeling met tartaar en slaatje
Hoofdgerecht
Steak natuur
Steak pepersaus
Steak provençaal
Steak beárnaise
Steak champignons
Botervis met brunoise en wittewijnsaus
Dagschotel
Steaks worden geserveerd met puree, friet, kroketjes (of steppengras + €2)